Προς το περιεχόμενο

god4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    181
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με god4

  • Ημερομηνία γέννησης 27/08/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.764 προβολές προφίλ

god4's Achievements

  1. Όντως έτσι είναι. Αλλά 500€ άνευ ΦΠΑ. Δηλαδή η καθαρή αξία να είναι 500. Πρακτικα μπορείς να κανεις αγορά ενός προϊόντος που κοστίζει μαζί με το ΦΠΑ 620€. * Το παράδειγμα είναι για καθεστώς ΦΠΑ 24% Αν το προϊόν υπόκειται σε καθεστώς 13% ή 6% κανεις τις ανάλογες πράξεις. Σε κάθε περίπτωση αν η καθαρή αξία είναι μέχρι 500€ πληρώνεις νόμιμα με μετρητά.
  2. Σε ευχαριστώ! Αδερφέ το παράγγειλα Πέμπτη βράδυ από you. Με αποφορολόγηση γιατί το ΑΦΜ μου είναι επαγγελματικό. Είχε μαύρο και μπλε. Παρασκευή μπήκε σε τιμολόγηση η παραγγελία και Σάββατο πρωί είχα tracking number από ACS. Αλλά όπως ειπα και πριν λόγω δυσπρόσιτης περιοχής ήρθε χθες Τρίτη.
  3. Σίγουρα και αυτό που λες ισχύει. Απλά βλέπω εδώ και λίγες μέρες που κάποια άτομα γράφουν μου ήρθε μήνυμα από public, plaisio, kotsovolo κτλ να παραλάβω.
  4. Χθες παρέλαβα και εγώ το pro max με παραγγελία 19/10 .εκανε 5 μέρες να έρθει λόγω Σαββατοκύριακου και δυσπρόσιτης περιοχής. Πιο πολύ χάρηκα βέβαια που για πρώτη φορά στην ιστορία πέρασα το τζαμάκι χωρίς να μείνει από κάτω η παραμικρή σκόνη ή φουσκάλα αέρα. Βλεπω πως οι περισσότεροι και εδώ έχετε πάρει την συσκευή, πράγμα πολύ θετικό! Με το καλό και όσοι λίγοι έμειναν!
  5. Εντάξει μίλησα με την εξυπηρέτηση και θα μπει στον διμηνιαίο λογαριασμό της cosmote. 0,5€ το δίμηνο για 10 λογαριασμούς. Μια χαρά!
  6. Γίνεται άραγε να βάλουμε δόσεις στην eSIM στην cosmote; Ή να μπαίνει στον λογαριασμό του Ίντερνετ κάθε μήνα ένα μικρό ποσό; Γνωριζει κάποιος;
  7. Και εγώ έκανα παραγγελία από you.gr προχθές, 18/10, το βράδυ και σήμερα το πρωί μου ήρθε το tracking number της ACS. Πληρωμή επιτόπου με κάρτα και αποφορολόγηση λόγω του επαγγελματικού μου ΑΦΜ. Μιλάω για Pro Max 512GB Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου υπομονή και ψυχραιμία. Και να θυμάστε για του χρόνου (αν υπάρχει πλανήτης) ότι στην Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα το προπληρώνω και το κάνω αγορά από κοντά, δια ζώσης. Είμαστε, δυστυχώς, ακόμα στην εποχή που θα εξυπηρετηθεί πρώτος αυτός που έχει φυσική παρουσία στο εκάστοτε κατάστημα και αυτός που θα δώσει και το μετρητό.
  8. σε αυτό φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. Θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτός που πάει να κάνει μια προ παραγγελία. Δεν γνωρίζω γιατί δεν ενημέρωναν. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ήθελαν να έχουν όσο περισσότερες παραγγελίες γίνεται. Κάποιοι θα ακύρωναν όταν το μάθαιναν αλλά και κάποιοι άλλοι όχι. Πιο δύσκολα ακυρώνεις τώρα που έχει περάσει ένας μήνας παρά αν στο έλεγαν από την πρώτη στιγμή.
  9. Παιδιά γιατί σας κάνει εντύπωση ότι εξυπηρετούντε πρώτοι αυτοί που έχουν προπληρώσει; Το 90% της αγοράς στην Ελλάδα έτσι δουλεύει. Από το πιο μικρό μαγαζάκι της γειτονιάς μέχρι την μεγαλύτερη αλυσίδα είναι προτιμότερο να μπει στο ταμείο 1500euro με την μια. Προ παραγγελία χωρίς εξόφληση, προκαταβολή 200euro, 180 δόσεις κτλ. Κανένα δεν συγκρίνεται με τα μετρητά. Δεν εξετάζω αν είναι σωστό ή λάθος. Ίσα ίσα έχεις περισσότερες πιθανότητες σε ένα μικρό μαγαζί που σε ξέρουν να σου κρατήσουν κάτι χωρίς να προπληρώσεις παρά σε Κοτσοβολους και Πλαίσια. Ένας φίλος μου δούλευε στο μεγαλύτερο Πλαίσιο βάση τζίρου στην Ελλάδα και πάντα ο,τι ήθελα το έστελνε με την μια. ούτε προ παραγγελίες ούτε τίποτα. Πλέον δεν δουλεύει εκεί παρ' όλα αυτά το Σάββατο που μας πέρασε του είπα αν έχει κανέναν γνωστό στο συγκεκριμένο κατάστημα για να πάρουμε ένα 15 pro max. Μας είπε ότι είχε