Προς το περιεχόμενο

vanvan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    57
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vanvan

  • Ημερομηνία γέννησης 28/04/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vanvan's Achievements

  1. Το έχω από το Δεκέμβριο με δώρο την ζυγαριά. Έχω περασει από polar και garmin. Στα θετικά του θα εβαζα την μπαταρία που όντως το ξεχνάς, την μεγάλη και καθαρή οθόνη του και ότι είναι ελαφρύ. Το τοποθετώ ακριβώς στην μέση των smartwatches και sportwatches με αποτέλεσμα πάντα να σου αφήνει κάτι να λείπει. Δηλαδή, δεν εχει Android, οπότε μεν κρατάει πολύ η μπαταρία αλλά δεν μπορείς να επέμβεις καθόλου. Δηλαδή δεν μπορείς να φτιάξεις custom προγράμματα γυμναστικης ή interval κλπ. Επίσης δεν έχει καθόλου αλλά αθλήματα, έχει ένα other που δεν καταλαβαίνει πολλά. Δεν μπορείς να εξάγεις σε strava κλπ. Ούτε να βγάλεις ή βάλεις χάρτες. Την όλη ανάλυση την παρακολουθείς από το κινητό, δεν έχει ιντερνετικο site ανάλυσης. Τα watchfaces είναι standard από την huawei... . Επίσης αρνητικό για μένα είναι και στο ότι δεν μπορείς να βάλεις ποτέ off το bluetooth
  2. Γυαλιά Julbo Explorer . Ειναι τα chameleon (δηλαδη Polarized και φωτοχρωμικα), medium μεγεθος. Βγαινουν με μεταφορικα γυρω στα 75 €. https://www.amazon.co.uk/Julbo-Explorer-Sunglasses-Polarized-Photochromic/dp/B0058DMI22/ref=sr_1_2?s=clothing&ie=UTF8&qid=1476182733&sr=1-2 Εννοειται οτι ειναι ακριβα και πολυ καλα στο ειδος τους (οχι για καφετερια) 196 euro: http://www.alpamayopro.gr/products/item.php?ItemID=1170 και εδω http://antonakaki-optics.gr/el/julbo/1729-julbo-explorer.html και εδω στο εταιρικο: https://www.julbo.com/en/16/products/sunglasses/mountain/model/explorer_6020.html
  3. vanvan

    Rollei 500 sunrise - 89e

    Παντως παρόμοιο mount http://www.egalaxy.gr/gopro-handlebar-seatpost-pole-mount.html που χρησιμοποίησα για μάτσα ηταν οκ άρα ολα για go pro θα ειναι οκ.
  4. vanvan

    Rollei 500 sunrise - 89e

    Απαντω και εγω : 1. http://www.manualsearcher.com/rollei/actioncam-500-sunrise/manual 2. Για FHD σε 32αρα πάνω από 2 ώρες. 3. Για μενα δεν ήταν ευκολο. Το κόκκινο φωτακι που αναβει οταν γραφεις είναι μπροστα διπλα στο φακο, οποτε δεν πολυκαταλάβαινεις εαν εχεις ξεκινησει να γραφεις. Κανει και ηχο οταν ξεκινα, αλλά στις καταστασεις που θελεις να γραψεις δεν μπορεις να ακουσεις, πχ θαλασσα. Επισης η μικρη οθονη στον ηλιο δεν φαινεται καλα για να δεις εαν περναγε ο χρόνος. Διευκρινιζω ότι επειδη ειναι ευρυγώνια δεν χανεις αυτο που γραφεις, δηλαδη δεν τραβας στο ασχετο, οπότε δεν την χρειάζεσαι για να γραψεις. Για σερφ και κανο μια χαρα εγραψε όπως και όλες τις υποβρύχιες λήψεις. Επίσης, το σχήμα της ειναι άβολο (πχ. δεν χωραει καλα σε τσεπη μαγιο) αλλα νομιζω και η gopro θα βγαλει cube.
  5. vanvan

    Rollei 500 sunrise - 89e

    Στο rollei.com δεν υπάρχει, στο Amazon UK κανονικά. Ξέρει κανεις γιατι; Μάλιστα στο επίσημο της rollei τελευταία press releases ειναι για το μοντέλο 400 Και 410
  6. Γυαλια ηλιου salomon στα daily-deals του http://www.sportsshoes.comμε 29.99 λίρες. Ενδεικτικά στο http://www.skroutz.gr/c/790/gialia-hliou/m/4828/Salomon.html απο 140 έως 230 €.
  7. vanvan

    Προσφορά Nova Full Pack

    Νομιζω οτι προσπαθούν ή να μαζέψουν καινούργιους ή να επιμηκύνουν τα κλειστά υπάρχοντα συμβόλαια. Σε μένα στο καλοκαιρινό περσινό πακέτο( sports, κινητά, τηλ. και net με 40€) τους ζήτησα να ανταλλαξω το sports με το cinema και το δέχτηκαν με επιμήκυνση συμβολαίου. Μετά έγινε προσφορα για να προσθέσω ολα τα sports με 10 €. Αφού αρνήθηκα, μου πρόσφεραν το sports 1 δωρεαν, με αλλαγη της λήξης του συμβολαίου.
  8. Ευχαριστω.Σε εμένα έγινε η εγκατάσταση αλλα ακόμα ειναι κωδικοποιημενο το σήμα. Μάλλον πρέπει να εχει σχέση με τη συνολική χρέωση, να ξεκινάει δηλαδή με την ενεργοποίηση όλου του 3play που ειναι και το σωστό. (Ελπίζω και η τιμολόγηση) Ακυρο, 18345 και μιλάει κανείς με τεχνικό και του το ανοίγει.
  9. Ξέρετε εάν η ενεργοποίηση της nova (όχι η εγκατάσταση) θα γίνει ταυτογχρονα με την ενεργοποίηση forthnet η μπορεί να γίνει πιο πριν.?
  10. Sorry, ισως δεν ειμουν σαφης, Για το 29,90+ συν ενα απο τα sports η cinema που το κόστος παει 39,90 ειναι σίγουρο. Για την προσφορα των 29,90 δεν ξέρω τι γίνεται με πιστωτική
  11. Her than Δοκιμασες το 13831; Αυτο που συζητούν σε αλλά forum ειναι ότι τα αθλητικά γεγονοτα που καλυπτει ο ΟΤΕ μπορει ως πακετο να ειναι φοβερο, αλλα μαζεύονται όλα το ΣΚ, ενώ της nova σπάνε σε όλη την εβδομάδα. Saxons τσεκάρες στο site με τον αριθμό σου για το status σου?
  12. 1) με πιστωτική ή τον απλό δεκτη δωρεάν (αντί για 49€) ή τον pvr με 49 αντί 149€. Ισως εχει διάφορα και στο για πόσο διάστημα σου δίνουν δωρεάν τα hd και το adult. 2) εχει champion league και το αργεντινικο πέρα απο αυτά που ειπώθηκαν απο πάνω.
  13. ενημερωτικά, στο κατάστημα της Πανεπιστημίου 57 έχει ουρές μέχρι έξω. Από άλλο forum (adsl) για γλυφάδα το ίδιο
  • Δημιουργία νέου...