Προς το περιεχόμενο

XtremeGamer-Pc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με XtremeGamer-Pc

  • Ημερομηνία γέννησης 08/03/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

XtremeGamer-Pc's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. XtremeGamer-Pc

    Call Of Duty: Black Ops

    Εγω παιδια εχω windows xp 32bit ελληνικα και παιζω μια χαρα μηπως κανετε κατι λαθος ? απο τον θειο ειναι το game.
  2. XtremeGamer-Pc

    Metro 2033

    thanks φιλε Merdock
  3. XtremeGamer-Pc

    Metro 2033

    Παιχνιδαρα ητανε απλα το metro 2033 !!! ελπιζω να βρω και το βιβλιο αλλα ψαχνω και δεν το βρισκω με τπτ
  4. XtremeGamer-Pc

    Medal Of Honor {2010}

    Καλησπερα !!! Ρε παιδες γιατι μου εμφανιζει στο game ετσι το οπλο ελεος !!!!! ειναι απο τον θειο το game !!!(http://img688.imageshack.us/i/moh2010.png/)
  5. Φιλε μου Nik.K αν ηθελα να παω να την νοικιασω απο video club δεν θα σε ρωταγα.....φιλικα παντα,μπορεις να με βοηθησης να βρω των υποτιτλο για αυτην την ταινια ? η εστω καποιος αλλος αν δεν μπορεις εσυ.Φιλικα.
  6. Παιδια θελω την βοηθεια σας !!! Δεν μπορω να βρω υποτιτλους μηπως ξερετε απο που μπορω να βρω υποτιτλους για αυτην την ταινια ? Black Dog
  7. Οριστε και το δικο μου Desktop http://img28.imageshack.us/i/702b.jpg/ http://img32.imageshack.us/i/703y.jpg/ Ακομα μερικες photos απο το desktopακι μου http://img291.imageshack.us/i/706l.jpg/ http://img35.imageshack.us/i/707gw.jpg/ http://img706.imageshack.us/i/708x.jpg/ http://img3.imageshack.us/i/709r.jpg/
  8. Καλησπερα !!! Μια ερωτηση θελω να κανω μονο,αυτο ηταν το τελευταιο episode του Lost γιατι εαν ηταν το τελευταιο episode απλα ητανε μουφα και εχω μεινη με παρα πολλα ερωτηματα....ελπιζω τουλαχιστον αυτα τα ερωτηματα που εχω και εχετε και εσεις φανταζομαι να μας τα εξηγησουνε σε ενα επισοδειο !!!
  9. XtremeGamer-Pc

    Crysis 2

    Τα γραφικα παντος σαν του Crysis 1 δεν ειναι !!! Του Crysis 1 τα γραφικα ειναι μακραν καλυτερα απο αυτα του 2 απο οτι βλεπω στα screenshots μακαρι να βγω λαθος.
  10. Καλησπερα ! Ρε παιδια θελω την βοηθεια σας σχετικα με μια ταινια που ψαχνω πολυ καιρο τωρα θα σας την περιγραψω μηπως και με βοηθεισετε, ειναι πολλα ατομα και περιμενουνε να σταματηση η βροχη επειδη πιναγανε και ενας παει στην θαλασσα για να ψαρεψει ενω ολοι οι αλλοι τον βλεπανε και ξαφνικα βλεπει να τον κυνηγαει ενας καρχαριας και παλεψε μαζι του και τελικα τον σκοτωσε και μετα ελεγε την ιστορια σε μια καλιβα δεν θυμαμαι ακριβως με περιπου 20-30 ατομα οι οποιοι του ελεγαν μπραβω,α και ητανε μια γυναικα αρχηγος αν σας διευκολινα καθολου.Ευχαριστω περιμενω απαντησεις !!!
  11. XtremeGamer-Pc

    Left 4 Dead

    καντε με add στο steam name:hacker5001 Να παιζουμε καμια φορα
  12. XtremeGamer-Pc

    Left 4 Dead

    Καλημερα ! Δειτε το νεο videaki που ανεβασα στο youtube Left 4 Dead ! <http://www.youtube.com/watch?v=abyz_enjfY0> Kαι πειρα απο τον φιλο του insomnia {TDi}Dj2k το flashaki.Ελπιζω φιλε να μην σε ενοχλησε που το πειρα.
  13. XtremeGamer-Pc

    Call of Duty: World at War [PC]

    Καλησπερα ! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το cod world at war το πειρα original πριν απο το original ειχα σπασμενο του skullptura cod world at war διεγραψα το σπασμενο απο το δισκο και απο την registry μου και κανω install το original πλεον game μπαινω στο game και μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να βαλω το name μου <acount could not be created.The name you have entered is not available> και μου λεει να πατησω ok και μετα τπτ αλλο ειμαι offline και εγω θελω να παιξω Online και αυτο γινετε και στο multiplayer Pου εχει και στο Solo-co-op plz help γιατι κριμα ειναι original game και να μου κανει τετοια τωρα
  14. Οριστε και το δικο μου pc http://img172.imageshack.us/my.php?image=052n.jpg
  • Δημιουργία νέου...