Προς το περιεχόμενο

Spok

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    72
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.881 προβολές προφίλ

Spok's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Spok

    Που πουλάνε παπάγια;

    Πλέον μπορείς να πετύχεις και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ.
  2. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για εξώδικη πρόσκληση για την καταβολής οφειλής αλλιώς θα προχωρήσουν σε ένδικα μέσα και μπλα μπλα... είναι η συνήθης τακτική των εισπρακτικών για να βγάλουν παραδάκι από τα υψηλά ποσοστά τους... μην μασάτε, Πληρώστε τους με το ίδιο νόμισμα... ξεσκίστε τους στις ανακοπές και τριτανακοπές και ασκείστε ένδικα μέσα εναντίον τους. Μετά το καλοκαίρι του 2018 καμία εισπρακτική δεν έχει δικαίωμα να διατηρεί προσωπικά σου δεδομένα αν εσύ δεν έχεις συναινέσει...
  3. Ρώτα ένα δικό σου δικηγόρο που να ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις και προπάντων μη μασάς. Οι εταιρείες κάνουν ο.τι μπορούν για να ξεζουμίσουν τους πελάτες, εδώ σου κόβουν την σύνδεση όχι όμως και το συμβόλαιο και εξακολουθούν να σου χρεώνουν τα πάγια ενώ δεν σου παρέχουν υπηρεσίες... σε δικηγόρο έμπιστο που να ασχολείται με τέτοια θέματα λοιπόν για να προασπίσεις τα συμφέροντά σου... Κάνε τους μια αγωγή τώρα και ζήτα τους τα πολλαπλάσια για να ξεπουπουλιάσεις τα κοράκια...
  4. Στην Ελλάδα; Στα σκρουτζομάγαζα που κοίταξα είναι από 190 και πάνω. Μπορείς να μου πεις πού για΄τι ενδιασφέρομαι. Ευχαριστώ.
  5. Άλλο site γνωρίζει κανείς να το προτείνει; Ευχαριστω
  6. Spok

    Κακόκεφο κουτάβι

    Δεν ξέρω αν το έσωσες το κουτάβι, στο εύχομαι να το έχεις σώσει, αλλά ο τύφος είναι πολύ δύσκολη περίπτωση.
  7. Σε τέτοιες τιμές δεν έχω βρει πουθενά αλλού. Αυτό ήταν το πρώτο μου με έκανε να το ψάξω. Αν ξέρεις κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χαμηλές τιμές για τα new balance πρότεινέ το και σε μένα.
  8. Γειά σας, Έπεσα πάνω σε αυτό το site www.2017nbsale.com οι τιμές για τα new balance είναι καταπληκτικές. Ψάχνοντας βρήκα ότι έχει το σέρβερ στη Μόσχα. Δεν βρήκα να έχει πληρωμή με paypal. Έχει αγοράσει κανείς από αυτό για να καταθέσει την εμπειρία του; Είναι ασφαλές ή θα την πατήσω; Ευχαριστώ.
  9. Spok

    CAT S60 Review

    Πολύ καλό. Εγώ που δεν είμαι κολλημένος όλη μέρα στο κινητό, και που θέλω ένα εργαλείο να αποδίδει, θα το έπαιρνα αν ήταν σε προσιτή τιμή.
  10. Γεια σε όλους, Είναι ανάγκη να στείλω κάποια χρήματα, όχι πάνω από 1.000 ευρώ, στο εξωτερικό. Ξέρει κανείς έγκυρα να μου πει αν μπορώ να κάνω αποστολή μέσω της Western Union κι αν όχι τι άλλος εγγυημένος τρόπος υπάρχει για να παρακαμφθούν τα capital controls?
  11. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν έχουν βγάλει και πετάξει την κάρτα sim?
  12. Γειά σας. Επεσα θύμα διάρρηξης και μεταξύ αρκετών άλλων μου έκλεψαν και το ΒΒ Q10 μου το οποίο είχα αγοράσει δεύτερο χέρι και έχει έλθει από Αγγλία. Υπάρχει η δυνατότητα το κινητό να κλειδωθεί (γνωρίζω το σειριακό του αριθμό και το ΙΜΕΙ του). Μπορώ να απευθυνθώ κάπου συγκεκριμένα και πού; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Spok

    Να πάρω Blackberry 9900/9790;

    Έχω πολλές συσκευές Nokia, Sony Ericsson, HTC, siemens, έχω το iPhone 4 και το 4s, αλλά τώρα λέω να πάρω ένα Blackberry αν πεισθώ ότι αξίζει.
  14. Spok

    Να πάρω Blackberry 9900/9790;

    Γεια σας, 'Εχω το Νόκια Ε72, αξίζει να το εγκαταλείψω για το Blackberry bold 9900 κι αν ναι γιατί; (θα αποκτήσω επιπλέον πλεονεκτήματα στα χέρια μου Συμπληρώνω δε και ένα δεύτερο ερώτημα για όποιον μπορεί να με διευκολύνει. Αν τελικά αξίζει να εγκαταλείψω το Nokia E72 τότε ποιο ΒΒ να επιλέξω το 9900 ή το 9790;
  • Δημιουργία νέου...