Προς το περιεχόμενο

hawkpilot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.841
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με hawkpilot

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1969

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Lost in Space

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.716 προβολές προφίλ
  1. Αυτό δεν έχει να κάνει με το εκάστοτε πρόγραμμα e-mail αλλά με τον τρόπο σύνδεσης στον mail server και τις ρυθμίσεις του client. Αν το προτόκολλο σύνδεσης είναι το IMAP η εξ ορισμού ρύθμιση στα περισσότερα προγράμματα είναι να πηγαίνει τα διεγραμμένα σε ειδικό φάκελο που συνήθως ονομάζεται trash. Από εκεί κάποιοι servers τα διαγράφουν μετά από ένα χρονικό διάστημα (συνήθως 30 ημερών) ή τα κρατούν επ' αόριστον μέχρι να γεμίσει ο διαθέσιμος χώρος οποτε και αρχίζουν τη διαγραφή από τα παλαιότερα προς τα νεότερα. Αν το προτόκολλο είναι το POP3, η εξ ορισμού σύνδεση στα περισσότερα clients είναι να διατηρούν τα μηνύματα που κατεβάζουν για ένα χρονικό διάστημα στον server και μετά να τα διαγράφουν. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι σε IMAP όλα τα μηνύματα μπορείς να τα δεις με τα διαγραμμένα να βρίσκονται στο φάκελο trash (εφόσον δεν έχει αδει΄΄ασει) ενώ σε POP3 θα τα βλέπεις όλα στον server για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά θα διαγράφονται (ανάλογα με τις ρυθμίσεις του client).
  2. Ωραία περιγραφή... Αποσύνδεσε το ρεύμα από το PC, περίμενε 10 λεπτά, σύνδεσε το πάλι και βάλτο σε λειτουργία. Μέτρα το χρόνο που μπορεί να κάνει μέχρι να σβήσει. Αν είναι μεγαλύτερος (πχ 30") τσέκαρε τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Μπορεί να μη λειτουργεί σωστά ή να έχει πολλή σκόνη στην ψύκτρα και να υπερθερμαίνεται.
  3. Στα win10, δεξί κλικ στην taskbar, επέλεξε search και μετά hidden. Έχει πέσει η χρήση του επεξεργαστή?
  4. Κατ' αρχήν μάλλον ο Η/Υ σου χρειάζεται περισσότερη μνήμη RAM. Δεύτερον, άνοιξε τις υπηρεσίες και σταμάτα το windows search. Τρίτον, απενεργοποίησε την αναζήτηση των windows μέσω της task bar (κάνε δεξί κλικ στη μπάρα, επέλεξε ρυθμίσεις και κρύψε την αναζήτηση). Τέταρτον, κλείσε το teamviewer. Δες αν βελτιώθηκε η χρήση των επεξεργαστή/μνήμης και αν ο Η/Υ έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα ανταπόκρισης. Δες επίσης πόση χρήση γίνεται στο δίσκο.
  5. Το λειτουργικό φαίνεται εντάξει. Έγραψες ότι ο Η/Υ αργεί περισσότερο. Άνοιξε τον task manager, πήγαινε στις διεργασίες και δες αν κάποια χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή.
  6. To utorrent αρέσκεται στο να εγκαθίσταται στο path C:\Users\User\AppData\Roaming. Αν το εγκαταστήσεις σαν administrator ίσως πάει στο program files. Έτρεξες το sfc? Έκανε κάποια διόρθωση στο λειτουργικό?
  7. Εννοείς ότι σου έσβησε και αρχεία του λειτουργικού? Δύσκολο να έχει κάνει κάτι τέτοιο εκτός κι αν τα windows δεν είναι αυθεντικά. Άνοιξε ένα administrative command prompt και εκτέλεσε sfc /scannow Κάνε επανεγκατάσταση στο utorrent.
  8. Θες να γίνεις πιο αναλυτικός? Για ποιό μπάχαλο μιλάς? Τι ακριβώς σου βρήκε το malwarebytes?
  9. Δεν καταλαβαίνω τι μισθό απαιτείς όταν είσαι με μηδενική εμπειρία. Το μόνο που σου προσφέρει το πτυχίο στην αναζήτηση εργασίας είναι να περνάς από το πρώτο screening. Φρόντισε να εργαστείς στο αντικείμενο σου ακόμα και με "μισθό ελάχιστα πάνω από τον βασικό" και μετά θα έχεις πολύ περισσότερες ευκαιρίες.
  10. Εάν ο client κάνει χρήση του πρωτοκόλλου TLS είσαι ΟΚ. Αν όχι, υπάρχει ο κίνδυνος να διαβαστούν τα στοιχεία σύνδεσης.
  11. Αν δεν ανεβάσεις VMs ή docker containers, τα 2 GB είναι μάλλον αρκετά. Θα σου πρότεινα να πας σε NAS με 4 θέσεις γιατί αργά ή γρήγορα θα χρειαστείς χώρο. Σε περίπτωση που θες transcoding πρέπει να δώσεις σημασία στον επεξεργαστή (πχ το DS923+ δε θα σου κάνει γιατί δεν έχει ενσωματωμένη GPU).
  12. Υπο ιδανικές συνθήκες 80mbps upstream = 10MB/sec που σημαίνει ότι για να κατεβάσεις αρχείο των 10GB από το NAS θα θέλεις περίπου 20+ λεπτά. Στην πράξη, υπολόγιζε χρόνο της τάξης των 23-25 λεπτών.
  13. Καλή τύχη αν τραβήξεις από το NAS αρχεία 40GB με 80up...
  14. Κάνε επανεκκίνηση το router. Δοκίμασε άλλον browser.
  • Δημιουργία νέου...