Προς το περιεχόμενο

Alex1389

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Alex1389

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1985

Alex1389's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Alex1389

    Αποριες για viber

    Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζετε εάν στη mobile έκδοση γίνεται να απενεργοποιηθούν τα notifications που έρχονται σαν ξεχωριστό pop-up notification όταν κάποιος κάνει react σε κάποιο μήνυμα; Ευχαριστώ!
  2. Και η Optima Bank από σήμερα στο Google Pay.
  3. Firefox 23 από σήμερα, μπράβο, πολύ πιο γρήγορος φαίνεται!!
  4. Σε λαπτοπ (Dell N5010) τραβήχτηκε απότομα το ακουστικό από την υποδοχή και πλέον δεν τα δέχεται καθόλου, βάζω τα ακουστικά δηλαδή και ο ήχος εξακολουθεί να βγαίνει από τα ηχεία του pc. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιώ τη δίπλα υποδοχή του μικροφώνου ως υποδοχή ακουστικών; Ευχαριστώ.
  5. Η λύση που βρήκα τελικά είναι να το τρέξω με compatibility for windows 7, λειτουργεί κανονικά έτσι.
  6. Θα κατεβάσω τα πάντα από το site της Dell τότε μήπως και λυθεί έτσι, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω περάσει drivers για την Intel. Το software της AMD δε μπορώ να το χειριστώ εύκολα δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Δοκίμασα και τη 2011, αλλά το ίδιο.
  7. Έχω την ATI Mobility Radeon HD 4650. Πριν 1 μήνα που είχα βάλει τα win 8 σε αυτό το λαπτοπ, έπαιζε κανονικά. Μετά έβαλα win 7 και από χθες πάλι win 8, αυτή τη φορά δε μπορώ να καταλάβω τι έπαθε. Intel Core i5 CPU M460 @ 2.53GHz RAM 4GB windows 8 Pro 64-bit
  8. Δε μπορώ να το ξεκινήσω με τίποτα. Και τον τελευταίο driver της κάρτας γραφικών έχω, και όλα τα windows update έκανα, και το directx9 έβαλα μπας και, αλλά τίποτα. Μου βγάζει αυτό εδώ: Το ίδιο και στην έκδοση του 2011, το Movie Maker 2.6 δεν περιλαμβάνει captions που μου είναι απαραίτητα. Έχει βρει κάποιος λύση;; Με έχει βολέψει πάρα πολύ ως πρόγραμμα λόγω ευκολίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Από θέμα antivirus (όχι κάτι πρόσθετο για malware) είμαστε καλυμμένοι πιστεύετε με το ενσωματωμένο των windows 8;; Με προβληματίζει πχ λιγάκι ότι δεν υπάρχει επιλογή για να σκανάρω ένα συγκεκριμένο αρχείο με δεξί κλικ.
  10. Chrome. Έκανα μεγάλες προσπάθειες αλλά ο firefox δεν παλεύεται πλέον δυστυχώς.
  11. πως μπορώ να ορίσω στο omnibox του chrome αντί για το www.google.com να ψάχνει με την ελληνική έκδοση του .gr; Στο manage search engines η διεύθυνση του default είναι: {google:baseURL}search?q=%s&{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}{google:searchFieldtrialParameter}sourceid=chrome&ie={inputEncoding} καμιά ιδέα για το ελληνικό;
  12. κι εγώ το ίδιο παθαίνω, μπαίνω όμως στο καθένα ξεχωριστά και πατάω οποιοδήποτε λινκ μέσα στη σελίδα, απλά κλίκαρε κάποιο λινκ, και μετά βγαίνει η σελίδα στα 9 αρχικά. αν πάλι γίνουν γκρι, νομίζω είναι λόγω του Private Browsing.
  • Δημιουργία νέου...