Προς το περιεχόμενο

d3monhunter

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    185
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με d3monhunter

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

d3monhunter's Achievements

  1. Την ξεκίνησα και εγώ με πολύ μεγάλη χαρά. Αλλά πραγματικά έδινα αγώνα για να δω το επόμενο επεισόδιο. Δεν ξέρω, μου βγάζει μια "φτήνια" η όλη παραγωγή. Μου θύμισε λίγο Falling Skies. Ηθοποιοί αδιάφοροι, διάλογοι το ίδιο. Κρίμα να καίνε τόσο καλό content.
  2. Για να μπορούμε να έχουμε κοινό πεδίο συνεννόησης, ποια ταινία θα χαρακτήριζες παρόμοια με εμένα; Να τονίσω ότι μιλάμε για μια ταινία sci-fi οπότε με βάση αυτό το χαρακτηριστικό έγραψα ότι έγραψα. Δεν πας να δεις Tarkovsky δηλαδή. Επίσης, όλο το ύφος της είναι Villeneuve, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για το μόνο που δεν έχω άποψη είναι για το εάν ακολουθεί τα βιβλία ή όχι γιατί δυστυχώς δεν τα έχω διαβάσει. Αλλά πες μου, πόσες ταινίες βασίστηκαν σε βιβλία και ήταν 100% μέσα; Η ταινία για αυτό που πας να δεις είναι 10/10, καθαρά.
  3. Eshop δικό σου για να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Βέβαια αυτό προϋποθέτει μια κάποια τεχνογνωσία (διαφορετικά την πληρώνεις). Επίσης θα χρειαστεί να αφιερώσεις αρκετό χρόνο και κατά το στήσιμο αλλά και για την διατήρηση του (up-to-date περιεχόμενο, παραγγελίες, κλπ.). Γενικά υπάρχουν αρκετές εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν τέτοια project και να σε καθοδηγήσουν. Λάβε υπόψη σου, όπως και και θα γνωρίζεις υποθέτω, ότι μιλάμε για έναν τρομερά κορεσμένο κλάδο. Η προσφορά πλέον είναι πολύ υψηλή, οπότε καλό προγραμματισμό για αρχή με νούμερα.
  4. Dune: Part Two Απλά όσοι δεν το έχετε δει, πηγαίνετε σινεμά. Μιλάμε για έπος. Ακόμα και οι μη λάτρεις του είδους θα τους αρέσει. Ένας Denis που για ακόμη μια ταινία δίνει ρεσιτάλ. Δεν ξέρω εάν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. 10/10.
  5. Εμένα μου έβγαλε ενημέρωση ότι δεν μπορώ να add/receive money μέχρι να βάλω ΑΦΜ.
  6. d3monhunter

    Έκλεισε το emarket.gr ;

    Το Vendora μέχρι στιγμής δείχνει πολύ σοβαρό. Και σαν περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστο και γίνεται αρκετή δουλειά εκεί μέσα. Τώρα μελλοντικά, ίδωμεν.
  7. Αυτό με το παραδοσιακό που λες ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Και το Ghost Kitchen έχει αρκετά οφέλη, στην Αθήνα υπάρχουν κάμποσα τέτοια setup. Σημαντικό πολύ η περιοχή που θα το τρέξεις, για το εάν υπάρχει νέος κόσμος για να χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες για να παραγγέλνει (Wolt, efood κλπ). Σε κάθε περίπτωση ότι κάνεις να είναι μικρό και ελεγχόμενο στην αρχή, οικονομικά εννοώ. Δεν χρειάζεται ένας πακτωλός χρημάτων. Καλή επιτυχία.
  8. Ωραία σε σκηνοθεσία, δεν την συναντάς συχνά. Επίσης και ο πρωταγωνιστής παίζει τρομερά τον ρόλο του. Αξίζει σίγουρα κάποιος να την ξεκινήσει τουλάχιστον.
  9. d3monhunter

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Προφανώς και όχι, δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης. Απλά την συλλογιστική λέω, να παίζεις να κλείνεις και μετά να συνεχίζεις το progress σου, μην είναι ένα match μόνο. Πραγματικά δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι τέτοιο.
  10. d3monhunter

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Το Iron Hearts IV μου κίνησε το ενδιαφέρον. Υπάρχει κάποιο strategy που να μην παίζεις απλώς το game, και τέλος; Να υπάρχει συνέχεια. Κάτι σαν τα browser games, αυτής της συλλογιστικής.
  11. d3monhunter

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Κανένα online strategy? Προτάσεις;
  12. Η αποταμίευση θέλει και λίγο αυτοέλεγχο/αυτοπειθαρχία. Όπως ανέφεραν αρκετοί, το delivery πχ ισοδυναμεί σε αρκετά λεφτά το μήνα τα οποία πραγματικά είναι πεταμένα. Στην αντίστοιχη κατηγορία μπορούν να μπουν πρωινοί καφέδες, τυρόπιτες κλπ. Εάν θες να αποταμιεύσεις θα πρέπει να θυσιάσεις και κάτι, με δεδομένο πάντα τα οικονομικά δρώμενα της χώρας μας.
  13. d3monhunter

    PlayStation 5 Topic v3

    Έχω την εξής απορία. Γιατί εγώ που θέλω να πάρω το PS5 Digital, δεν υπάρχει στα μεγάλα καταστήματα; Όλοι έχουν το Disc και το δίνουν Bundle. Κανείς δεν κάνει ούτε παραγγελία. Υπάρχει εναλλακτική;
  14. Εγώ να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κανένα καλό online strategy? Δεν μιλάω για Forge Of Empires και γενικά browser games.
  15. Καλημέρα, Λοιπόν, το λάπτοπ είναι Levono σειρά Ideapad. Έχω τώρα εδώ και εβδομάδες όπου όταν το συνδέω με HDMI στην τηλεόραση δεν παίζει καθόλου ο ήχος. Την αποσυνδέω, και εξακολουθεί να μην παίζει ήχο καθόλου (πχ. youtube). Το έκανε και παλαιότερα αλλά με 2-3 προσπάθειες, είτε με restart δούλευε. Έχω δοκιμάσει: Το update των Win10. Γενικά πάντα κοιτάω για updates. Αναβάθμιση drivers μέσα από Διαχείριση Συσκευών Προσπάθησα να κάνω στις διεργασίες Restart το Windows Audio αλλά δεν μου το εμφάνιζε. Εννοείται όταν το αποσυνδέω αλλάζω πηγή. Γενικότερα έχω δει αρκετά walkthroughs αλλά μέχρι στιγμής τζίφος. Καμία ιδέα ή κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Να προσθέσω ότι, όταν την συνδέω με ένα turbox 5ετίας δουλεύει μια χαρά, οπότε θέματα τηλεόρασης και καλωδίου δεν νομίζω ότι παίζουν.
  • Δημιουργία νέου...