Προς το περιεχόμενο

bill.rr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    66
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bill.rr

  • Ημερομηνία γέννησης 18/06/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.701 προβολές προφίλ

bill.rr's Achievements

  1. bill.rr

    GPU fail

    Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Την καθάρισα, άλλαξα πάστα ,τίποτα όμως.
  2. bill.rr

    GPU fail

    Ναι φριζάρει ! Απεγκατέστησα τους οδηγούς φορτώνουν το W10 κανονικά, πλήρως λειτουργικά με τις κόκκινες γραμμές.
  3. bill.rr

    GPU fail

    Μπαίνει μόνο ασφαλή λειτουργία !
  4. bill.rr

    GPU fail

    Γειά, θα ήθελα μια βοήθεια. Ξαφνικά και αναπάντεχα, το πισί δεν μπαίνει W10. Μόνο bios ή W10 safe mode εμφανίζοντας αυτές τις κόκκινες γραμμές , να σιγουρέψω ήθελα , τα φτυσε η κάρτα ?
  5. Καλημέρα, σε δοκιμές overclock που έκανα, ενώ το σύστημα μου ήταν σταθερό , όταν πατούσα το κουμπί για να ξεκινήσει, ξεκινούσε για ενα - δυο δευτερόλεπτα , γυρνούσαν οι ανεμιστήρες και μετεπειτα έκλεινε για ενα δευτερόλεπτο και ξαναξεκινούσε και παρέμενε σταθερό και μετά απο τα τεστ με occt. (Με turbo & παράμετρους οικονομίας απενεργοποιημένες και hpc ανοικτό). Μετά απο τυχαία δοκιμή διαπίστωσα πως έχοντας το turbo ανοικτό, το σύστημά μου ανοίγει κανονικά χωρίς αυτο το λόξυγκα.Έτσι ανέβασα λίγο την συχνότητα του turbo και τώρα το έχω ρυθμισμένο ως εξής: Vcore:1.425 Multiplier:22.5 Turbo Multiplier:23 LLC:Medium QnQ:On HPC:On APM,C6,C1E:Off Με αυτές τις ρυθμίσεις έχω 4,5Ghz normal & 4.6Ghz turbo σταθερά και με μεγιστη θερμοκρασία 61 βαθμούς core, για μισή ώρα στο occt χωρίς error. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:Αφού το σύστημα ως έχει είναι σταθερό , το turbo που το έχω ενεργοποιημένο λίγο παραπάνω απο την συχνότητα του oc , δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα ??
  6. Χαρακτηριστικά συστήματος: Μητρική:gigabyte ga 970 ud3p rev 2.0 Επεξεργαστής:AMD FX-8350 Ψυκτρα:CM 212evo Μνήμη:HyperX genesis 4x4 gb Γραφικά:HIS Radeon 7950 3gb boost edition Overclock: 4,5ghz - 1,435vcore Οταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει, ανοίγει για δύο δευτερόλεπτα, κλείνει στιγμιαία και ξανανοίγει. Έχω απενεργοποιήσει τις επιλογές εξοικονόμησης ρεύματος στο bios. Όταν τον επαναφέρω στα στοκ ρολόγια δουλεύει κανονικά χωρίς να κάνει αυτό το "reset". Έκανα reset το bios αλλά πάλι το ίδιο Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει??
  7. Ψάχνομαι και εγώ για ηχεία.Μου άρεσαν πολύ τα R1800T III , αλλά βλέπω στο βίντεο (7:33) τον ενισχυτή και απογοητεύτηκα!
  8. Έβαλα τα δεματικά για να μην είναι σκόρπια τα καλώδια, είναι όντως μανίκι να αλλάξεις ένα αλλά στο σαλόνι που έχω το γραφείο θα πρέπει να είναι πολύ σημαζεμένο αλλιώς ... Σκονίζεται , με swiffer που είναι αντιστατικά, μια φορά την ημέρα χρειάζεται καθάρισμα.Στο ξύλο μένουν σημάδια όμως.
  9. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος που ξέρει ποιο είναι το τραγούδι που ακούγεται στο βιντεο μου το πεί .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!! http://www.youtube.com/watch?v=_EMYPRVNemQ
  10. bill.rr

    1η σύνθεση

    Καλησπέρα, μπορεί για τους περισσότερους εδω, να είναι ρούτινα.Για μένα όμως μου στοίχισε 2 ώρες.Δυστυχώς δεν ήρθε το οπτικαλ ντραϊβ και ο σκληρός για να τελιώσω, όμως δεν άντεχα άλλο την αναμονή και το ξεκίνησα.Μάλλον αύριο, θα το τελιώσω. Πείτε μου παρακαλώ τις γνώμες σας μιας και είναι η .... πρώτη μου φορά !!
  11. Προς Θεού, ΔΕΝ αναφέρθηκα προσωπικά σε σένα αγαπητέ μου. Λεω για τη γενικότερη "Κινεζοποίηση" ....
  12. Εγώ, είμαι αυτοκινητάκιας, παίρνοντας σαν μέτρο σύγκρισης τις δικές μου εμπειρίες λέω τούτο : Είδα αρκετές φορές την έκφραση " ουτε γι'αστειο!Κινεζια φουλ ". Το corsair που πήρα , made in china είναι και αυτό. Έντάξει ίσως έχουν διαφορά στα υλικά συναρμολόγησης... Τι σχέση έχει αυτό με τα αυτοκίνητα ? Πριν απο 2-3 χρόνια ένα μεγαλος ευρωπαίος κατασκευαστής ανακοινώνει στον τύπο οτι τα οχήματα μαζικής παραγωγής πλέον για λόγους οικονομίας θα κατασκευάζονται στην Κίνα,φθηνά υλικά και τέτοια.... Καλά, λέω, κινέζικο αμάξι θα πάρω, ναι -ο πωλητής - αλλά είναι 'ταδε' έχεις το κύρος.Και μετά απο 3 χρόνια ψάχνω να βρώ το κύρος ... χαμένο στα χαρτιά των εγγυήσεων... Τί θέλω να πω, στο μισό τετραγωνικό που κάθομαι,ηχεία, λαπτοπ, ηλεκτρονική κορνίζα, ο .. υπολογιστής και τα εσωτερικά του που σιγα σιγά συνθέτω, η βερμούδα που φοράω, το βρακί , την τρέλα μου μέσα είναι ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ.... Και ξανάρχομαι στα τροφοδοτικά, στο φόρουμ της οκταβιτ σε κάποιο θέμα που αφορά επιλογή τροφοδοτικού αναφέρει ο admin τα allied που τα φέρνει αυτός και μέχρι σήμερα λεει δεν κάηκε κανένα.Τί είναι το Allied τί είναι το lamtech , το hantol και τι τα corsair κλπ.. Τελιώνοντας πάρε καλύτερα κάτι απο τις δοκιμασμένες λύσεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο !! Συγνώμη για τον μακρόσυρτο συσχετισμό, αλλά όταν ακούω την φράση "μακρια είναι κινεζιά" αισθάνομαι σαν τον πρωτόπλαστο αδάμ ...
  13. bill.rr

    You.gr

    Γιατι ένα υλικό που που κοστίζει πχ 60€ + μεταφορικά + έξοδα αντικαταβολής τουλάχιστον 6 ευρά παραπάνω ...
  • Δημιουργία νέου...