Προς το περιεχόμενο

coltakias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με coltakias

  • Ημερομηνία γέννησης 03/05/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

coltakias's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Δεν ξέρω πως ακριβώς θα το κάνουν αυτό με το ένσημο. Δε μπορω να ξέρω τι σου είπαν και ως τι θα πας να εργαστείς εκεί. Αυτά που έγραψα όμως, αν πας για ασφαλιστικός διαμεσολαβητής εκεί, περίμενε τα.
  2. Είμαι ασφαλιστής, δε λέω εταιρεία, και ζω από αυτό. Κι όμως δεν αλλάζει κανένας πεζοδρόμιο όταν με βλέπει και δεν έχω πρήξει κανέναν γνωστό μου. Είναι ανούσιο… Όποιος πρόκειται να ξεκινήσει τώρα αυτό το επάγγελμα, πρέπει να ξέρει τα εξής: Αν ονειρεύεσαι να βγάλεις χρήμα, οι ασφαλίσεις που πρέπει να κάνεις είναι ζωής. Είναι ασφαλίσεις που αφορούν πχ νοσοκομειακή περίθαλψη. Αυτό απαιτεί αρκετή προσπάθεια, όμως δεν γίνεται να μη το καταφέρεις, αρκεί τουλάχιστον να έχεις μια εμπειρία στις πωλήσεις. Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα σου πάρει και πως θα την παλέψεις οικονομικά μέχρι τότε. Ο χρόνος που θα σου πάρει βέβαια, είναι και ανάλογος της προσπάθειας.Δες ότι ανοίγεις ένα μαγαζί. Θα είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μη το ξεχνάς. Αν άνοιγες οποιοδήποτε άλλο μαγαζί, δε θα αφιέρωνες πολλές ώρες της ημέρας προσπαθώντας να το αναπτύξεις; Το ίδιο και εδώ. Δεν είσαι υπάλληλος. Θα παίξουν και 12ωρα και Σάββατα κλπ. Για να γίνεις ασφαλιστής θες καθαρά χαρτιά από Ποινικό μητρώο, τειρεσία και δικαστήρια (δικαστικής συμπαράστασης και περί μη πτωχεύσεως) Μην πρήξεις κανέναν γνωστό, φίλο, ακόμα και συγγενή. Κανένας δε σε εμπιστεύεται γιατί είσαι νέος στο χώρο, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις στο επάγγελμα (ούτε κι εσύ) για να τον υποστηρίζεις στο μέλλον, θα φας άκυρα, θα στεναχωρηθείς και αποτέλεσμα μηδέν. Ξεκίνα να βρίσκεις νέους πελάτες, και όταν ο κύκλος σου δει ότι με το πέρασμα του χρόνου παραμένεις στο επάγγελμα, θα σε πλησιάσει αυτός. Να είσαι προετοιμασμένος για τα έξοδα. Εκτός από τα πρώτα έξοδα (εξετάσεις, εγγραφές σε ΤΕΒΕ, επιμελητήρια κλπ). Πληρώνεις ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), για έναν νέο είναι 456€ το δίμηνο. Πληρώνεις δικό σου συμβόλαιο επαγγελματικής αστικής ευθύνης, έχεις λογιστή, συνδρομή στο επαγγελματικό επιμελητήριο, έξοδα για κουστούμια – παπούτσια – γραβάτες – πουκάμισα κλπ, έχεις πολλές βενζίνες ή εισιτήρια το μήνα για τα ραντεβού που θα κάνεις, ένα καλό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας, και το πιο σημαντικό, πληρώνεις εφορία, η οποία φτάνει το 45%... Δηλαδή τα μισά περίπου από όσα κερδίζεις… Αυτά τα έξοδα, υπάρχουναπ τον πρώτο μήνα που θα ξεκινήσεις, και όντας νέος και άπειρος ίσως και να μη καταφέρεις να πληρωθείς… Προετοιμάσου λοιπόν.