το NaTi 512 το οποίο μέχρι να συνεννοηθώ με το φιλαράκι μου (messenger) ένας άλλος πωλητής το είχε σπρώξει. Μην περιμένετε σειριές προτεραιότητες και τα σχετικά. Αν την δουλειά την κάναν ρομπότ θα είχατε όλοι το κινητό ήδη στα χέρια σας. Από την στιγμή που μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας αναπόφευκτα θα εξυπηρετηθούν πρώτοι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς,influencers, επιχειρηματίες, μαγαζιά που τα πουλάνε μέσω marketplace κτλ. Μέσα στον χαμό θα καταλήξουν και κάποιες συσκευές σε εσάς. Όποιος έχει δυνατότητα για Amazon κτλ θα έχει και το κεφάλι του ήσυχο, οι υπόλοιποι υπομονή και ψυχραιμία αδέρφια!!!
  10. Καλησπέρα παιδιά. Μετά την αγορά ενός Laptop όλα πάνε ρολόι εκτός από ένα πράγμα. Έβαλα ελληνικά και αγγλικά στο πληκτρολόγιο αλλά μπήκαν και τα US και τα UK. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω γρήγορα την εναλλαγή από την μια γλώσσα στην άλλη μιας και μετά τα ελληνικά μπαίνουν τα αγγλικά, μετά ξανά αγγλικά και έπειτα πάλι τα ελληνικά. Μέσα στις ρυθμίσεις υπάρχουν μόνο τα ελληνικά και τα αγγλικά Αμερικής. Αν απενεργοποιήσω τα Αμερικής μετά εξαφανίζονται και τα UK. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγει η μια από τις δύο γλώσσες; Δεν έχω θέμα στο τι θα μείνει. Απλά να υπάρχουν μια φορά τα ελληνικά και μία τα αγγλικά. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν είναι αστεία η λύση αλλά δεν μπορώ να το βρω.
  11. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Πήρα το toshiba. Να σαι καλά! Πολύ καλή η πρότασή σου.
  12. Καλησπέρα σας, θα ήθελα και ενώ την βοήθεια σας για αγορά καινούριου laptop. Μπορώ να διαθέσω ως και 500euro Η κύρια εργασία που θα κάνει θα είναι να δείχνω στην τάξη interactive ebooks στους μαθητές σε μαθήματα αγγλικών. Από εκεί και πέρα σίγουρα browsing,word, ίσως λίγο netflix και γενικά βασικά πράγματα. Ίσως αυτά που ζητάω να βρίσκονται και σε ένα laptop χαμηλότερης τιμής αλλά θα ήθελα ότι καλύτερο γίνεται και ας πάει κοντά στα 500. Θα εκτιμούσα πολύ αν αναβαθμίζεται η RAM για να έχω την δυνατότητα μελλοντικά και αν και δύσκολο αν είχε και touch screen που θα με διευκόλυνε πολύ στο μάθημα. Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί!
  13. Τώρα που βλέπω και γράφετε για disc ή digital από Plaisio. Εμένα όταν μπήκα στην λίστα αναμονής δεν με ρώτησαν καν ποια version θέλω. Το Σάββατο που με κάλεσαν για την οριστικοποίηση της παραγγελίας, ρωτάω από μόνος μου "ποια κονσόλα θε στείλετε;" Και μου λέει όποια θέλετε. Μου φάνηκε περίεργο επειδή όλοι κάνουν "κράτηση" σε συγκεκριμένη έκδοση.
  14. Εγώ που τον ρώτησα μου είπε δεν είναι για περιφεριακά, είναι μόνο για games. Τα games που μου ανέφερε ήταν 4-5, όχι όλα όσα υπάρχουν. Αλλά δεν συγκράτησα ποια άλλα μου είπε, σίγουρα το spiderman. Τώρα αν το -30 μπορείς να το κρατήσεις για αργότερα δεν ρώτησα.
  15. Πέμπτη 18/3 στις 7:30 απόγευμα λίστα αναμονής στο πλαίσιο Σάββατο 20/3 στις 12 το μεσημέρι τηλέφωνο από πλαίσιο για επιβεβαίωση. Σάββατο 1 το μεσημέρι mail με αριθμό παραγγελίας Σάββατο 3 το μεσημέρι mail ότι είναι έτοιμο προς παράδοση στην μεταφορική. 400ευρω το Ps5 disc (αρθρο 39) + demon's souls -30 euro και extra μοχλός. Όλα 520euro από εκεί που περίμενα Κωτσόβολο χωρίς ενημέρωση χωρίς τίποτα. Ακόμα δεν το πιστεύω αν δεν το πάρω στα χέρια μου αλλά είμαστε σε καλό δρόμο! Πολύ καλή δουλειά το Πλαίσιο αλλά ευχαριστώ και όσους βοήθησαν εδώ αναφέροντας για plaisio και Sony center. υ.γ. Πολλές φορές σκέφτηκα να δώσω τα 100-200 euro παραπάνω που ζητάνε κάποιοι αλλά δεν το έκανα, όχι λόγω της τιμής (και 1000euro να το έδινε η SONY πάλι θα το έπαιρνα) αλλά για το ηθικό κομμάτι. Καλά παιχνίδια σε όσους έχει έρθει, σε όσους έρχεται και υπομονή στους υπόλοιπους!
  • Δημιουργία νέου...