Προς το περιεχόμενο

amvrosiusd

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    213
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με amvrosiusd

  • Ημερομηνία γέννησης 03/06/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Chios hellas

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

amvrosiusd's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

191

Φήμη

  1. Με κάλεσαν από istorm για 15pm black 256 15/9 για αποστολή.λογικα θα εξυπηρετηθούν εντός ημερών όλοι οι day one.
  2. Έκανα κατάθεση όλου του ποσού στην τραπεζα.δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να ακυρώνω.
  3. Έχω παραγγείλει 15pm black από istorm 15/9 με εξόφληση όλου του ποσού και φυσικά δεν έχω παραλάβει.ελπιζω να μην φτάσει και τούτο το νήμα τις 230 σελίδες και να περιμένω ακόμα.στο istorm δε σηκώνουν ούτε τηλέφωνα πλέον εδώ και μέρες,μισή ώρα αναμονή σήμερα που πηρα και έπρεπε να κλείσω.κοκκινη κάρτα από μένα στους συγκεκριμένους τσαρλατάνους.τωρα που θα διαβάσουν και την ανάρτηση μου βλέπω να μη μου το στέλνουν καθολου.
  4. amvrosiusd

    Apple iPhone 14

    Από istorm έχουν ξεκινήσει οι αποστολές για επαρχία με παράδοση αύριο παρασκευη
  5. amvrosiusd

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    θελω να παρω ασυρματα ακουστηκα για το ps4 και εχω βρει αυτα Site: spartan τα εχει δοκιμασει κανεις?
  6. Σαν το sarvivor ένα πράγμα.οποιον ρωτήσεις σου λέει εγώ δε βλέπω,και κάνει 2 εκατομμύρια.ειναι μάλλον οι ίδιοι που εχουν κλείσει το facebook χρόνια τώρα
  7. amvrosiusd

    FIFA 17 [Xbox One][PS4][Xbox 360][PS3]

    Έχω κάνει preorder από ps store.γνωριζει κανείς ποτέ θα αρχίσει το download?
  8. Εγώ στην πρώτη φώτο του άρθρου βλέπω με τρομερή λεπτομέρεια ένα note 7 να φορτίζει. Δε μπορεί να είμαι ο μόνος.
  9. Πολύ καλή περίοδος πάντως για αγορά μεταχειρισμενου iPhone προηγούμενης γενιάς από αγγελία.θελω να δοκιμάσω το ios 10 μιας και Android για μένα δεν είναι και τίποτα πολύ καλύτερο.
  10. Το iPhone ήταν είναι και θα παραμείνει το πιο δυνατό όνομα στο χώρο για χρόνια.ξεκωλειστε πια με το κινητό έχει ο καθένας,περνει αυτό που ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ και τέλος.αγορασα φέτος μετά από χρόνια iPhone jailbroken ένα s7.το κινητό της Samsung είναι φανταστικό. Θα το κρατήσω σίγουρα κάνα χρόνο ακόμα ότι και αν παρουσιάσει η Apple σε λίγες μέρες που ότι και να είναι θα γίνει για άλλη μια χρονιά χαμός.σιγουρα θα επιστρέψω σε iPhone κάποια στιγμή.καντε και καμιά αλλαγή να δείτε και κάτι άλλο.
  11. amvrosiusd

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    υπαρχει σιγουρα τροπος να κανεις το android tablet σου οθονη για το ps4.ψαξε λιγο και σιγουρα θα το βρεις.
  12. Θα του κάμω ένα factory reset και θα πετάει πάλι. Εσύ περίμενε τους taig για να βάλεις ringtone.
  13. Μόνο το always screen on στο s7 μετά από 3 σχεδόν μήνες με το κινητό είναι φανταστική λειτουργια.για lag ούτε λόγος και με πολλές εφαρμογές να τρέχουν από Microsd. Στα 500 που είναι τώρα θα πάρει και όλους όσους έχουν ταβάνι τα 380_420.το κινητό είναι φοβερό.
  14. θα σου πω και γω με τη σειρα μου την εμπειρια μου.κατοχος iphone απο το 2007 ολα μα ολα τα μοντελα εχουν περασει απο τα χερια μου.παντα με jailbreak.ναι ειναι γρηγορα ναι κανουν οτι τους ζητησεις σχεδον αστραπιαια ναι πολυ καλο store,φανταζομαι τα ξερετε ολοι αυτα.ολα μα ολα ειχαν κουσουρια κατασκευαστηκα.το 5ς κουνοβολουσε η οθονη πανω δεξια στο 6 το ιδιο αλλα αριστερα οπως και στο 6+,οι μπροστινες καμερες λευκο μισοφεγγαρο σε 2 συσκευες μου.η πισω καμερα σο 6+ εκναε μελανο στιγμα και ποσα αλλα να σου πω.παρολα αυτα εγω εκει πιστος 800αρια και βαλε για το νεο μοντελο αφου πρωτα πουλαγα το παλιο σε καλη τιμη.φετος πρωτη φορα αποφασησα χωρις να το εχω πιασει καν στα χερια μου να παρω ενα ς7 μαυρο απο σκρουτζ και δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο.σαν συσκευη να σου πω οτι ειναι 5 χρονια μπροστα απο το 6ς σε ολα μα ολα.μπαταρια οθονη καμερα αδιαβροχο ασυρματη φορτιση sar και αλλα πολλα.τωρα για το android και γω στην αρχη φοβομουν λιγο να πω την αληθεια αλλα μεσα σε ενα μηνα το συνηθησα και τωρα μου αρεσει πολυ.οτι εκανα με το iphone το κανω το ιδιο γρηγορα με το galaxy συν καποια πραγματα ακομα.μην φοβασε και τολμα τη μεταβαση.το κινητο ειναι καταπληκτηκο
  • Δημιουργία νέου...