Προς το περιεχόμενο

DemonicBeeing

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    110
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DemonicBeeing

  • Ημερομηνία γέννησης 25/04/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.929 προβολές προφίλ

DemonicBeeing's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 12:50 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε τέλεια λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Δίνετε λόγω αναβάθμισης. Για αυτούς που ξέρουν...είναι πιο πολυ modem που έχει mode για χρήση full bridge να κάνει τον συγχρονισμό της γραμμής και να βάλεις από πίσω ότι router θέλεις. Draytek 130 ADSL/VDSL2 bridge/modem/router - Annex A - 40 euro (χωρίς κουτί) https://www.draytek.com/products/vigor130/ Μόνο από Θεσσαλονίκη για άμμεση συναλλαγή χέρι-με-χέρι. Όχι αντικαταβολές. Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε μύνημα.

    40 €

  2. Λοιπον πηγα εκανα την Παρασκευη σε φαρμακειο στην Θεσσαλονικη και το περνανε κανονικα στο gov. H τιμη του ηταν στα 12,40 ευρω γιατι 10 ευρω ειναι χωρις τον ΦΠΑ. Αφου κανετε το τεστ μετα πατε εδω : https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 και το εκτυπωνετε θα χρειαστειτε κωδικους taxis και ΑΜΚΑ.
  3. Τι εξτρα να περιμενω στο λογαριασμο;
  4. Ευχαριστω για την απαντηση. Δυτικη Θεσσαλονική. Θελει να κανω καινουργιο συμβολαιο;
  5. Παιδια οποιος θελει πλεον βαζει νυχτερινο ρευμα η οπως παλια βαση φορολογικης δηλωσης; Επισης θελει καινουργιο ηλεκτρολογικο σχεδιο η μονο παω στη ΔΕΗ με τα 34 ευρω και τους λεω να το συνδεσουν;
  6. Οταν οι γιατροι σου λεγανε να καπνισεις γιατι κανει καλο στην υγεια σου.....Η έλλειψη ερευνας και μακροχρονιων αποτελεσματων αυτα κανει.Το 1947 που ηταν στην μοδα το καπνισμα αν τους ελεγες οτι σου δημιουργει καρκινο και θα πεθανεις θα γελουσανε μεχρι αυριο και ναμαστε 71 χρονια μετα με ποσους θανατους το χρονο εξαιτιας του.Αυτο που θελω να πω ειναι μπορει να ειναι και ακινδυνη η ακτινοβολια μπορει και να κανει ζημια.Το πιο ασφαλες για μας ειναι να πιστευουμε οτι ειναι επικινδυνη.
  7. Δεν λεμε οτι το κινητο ειναι αθραυστο γιατι αυτο το πραγμα δεν υπαρχει.Απλα εχει καλυτερες πιθανοτητες να αντεξει και να μην σπασει σε χτυπηματα απο ενα απλο κινητο που εχει φτιαχτει για να το εχεις στο γραφειο σου και να πλενεις τα χερια σου πριν το αγγιξεις για να μην το λερωσεις.Βασικα σε εργοταξιο δουλευω και στο χωμα.Το κινητο ειναι απαραιτητο σε οτιδηποτε κανεις οποτε δεν μπορεις να μην το εχεις πανω σου.Παντως το BV9000 Pro ειναι πληρες αδιαβροχο μιας και εμενα συγκεκριμενα μου επεσε απο υψος μεσα σε μια λιμνουλα με νερο και δεν επαθε ουτε γρατζουνια.
  8. Απο εδω http://youhou.gr/index.php?route=product/product&path=59_78&product_id=506
  9. Αυτο εχω εδω και μερικους μηνες και εγω το πηρα για την δουλεια.Η μπαταρια του κραταει αρκετα και μπορω να πω οτι περιμενα μια κινεζια αλλα τελικα το τηλεφωνο ειναι πολυ ποιοτικο.Πληρωσα κατι παραπανω και το πηρα απο Ελληνικο μαγαζι που δινει 2 χρονια εγγυηση.Μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και θα το συνιστουσα.Με Cosmote εχω κανονικα 4G και VOLTE.Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι οτι η ενισχυση γυρω γυρω κανει το τηλεφωνο λιγο μεγαλο αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει.
  10. 3 στον αερα ε;Πωπω με γυρνας πισω στα 80s.
  11. Παντως εγω αν και ειμαι πιστος στην samsung.Πιστευω η apple εκανε μια παρα πολυ καλη κινηση με το iphone x καιρος ειναι να ξεφορτωθει το απαρχαιωμενο design που ειχε τοσα χρονια.Ναι μεν ειναι ακριβο αλλα τα κινητα της παντα ηταν ακριβα οποτε τιποτα καινουργιο ουτε επεξεργαστικη ισχυ τους λειπει ουτε καμερα ουτε μπαταρια.
  12. Παιδια και οι τρεις καρτες σιμ με την προσφορα που μου στειλανε ηταν ηδη ενεργοποιημενες με τα στοιχεια απο την ταυτοτητα μου.Οποτε λιγο δυσκολο να τις δωσεις σε καποιον αλλον η ποσο ακομα να τις πουλησεις.
  13. Με πηρανε χθες τηλεφωνο απο Cosmote για την προσφορα και το ξεκαθαρισανε οτι ειναι 1500 λεπτα προς ολους και 1,5gb ιντερνετ με 8,5 ευρω οχι μονο για 6 μηνες αλλα για παντα και μαλιστα θα μου στειλουνε 3 καρτες σιμ με την ιδια προσφορα για τα συγγενικα μου προσωπα.Πολυ καλο.
  • Δημιουργία νέου...