Προς το περιεχόμενο

G0dlike

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με G0dlike

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1988

G0dlike's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. http://www.public.gr/product/polymprizo-powercube-original-usb-leyko-mple/prod7800150pp/ Για 1ε παραπάνω,καλύτερη νομίζω..
  2. Όσον αφορά το Xbox,θεωρώ ότι στα 200 + μια επέκταση εγγύησης που δίνει η MediaMarkt (σύνολο 4 χρόνια 44 ευρώ),είναι καλό deal.Προσωπικά προχώρησα σε αγορά κι ότι γίνει έγινε..Πάντως μου είπε ένας τύπος εκεί,ότι έχει την πληροφόρηση πώς πρόκειται για προμο της Microsoft και αμφιβάλλει αν είναι refurbished,αλλά καινούρια,με σκοπό να ανεβάσει τις πωλήσεις της.Επίσης είπε ότι θα γίνει ίδια τακτική και σε άλλα μαγαζιά σύντομα.Όπως και νά'χει,καινούριο ή μη,200 ευρώ με δυνατότητα εγγύησης,άξιζε το ρίσκο για μένα.
  3. Παιδιά,τα ίδια ακουστικά δεν είναι??Με μια πρόχειρη αναζήτηση το link απο ebay: http://www.ebay.com/itm/Stereo-Piston-3-III-In-ear-Earphone-Headphone-Headset-With-Remote-Mic-For-Xiaomi-/252106498201?hash=item3ab2b7e099:g:MZwAAOSwhcJWGzpY
  4. G0dlike

    Smartphone από Κίνα ~ 300e

    Η αλήθεια είναι το G3 δεν το είχα δει σα μοντέλο..βέβαια αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από Κίνα μεριά και είναι και φθηνότερο 50ε ας πούμε θα το προτιμούσα..το 300αρι το φτάνω με πολύ ζόρι.
  5. G0dlike

    Smartphone από Κίνα ~ 300e

    Παιδιά τι να σας πω..Εγώ πάντως με τον 6592 έχω ταλαιπρωρηθεί αφάνταστα και πολλοί ακόμα και λύση δεν έχω βρει..Μπορεί να φταίει και η κατασκευάστρια Zopo βέβαια.Ίσως ο ίδιος να δούλευε καλύτερα σε ένα Xiaomi-Meizu??
  6. G0dlike

    Smartphone από Κίνα ~ 300e

    Γεγονός ότι με βοήθησε το συγκεκριμένο φιξ στο κλείδωμα,αλλά είχα τεράστιο θέμα με τον προσανατολισμό και τη θέση που με έδειχνε,πράγμα που το έκανε απίστευτα δυσλειτουργικό..
  7. G0dlike

    Smartphone από Κίνα ~ 300e

    Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.Άρα ο mtk δημιουργεί το πρόβλημα..Οπότε να φανταστώ ξεχνάω και το συγκεκριμένο που μαρέσει πολύ.. http://www.minideal.net/zopo-zp999-pro-lion-heart-4g-smartphone-mtk6595-5-5-inch-fhd-octa-core-2-0ghz-android-4-4-3gb-32gb-14-0mp-white.html Και στο forum του myphone,δεν ακούγονται και τα καλύτερα.. Το MX4 βλέπω φοράει κι αυτό MTK.Δε θα έχω θέμα στην πλοήγηση με το GPS??Είναι δοκιμασμένο φίλε panagiotisspu??
  8. G0dlike

    Smartphone από Κίνα ~ 300e

    Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Zopo 990+,αλλά σκέφτομαι να το δώσω στον αδερφό μου και να πάρω ένα "καλύτερο" για μένα..Κι όταν λέω καλύτερο,δεν εννοώ από άποψη επιδόσεων,το συγκεκριμένο πραγματικά δε με πρόδωσε ποτέ σε θέμα επιδόσεων!Απλά έχω αντιμετωπίσει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με το GPS του..Ότι κι αν δοκίμασα,ότι ρυθμίσεις κι αν πείραξα,με όποιο προγραμμα πλοήγησης κι αν το δούλεψα,αυτό εκει τα δικά του.Έχανε συνέχεια τη θέση του,με έδειχνε αλλού γι'αλλού και πραγματικά καμία σωτηρία.. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ένα ΚΑΛΟ κινητό,πάνω απο 5.5 ίντσες,αξιόπιστο και το κυριότερο με ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ gps..Αναμένω τις απαντήσεις σας..Ευχαριστώ πολύ!
  9. Θα την ήθελα εγώ φίλε μου,αν δεν έχει προηγηθεί κάποιος άλλος..
  10. G0dlike

    Επιλογή Tablet

    Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα.Έπειτα από χρόνια,το laptop και συγκεκριμένα η μητρική παρέδωσε πνεύμα,οπότε λόγω ύπαρξης καλού desktop,θεωρώ αγορά άλλου Laptop περιττή.Γι'αυτό και προσανατολίζομαι στην αγορά tablet.Η χρήση του θα είναι αποκλειστικά surfing και games (για τις δύσκολες ώρες στην τουαλέτα ),μιάς και όλα τα υπόλοιπα τα δουλεύω σε σταθερό.Έπειτα από ατέλειωτο διάβασμα στις ενότητες του site καθώς και σε υπόλοιπα του εξωτερικού έχω καταλήξει σε αυτά τα 3 http://www.minideal.net/9-4-pipo-m8-pro-rk3188-quad-core-1-6ghz-dual-cam-3g-bluetooth-2gb-16gb-tablet.html http://www.minideal.net/9-7-cube-u9gtv-u9gt5-quad-core-retina-capacitive-1-8ghz-dual-cam-2gb-16gb-tab.html http://www.banggood.com/PIPO-M9Pro-RK3188-Quad-Core-1_6GHz-10_1-Inch-Android-4_2-Tablet-p-79280.html Σκέφτομαι αγορά από minideal,κυρίως λόγω του ότι έχουμε παραγγείλει με φίλο αρκετά πράγματα από εκεί και είμαστε υπερευχαριστημένοι με χρόνο παράδοσης,συσκευασία και ποιότητα.Ο προβληματισμός μου αφορά κυρίως τη διαδικασία με το τελωνείο,καθώς η κούτα θα είναι μεγάλη.Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το ποιό να προτιμήσω,καθώς και σχετική λύση-πρόταση στο θέμα τελωνείο. Υ.Γ : Άν έχετε να προτείνετε κάτι το οποίο ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλω και που σίγουρα θα μου έχει ξεφύγει,ευπροσδεκτο
  11. G0dlike

    φτηνο λαπτοπ!!!

    Το link σου απευθυνεται σε αλλο μοντελο.
  • Δημιουργία νέου...