Προς το περιεχόμενο

epp1783

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με epp1783

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1986

epp1783's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Σιγουρα δεν θα το βρω αλλα ας κανουμε μια προσπαθεια Λοιπον ειναι ενα τραγουδι που μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ξερω ονομα τραγουδιστριας, τραγουδιου κτλπ παρα μονο σκηνες απο βιντεο κλιπ Ειναι μια τυπισα που βγαινει με εναν εξω για ποτο αλλα τελικα τον ακνει στην ακρη και βγαινει με αλλον, αυτος εχει λεφτα αμαξια κτλπ και τις κανει ολες τις βολτες, καποια φαση διαβαζει μια εφημεριδα και βλεπει οτι με αυτον που βγαινει ειναι ενας κλεφτης και οταν παει να το σκασει ο δωματιο ειναι κλειδωμενο, και τελικα την σωζει ο τυπας που εβγαινε πιο πριν μαζι της. Το κομματι ειναι χαλαρο απαλη ωραια μουσικη σαν μπαλαντα και το βιντεο ειναι στην ουσια ειναι με κινουμενα σχεδια που το μονο που ειναι πραγματικο ειναι τα κεφαλια των προταγωνιστων, Δηλαδη το σωμα της προταγωνιστριας η του κλεφτη ειναι ζωγραφιστο ενω στο κεφαλι εχει τρυπα που βαζουν εκει τα προσωπα των πρωταγωνιστων Περιπου σαν αυτο δηλαδη! https://www.youtube.com/watch?v=TkPbJIlEXow
  2. epp1783

    Εργασια στη Τσεχια

    Ολοι βγαινουν κερδισμενοι! Υπαρχουν βεβαια και μερικες θεσεις που δεν επιδοτουνται. Ποιο πολυ σημασια εχει καποιος που ενδιαφερεται να βρει δουλεια να τη βρει!
  3. epp1783

    Εργασια στη Τσεχια

    Υπαρχουν οι προσφερομενες θεσεις εγασιας στην IBM Ειναι κυριως για ατομα που εχουν καποια σχετικη προυπηρεσια πανω σε αυτους τους τομεις! http://rfer.us/IBET6N2BWN http://rfer.us/IBEMtq2BWA http://rfer.us/IBE_v42BWC http://rfer.us/IBEsBT2BWE http://rfer.us/IBEMSi2BWH http://rfer.us/IBEyLQ2BWK http://rfer.us/IBE8Hf2BWJ
  4. Καλησπερα σε ολους Οποιος ενδιαφερεται για δουλεια στη Τσεχια πανω σε windows unix δικτυα προγραμματισμο, τηλεφωνο mobility και αλλα μπορει να μου στειλει μηνυμα Υπαρχουν γενικα πολλες IT εταιριες εδω στη Τσεχια και ερχονται συνεχεια Ελληνες! οπως μπορειτε να διαβασετε το παρακατω αρθρο http://www.praguepost.com/realty/51428-brno-surpassing-prague-in-office-development?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed Μεσα στο 2016 θα δημιουργηθουν 50000 τ.μ. γραφεια μονο στη δευτερη μεγαλυτερη πολη τhς Τσεχιας το Brno! Η πλειονοτητα θα ειναι βεβαια IT εταιριες!
  5. epp1783

    προβλημα με firefox

    Καλησπερα σας. Εδω και μερικες μερες σε συχνα διαστηματα εχω προβλημα με το firefox καθως δεν μπαινει σε καμια σελιδα. Η αν μπει θα αργησει πολυ, Ενω με το chrome ολα πανε ρολοι! Η συνδεση του ιντερνετ ειναι μια χαρα δεν εχει προβλημα. τι μπορει να κανει με τον firefox και να μην μπαινει καν στο ιντερνετ? Ευχαριστω!
  6. Καλημερα σε ολους Εχωντας κανει c μεχρι συναρτησεις και δομες ειπα να παω erasmus να κανω αλγοριθμους και μαζι μου πηρα ενα βιβλιο για αυτο. Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα στο μαθημα οτι οι αλγοριθμοι γινονται σε pascal που δεν εχω αγγιξει ποτε. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο βοηθημα ή ebook κυρίως στα ελληνικα για να μπορεσω να μαθω πιο καλα καποια πραγματα. Επισυναπτω και το πρωτο μαθημα που ειναι καποια εισαγωγικα αλλα εχει και ολη την υλη του μαθηματος! Lecture-01-Eng_v1.pdf
  7. αφου γραφει απο κατω στα χαρακτηριστικα μικροφωνο ναι! τα εκανα αλλα τιποτα!
  8. η καμερα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/2221365/Manhattan-500-SX.html συνδεση με usb λειτουργικο wndows xp 32 Θελω να ακουγεται κανονικα!
  9. Καλησπερα σας Εχω ενα προβλημα με την καμερα! Ενω λειτουργει η εικονα το μικροφωνο δεν βγαζει τιποτα! Η καμερα ειναι μια manhatan που την πηρα απο τα μουλτιραμα. Κοιταζω στις ρυθμισεις ηχου αλλα τιποτα! Μηπως πρεπει να παιζει ο ηχος απο το driver του μικροφωνου και οχι απο της καρτας γραφικων?
  10. ??? ΤΙ συμβολαιο δεν το πιασα! Ειδα σε αλλα sites να γραφουν 200 δολλαρια! Δεν ειπαν κατι για συμβολαιο!
  11. Απιστευτη τιμη!!! 158ε δηλαδη!!!! Μια χαρα ειναι το ψηνω ασχημα να το παρω αν μπορεσω!
  12. Καλησπερα σε ολους στο activity monitor μου εμφανιζει μια διεργασια kernel task και μου τρωει απο τη μνημη 600mb περιπου! Τι πρεπει να κανω?
  13. με το comnet γινεται δουλεια? Αυτο εχω χρησιμοποιησει και ξερω καποια πραγματα!
  14. Καλησπερα σε ολους Εχουμε φτιαξει ενα κωδικα σε java για παιχνιδι με τουβλακια! Θελουμε να μας εμφανισει καποιες εικονες για ειδικα τουβλακια και με καποιο μαθηματικο τροπο ή math random να μπαινουν οικ εικονες σε καποια τουβλακια με τυχαια σειρα!
  15. Καλησπερα σας Υπαρχει ενα προβλημα με αρχεια σε εξωτερικο δισκο. Εχει κανει ολα τα αρχεια συντομευσεις και δεν μπορω να τα επαναφερω. Ειχε κολλησει ιο αλλα το antivirus διεγραψε ενα αρχειο που ηταν στο recycle bin και ετσι ουτε οι συντομευσεις μπορουν να ανοιχτουν μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα!
  • Δημιουργία νέου...