Προς το περιεχόμενο

kid4computer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    328
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kid4computer

  • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

kid4computer's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. Κοίτα το Hannoi Towers είναι κλασικό παράδειγμα που δείχνει την "δύναμη" της αναδρομής (σε σχέση με τα κλασσικά for/while loops). Είναι de facto παράδειγμα καθηγητών σε εισαγωγικό μάθημα προγραμματισμού/αλγορίθμων. Η τρίλιζα, s.o.s και το score4 δεν χρειάζονται δα και τους αλγορίθμους για να λυθούν - μη σου πω πως λόγω του μικρού βάθους μπορούν και να λυθούν με αναδρομή (ενδεχομένως με κάποιες βελτιστοποιήσεις - κοιταξε branch & bound τεχνικές). Το sudoku ίσως να είναι λιγο πιο ενδιαφέρον και να χρειαστεί να δείς κανα Minimax. Όσο για το τάβλι και το σκάκι, αυτα είναι σε άλλη κατηγορία και σίγουρα απαιτούν μεγαλύτερη ενασχόληση και ψάξιμο.
  2. Μπορείς και να κοιτάξεις αυτο το course απο edx: https://www.edx.org/course/introduction-linux-linuxfoundationx-lfs101x-2 Σε ξεκινάει απο μηδενική βάση
  3. Καλα δεν μπορείς να κρίνεις ένα τμήμα μόνο απο τις υποδομές. Μάθημα γίνεται (τουλάχιστον στα πρώτα έτη) σε αμφιθέατρα και αίθουσες, και νομίζω μόνο σε μεγαλύτερα σε πολυκατοικία (όπου όμως γίνονται και τα εργαστήρια). Επίσης, υποτίθεται πως θα είναι έτοιμο και το νεο κτήριο μέχρι το τέλος του 15, αν και το κόβω λίγο χλωμό. Για το θέμα του καθηγητή δεν γνωρίζω κάτι, αλλα δεν έχω λόγο να διαφωνήσω Θα πρότεινα να έβλεπε ο φίλος μας τα προγράμματα σπουδών, που διαφέρουν αρκετά. Το μόνο που έχω να τον συμβουλέψω είναι ότι άμα τον ενδιαφέρει η κατεύθυνση την ενέργειας, να αποφύγει Βόλο καθώς όπως πολυ σωστά είπες, έγιναν ηλεκτρολόγοι πριν απο 2 χρόνια και ακόμα το τμήμα προσαρμόζεται.
  4. Το επιχείρημα είναι ότι ο Βόλος ειναι χάλια σαν σχολή επειδή κάνουν μάθημα σε πολυκατοικίες;
  5. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Αλλα δεν αξίζει επειδή θα πουληθει φθηνά για τις δυνατότητες που έχει ή για κάποιον άλλο λόγο; Ελπίζω να μην χρειαστεί να το πουλήσω μετά σε δραχμές Όχι, πουθενα δεν έχω παράπονο. Απλα έβλεπα την νεα γενιά με τις ddr4 και τις X99 και Z7X οπότε λεω μην γινουν mainstream και πέσει τόσο πολύ η αξία του.
  6. Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε! Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πως το βλέπετε το παρακάτω; CASE: BitFenix Colossus Window PSU: OCZ ZX1000w 80PLUS Gold CPU: Intel Core i7 3770k MOBO: ROG ASUS Maximus V Gene COOLER: Noctua dh 14 RAM: Corsair Vengeance LP 1600MHz 4x4GB GPU: Sapphire HD7970 OC 3GB Dual-X HDD: WD 1TB Green SSD: Samsung 840 Evo 250GB FANS: 2x BitFenix Spectre Pro PWM 120mm, 2x BitFenix Spectre LED 230mm Πιστεύετε πως αξίζει να δωθεί αυτη την περίοδο και αν ναι πόσο περίπου;
  7. Καλησπέρα παιδιά, Έχω μια HD5450 που κάθεται, 512MB αν θυμαμαι καλα, και κάτι μνήμες ddr2-sodimm 1+2GB. Πόσο λέτε να πιάνουν, γιατι απο το να κάθονται ...
  8. kid4computer

    Monitor Backlight Bleeding

    Είναι του φίλου το account αλλά δεν έχει την ίδια οθόνη με αυτή που λές στο αρχικό ποστ ... Υπογραφή alekasas:
  9. kid4computer

    Pro Evolution Soccer 2013 [PC]

    Δεν είναι ιός. Το antivirus αναγνωρίζει πως το αρχείο είναι packed με obfuscator ( απο όπου προκύπτει και η ονομασία ) http://en.wikipedia.org/wiki/Obfuscation_(software) Αρκετοί κρύβουν αρχεία με κακόβουλο περιεχόμενο με αυτόν τον τρόπο.
  10. Για router με 6ψήφιο hash στο τέλος του Wifi ονόματος (πχ. CYTA5E67F) υπάρχουν κάποια generators που αρκετές φορές βρίσκουν το default wifi pass ( γύρω στο 60-70% σε αυτά που προσπάθησα).
  11. Ισχύει πάντως πως τα περσινά προγράμματα ( Burning Studio και WinOptimizer ) ήταν αρκετά αξιοπρεπή. Κανένα τους δεν παρουσίασε πρόβλημα στην χρήση.
  12. Πάντως γενικά δεν είναι κάτι καινούργιο στον Ευρωπαϊκό χώρο. Συγκεκριμένα το παραπάνω είναι, εδώ και αρκετά χρόνια, στα εκπαιδευτικά συστήματα την Ρουμανίας , Βουλγαρίας και Σερβίας.
  13. Πολύ ωραία ! Άρα προχωράω σε αυτή την σύνθεση. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια τους
  14. Αυτό για το FM1 Socket δεν το ήξερα , άρα είναι όντως καλύτερα να μην προχωρήσω σε αυτο. Δυστηχώς δεν μπορώ να καλύψω την διαφορά. Αυτό φαίνεται κομπλέ! Αν θα ήθελα και USB3 και SATA3 θα μπορούσα να προχωρήσω σε αυτή δίνοντας κάποια € παραπάνω;
  15. Έχει τόσο μεγάλη διαφορά ; Δεν είναι πιο σύγχρονος ο Athlon;
  • Δημιουργία νέου...