Προς το περιεχόμενο

vatanen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    96
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με vatanen

  • Ημερομηνία γέννησης 24/03/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.214 προβολές προφίλ

vatanen's Achievements

  1. Παιδιά καλό είναι να μην γράφουμε ανακρίβειες για drivers. Από το 2016 είμαι με κάρτες amd και είναι η πρώτη φορά που είδα bug. Με μία αναζήτηση στα forum και των 2 εταιριών θα δείτε ότι και κάτοχοι καρτών nvidia έχουν προβλήματα. με drivers και δεν είναι μόνο της amd.
  2. Το AMD Radeon software adrenalin edition
  3. Καλημερα Χθες μου εμφάνιζε και έμενα την ειδοποίηση για αναφορά σφαλμάτων (είμαι με RX570) αφού πάγωνε για 4-5 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής.Αυτό επαναλήφθηκε 4-5 φορές. Ήμουν σε 21.3.1 και αποφάσισα να κάνω update τους drivers σε 21.4.1. Όταν ξεκίνησα τη διαδικασία του update τότε ξεκίνησα να έχω τα θέματα. Ανοιχτά είχα το πρόγραμμα της AMD και mozilla με youtube. Τελικά πέρασα τους 21.5.1 (χωρίς ddu) και δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα (Ανοιχτά Escape from Tarkov και mozilla με youtube). Δεν μου είχε ξανατύχει το πρόβλημα και πιό πολύ πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με το control panel της AMD.
  4. Το λογικό είναι να έχεις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που, παρακολούθησε το είτε με το wattman της AMD είτε με το MSI Afterburner. Μετά από καμιά ώρα gaming θα έχεις καλή εικόνα. Οι 60 βαθμοί που ανέφερες πιο πάνω είναι μετά από κάποια ώρα που έχεις παίξει παιχνίδια η όταν είσαι στα windows? Όσο για το ρεύμα, εφόσον στα παιχνίδια δεν έχεις αστάθειες (artifacts, μαύρες οθόνες, επανεκκινήσεις) είναι μια χαρά.
  5. Μάλλον έχει γίνει λάθος εφαρμογή της πάστας. Δες βιντεάκια στο youtube για το πως θα τοποθετήσεις τη πάστα στη κάρτα γραφικών και μετά κάνε και ένα undervolt. Είχα την 290x MSI και καλοκαιρινούς μήνες πήγαινε μέχρι 74 βαθμούς με τα ανεμιστηράκια σε χαλαρή χρήση.
  6. vatanen

    Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

    Έκανα ένα verify files χθες αλλα τιποτα. Και να σκεφτείς ότι και πριν κάνω φορματ πριν από περίπου ένα μήνα πάλι τα ίδια είχα. Το μόνο που μένει είναι να βρω κανα headset με audio jack μηπως δεν με παει το usb 😅
  7. vatanen

    Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

    Έχω δοκιμάσει το headset που προανέφερα και μια webcamera που έχει μικρόφωνο. Τις εντάσεις τις έχω τσεκάρει και μου κάνει εντύπωση που ποτέ δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του ήχου τη στιγμή που μιλάς. Έχω δοκιμάσει και να είναι μόνιμα ανοιχτό και με το πλήκτρο για να μιλάς, άλλαξα κιόλας το πλήκτρο αργότερα αλλά τίποτα. Είναι σα να μην βλέπει το παιχνίδι μικρόφωνο ενώ στα Windows όταν έχω ανοιχτό το παιχνίδι μπορώ να κάνω ρυθμίσεις σχετικά με το παιχνίδι
  8. vatanen

    Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

    Δυστυχώς πάλι τα ίδια
  9. vatanen

    Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

    Καλημέρα παιδιά. Έχω εδώ και καιρό έχω θέμα με το παιχνίδι, το οποίο για κάποιο λόγο δεν βλέπει το μικρόφωνο του headset(razer kraken usb) και όποτε δεν μπορώ να μιλήσω. Χθες σύνδεσα μια Webcam που έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και πάλι τα ίδια. Το μικρόφωνο το βλέπουν κανονικά και τα Windows αλλά και το battlefield 1 που έχω δοκιμάσει. Είχα επικοινωνήσει κάποια στιγμή με ubisoft αλλά δεν μου βρήκαν κάποια λύση. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος το θέμα;
  10. 315,50 ευρω με την επιλογη για να ερθει πιο γρηγορα η καρτα. Ευχαριστω πολυ TS!!
  11. Δεν δίνουν αμα βάλεις standard shipping
  12. Εγω απο περσι το λιγουρευομουν. Τελικα το τσιμπησα. Ευχαριστω TS
  13. Αυτο ειναι καλο γιατι μπορω να δοκιμασω και λιγο οβερκλοκ στον επεξεργαστη. Το σκεφτομουν για το core temp οτι επειδη εχει το tjmax στους 100 βαθμους ισως επρεπε να υπολογιζω 15 κατω και γι αυτο και αρχικα ρωτησα αν ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες. Δεν δουλευε και το λινκ με τις οδηγιες σου για να τροποποιησω το tjmax να δουλευει σωστα.
  • Δημιουργία νέου...