Προς το περιεχόμενο

giannis12a

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    490
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannis12a

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Byron

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.657 προβολές προφίλ

giannis12a's Achievements

  1. Εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγει αναδιπλούμενο που θα είναι όσο ένα πακέτο τσιγάρα και πατώντας ένα κουμπι, όπως κάνεις με τις ομπρέλες, τσάααακ να πετάγεται και να ανοίγει μια οθόνη 14"
  2. Πραγματικό στρες τεστ θα ήταν να το δώσουν σε ένα πιτσιρίκι να παίξει κι άμα αντέξει 2η ημέρα να βγει στην παραγωγή...
  3. ¨Ολο αυτό με τις πολλές κάμερες έχει πλάκα. Θα πας να βγάλεις καμιά οικογενειακή με γονεις-παπούδες κλπ που δεν πολυκατέχουν από τεχνολογία και ο καθένας θα κοιτάει και σε άλλη κάμερα. 🤣
  4. Είναι δυνατόν νέοι άνθρωποι και με σχετική γνώση της τεχνολογίας, να μην μπορείτε να αντιληφθείτε τι έρχεται? Μου κάνει φοβερή εντύπωση ειλικρινά η ευκολία με την οποία τα δέχεστε όλα έτσι ανέμελα. Μετά την ταυτότητα σειρά έχει το τσιπάρισμα, έτσι εύκολα θα το δεχθείτε κι αυτό? Αντιλαμβάνεστε ότι σιγά-σιγά μέσα από όλα αυτά πάει να καταργηθεί η προσωπική ελευθερία του ατόμου? Μπορείτε να φανταστείτε ένα δυστοπικό μέλλον με μία παγκόσμια κυβέρνηση τυραννία όπου κανείς δεν θα μπορεί να σηκώσει κεφάλι , μιας και θα είναι απόλυτα ελεγχόμενος ανά πάσα στιγμή?
  5. Άσε μας ρε Χουαγουει που δεν εντυπωσιάστηκες τώρα. Που πήρα κάποια στιγμή το Mate 10 lite και ήταν το χειρότερο touch που έχω συναντήσει ποτέ σε κινητό. Χώρια το λαγκ και το ζόρι που τράβαγε ακόμη και στο ιντερνετ. Σνομπάρει κιόλας το Note 9 , γελάνε και οι πέτρες.
  6. Ήθελα να ξερα, έκαναν κάποια έρευνα κι έδειξε ας πούμε ότι ο κόσμος θέλει αυτές τις στενόμακρες οθόνες και τις υιοθετούν όλοι?
  7. Εκεί είναι το θέμα. ότι κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς μπορεί να προσθέσουν. Μπορούν να βάλουν τα πάντα όπως αντιλαμβάνεσαι, από το τι ομάδα είσαι μέχρι τι λεφτά μπορεί να χρωστάς στο δημόσιο κλπ. Αυτό δεν είναι αρκετά ανησυχητικό?
  8. Οι ταυτότητες νέας γενιάς όπως τις αποκαλούν, είναι πιθανόν να έχουν και μικροτσίπ με τα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου.
  9. Πόσο κοντά βλέπετε...κρίμα νέοι άνθρωποι και δη με γνώση της τεχνολογίας. Μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι δεν μπορείτε να δείτε τις προεκτάσεις όλου αυτού μελλοντικά. Λέει ο άλλος, δεν έχω κάτι να κρύψω.. και πραγματικά αναρωτιέμαι δεν καταλαβαίνει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να κρύψει πράγματα από αυτά που ετοιμάζουν και δεν θα μπορεί? Είναι δυσκολο να σκεφτεί κάποιος ότι ακόμη και σε μια πορεία να κατεβαίνεις (σαφέστατα εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης) θα μπορούν εύκολα να τσεκάρουν ότι λαμβάνεις μέρος, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Και θα μου πει κάποιος, άς μην την πάρει μαζί. Έλα όμως που το επόμενο βήμα της ταυτότητας θα είναι το τσιπάκι , το οποίο δεν θα μπορείς να αποχωριστείς.
  10. Προσωπικά μου άρεσαν. Αν έχουν και μια καλή τιμή μια χαρά θα ξαναμπεί στην κατηγορία η Σονυ.
  11. Σορρυ που θα σε στεναχωρήσω κι εγώ , αλλά και στο Νοτε 4 έδινε κάθε μήνα σχεδόν updates, μέχρι που τελικά τα κατάφερε και το έβγαλε άχρηστο. Κλείνει και ανοίγει μόνο άν το αφήσεις κανά 3ωρο χωρίς μπαταρία. Και κλείνει φαντασου μεσα σε ένα δίωρο. Οπότε βγάλε ώρες και στατιστικά και πές μου πόση ώρα έχω τελικά τηλέφωνο. Έτσι αναγκάστηκα και αγόρασα ένα Redmi Note 4 και βρήκα την υγειά μου. ¨Ενα Κινέζικο των 160 ευρώ και να δουλεύει καλύτερα από το Νοτε των 500 ευρώ που το πήρα τότε.
  12. Έτσι, να δώσει την αναβάθμιση να το ξεκάνει κι αυτό γιατί σαν πολύ το κράτησαν οι κάτοχοί του. Καιρός να πάνε στο 8, κλέφτες θα γίνουν εκεί στην Κορέα? Τραγικοί οι τύποι στις αναβαθμίσεις το λιγότερο που μπορώ να πω. Απορώ πως υπάρχει ο κώδικας του Νοτε για την πένα κλπ
  13. Αναρωτιέμαι αν αυτή η εταιρεία τελικά είναι για γέλια ή για κλάματα;
  • Δημιουργία νέου...