  3. Ο κυριότερος λόγος που κάνει κανείς ένα πρόγραμμα υγείας ότι δεν έχει τα ενδεχομένως απαιτούμενα κεφάλαια για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα σοβαρό περιστατικό. Τα περισσότερα προγράμματα δίνουν όρια εκατομμυρίων, τα οποία δε θα δούμε δουλεύοντας μια ζωή. Ακόμα και να τα έχει όμως κάποιος, γιατί να τα χαλάσει; Και πώς θα αναπληρώσει αυτά που έδωσε; Με ένα πρόγραμμα υγείας τα προστατεύει. Οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να είναι άθλιες, αλλά μέσα υπάρχουν ιατροί διαμάντια. Δηλαδή αν κάποιος πληρώνει ιδιωτική ασφάλιση και ο καλύτερος ιατρός για το πρόβλημα του βρίσκετε σε δημόσιο, θα πάει ντε και καλά σε ιδιωτικό; Η απάντηση είναι όχι. Υπάρχουν προγράμματα που δίνουν επίδομα (χρήματα στο χέρι δηλαδή) για κάθε μέρα που νοσηλεύεται κανείς σε δημόσιο νοσοκομείο. Στα ιδιωτικά βέβαια οι συνθήκες είναι αλλιώς. Όσων αφορά την ισοβιότητα των νοσοκομειακών προγραμμάτων, είναι αλήθεια ότι θα πάψει να υπάρχει. Σχεδόν όλες οι εταιρείες δίνουν πλέον ετησίως ανανεούμενα προγράμματα, κάτι που με λίγα λόγια σημαίνει το εξής: Έστω ότι κάποιος πληρώνει ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα δέκα χρόνια. Στο εντέκατο έτος παθαίνει ένα έμφραγμα και βάζει την εταιρεία μέσα για τα καλά. Στην επόμενη ανανέωση του ασφαλιστηρίου η εταιρεία (επειδή διατηρεί φυσικά το δικαίωμα να αλλάζει τους όρους σε κάθε ανανέωση) μπορεί να βάλει πλέον εξαίρεση για καρδιολογικά! Και ο μ@λ@κας πλήρωνε δέκα χρόνια (η και πενήντα χρόνια θα μπορούσε)! Είσαι λοιπόν ασφαλισμένος για ένα χρόνο. Ά! Και φυσικά δεν σε δέχεται καμία άλλη εταιρεία μετά από έμφραγμα αν νευριάσεις και θέλεις να πας αλλού, ε! Είναι αργά.. Άρα μένεις στον αέρα… Στα ισόβια ότι υπογράφεις σήμερα, σε ακολουθεί μέχρι να πεθάνεις. Δεν λήγει, δεν ανανεώνεται. Όσο το πληρώνεις θα το ‘χεις.
  4. Φίλε tamis Δε βγήκα από κανένα πουριτανικό μοναστήρι, και πριν αρχίζει κανείς να πετάει λόγια, ας διαβάζει καλύτερα πρώτα. «Ο David Cameron θα αποκαλύψει μια σειρά μέτρων ώστε να μειωθεί η πρόσβαση στην online πορνογραφία με συγκεκριμένο στόχο την παιδική πορνογραφία» Έγραψα ότι το σωστό είναι να ενημερώνονται οι γονείς πώς να προστατεύουν τα παιδιά τους, αλλά πιο σημαντικό είναι να ενημερώνονται και να πονηρεύονται τα ίδια τα παιδιά επειδή δεν έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου την τύχη να τα μεγαλώνουν σωστοί γονείς για να προστατεύονται. Μην μπλέκεις με τεχνικούς όρους. Δεν ξέρω πως και αν θα δουλέψουν τα "μαγικά φίλτρα τους". Βλέπω οτι το ψάχνουν πάντως. Αν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα των παιδιών εξαφανίζοντας το σύνολο του πορνογραφικού υλικού από το διαδίκτυο, το δέχομαι. Διαφωνείς σε κάτι φίλε μου?
  5. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την παιδική πορνογραφία – παιδεραστία. Ας κάνουν ότι μπορούν για να προστατευτούν τα παιδάκια. Ναι. Να ενημερώνονται οι γονείς πώς να προστατεύουν τα παιδιά τους, αλλά πιο σημαντικό είναι να ενημερώνονται και να πονηρεύονται τα ίδια τα παιδιά. Δεν έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου την τύχη να τα μεγαλώνουν σωστοί γονείς, έτσι ώστε να προστατεύονται. Προτιμώ φίλοι μου να μην ακούσω ξανά τσάμπα μουσική, αν πρόκειται να γλυτώσει έστω ένα παιδάκι.
  6. coltakias

    Ηχοσύστημα 2 DIN

    Κανεις λάθος φίλε μου. Το ίδιο εξω το βρίσκεις 700ε, κάνει όμως αλλα 600 το Navi και αλλα 140 το bluetooth.
  • Δημιουργία νέου...