Προς το περιεχόμενο

madagaskari

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με madagaskari

  • Ημερομηνία γέννησης 18/01/2008

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

madagaskari's Achievements

  1. Αυτο. Ειναι η πιο βιωσιμη λυση για σενα αυτη την στιγμη, δυστιχως οι χρυσες εποχες περασαν ανεπιστρεπτι
  2. Συμφωνω φιλε μου της ιδιας φιλοσοφιας περι hard work ειμαι κ εγω, απλα βλεπω οτι εχουμε την ιδια υπερ-αισιοδοξια, επειδη το acca θελει εκτος απο αρκετο χρημα και παρα πολλες θυσιες γ αυτο προσπαθω να συλλεξω ολα τα δεδομενα πρωτου παρω καποια αποφαση που θα καθορισει μια 10αιτια + στην ζωη μου.
  3. Παντος σιγουρα δεν ειναι ευκολη η πιστοποιηση, συμφωνα με τα επισημα στατιστικα http://www.accaglobal.com/pk/en/student/exam-support-resources/pass-rates-for-acca-qualifications.html Απο το f5 και μετα σχεδον μονο το =(50% περναει. Εδω στην Ελλαδα πληρωνεις ακομα 100€ παραπανω, την "τοπικη επιτροπη" σε καθε ενοτητα.
  4. Ευχαριστουμε @wizzy Απο ερευνα στο διαδικτιο βλεπω κυριος αρνητικες αποψεις, τυπου "ποσες δυσκολες ειναι οι συνθηκες εργασιας"¨ οπου οι μισθωτοι βαθμολογουνται για τις επιδοσεις τους, τυπου πλαισιο και ειτε παραιτουνται μη αντεχοντας την πιεση ειτε απολυονται. Οπως ειπε ο @nkarag υπαρχει κανενας που να εχει δουλεψει σε ελεγκτικη να μας διαφωτισει?
  5. Καλησπέρα, Ξερω οτι αυτη την στιγμη ειναι σαν να συγκρινω τα μηλα με τα προτοκαλια αλλα ειμαι λιγακι μπερδεμενος, Εχω εμπειρια στο μαρκετινγκ ως freelancer με δυνατα αποτελεσματα για τους πελατες μου, οι οποιοι εξακολουθουν να ερχονται σε εμενα λογο των αποτελεσματων, καποια στιγμη εστελνα for fun σε αγγελιες στο Linkedin στην Αγγλια, κ πολυ εργοδοντες και HR που στελνανε σε private message οτι ειμαι strong canidate for the job (προφανος λογο υψηλων ROI στα case studies). Το προβλημα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για την ασφαλεια που παρεχει μακροχρονια το επαγγελμα + δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω πρωθησει "προιντα αχρηστα". Απο την αλλη μου μπηκε η ιδεα να ασχοληθω με την λογιστικη λογο της μακροχρονιας ασφαλειας που παρεχει (μετα απο πιστοποησεις ACCA κτλ, 10τια +), εχω ανοιξει και συναφες thread Site: εδω . Ειμαι επι πτυχιο ΣΔΟ και ετοιμαζομαι για πρακτικη και δεν ειμαι σιγουρος στον κλαδο που θελω να την κανω, με βαζει τα δεδομενα, ποια ειναι η αποψη σας ως προς την επιλογη καρριερας? Ευχαριστω
  6. @Βασιλης_29 Εχω κανει ερευνα στο διαδικτυο, η συμβουλη σε οσους ειναι ACCA qualified και θελουν να πανε Γερμανικα, ειναι να ζητησουν απο τις εταιριες που εργαζονται στις χωρες προοελυσεις τους να να μεταφερθουν στα παραρτηματα τους στην Γερμανια στα αγγλικα departments. -------------------------------------------- Τεχνικα απο το φθηνοπρο του 2018 και μετα θα μπορεσω να φυγω, για να ολοκληρωσω τελειως της σπουδες μου (χρωσταω πρακτικη) + εχω αλλες εκρεμμοτιτες εδω. δυστιχως λεφτα για μεταπτυχιακο σε χωρες τυπου Αγγλια, Ηπα, Αυστραλια δεν εχω.. Ας υποθεσουμε οτι θα μπορεσω να φυγω στις αρχες του 2019 αρχιζει αντι να ασχοληθω με την εξ ολοκηρου προσηλωση στην λογιστικη να ασχολιθω αντιθετα με την εκμαθυση της Γερμανικης γλωσσας σε επιπεδο γραμματικης, συντακτικου, λεξιλογιου, πλην προφορας( θα πρεπει να παω εκει πιστευω)???
  7. Καλησπερα, Επειδή με ενδιαφέρει το επάγγελμα και φαινετε ότι εχεις καποια εμπειρια πανω σε αυτο, μπορείς να αναλυσεις περισσοτερο σχετικα με τ"ανταγωνιστικο περιβαλλον", "παταω επι πτωματων", συνθηκες εργασιας που σε στελνουν για "prozac" ? Σε ευχαριστώ!
  8. Ευχαριστώ γ για τις απαντήσεις σας και τον χρόνο που αφιερώσατε να μου απαντήσετε, τις διάβασα μια-μια ήταν πολύ κατατοπιστικές , Οπότε όλοι τάσσεστε στην επιλογή να πάω στην Γερμάνια, και τα μην το ρισκάρω σε μακρόχρονες σπουδές (ACCA) και εξαντλητικά ωράρια εδώ? Έχω μάθει λίγα Γερμανικά μέσω υποχρεωτικών μαθήματων της σχολής μου αν πείρα ικανοποιητικό βαθμό αλλά εδώ μιλάμε για αλλα level και θα πρέπει να ξαναθυμηθώ τα πάντα από την αρχή. Είδα ότι για λογιστής στην Γερμανία εκτός ότι πρέπει να γνωρίζεις την γλώσσα πάρα πολύ καλά θέλει να δώσεις και εξετάσεις για Steuerberater που είναι αρκετά απαιτητικές και αρκετά περίπλοκες σε σχέση με το ACCA. Οπότε αν αποφασίσω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο σίγουρα θα μου πάρει αρκετά χρόνια μέχρι να φτάσω στον προορισμό Αν υποθέσουμε ότι αρχίζω εντατικά τα μαθήματα εκμαθήσεις της γλώσσας , βραχυχρόνια που θα μπορούσα να εργαστώ στην Γερμανία, στον οικονομικό τομέα (έχοντας πτυχίο ΣΔΟ)+ καποια freelancing projects (ως μορφη προιπηρεσιίας)? Ευχαριστώ Επισεις θα ηθελα να ρωτησω, ειναι η γερμανια σταθερη οικονομικη χωρα? Δεν θελω να επενδυσω 10-15 χρονια και να γινει η κατασταση σαν την Ελλαδα και να τρεχω παλι να ψαχνώ νεες χωρες γ μεταναστευση
  9. Καλησπέρα, Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το αν αξιζει να παω στην γερμανια. Του χρονου τελειωνω τις σπουδες μου στην Ελλαδα,Ττει ΣΔΟ, και θελω να ασχοληθω με το επαγγελμα του λογιστη. Ειδα οτι υπαρχουν πιστοποιήσεις σε διεθνεις οργανισμους στη λογιστικη CIMA, ACCA κτλ αλλα δεν εχουν βελινεκες στην Γερμανια. Η Πρωτη επιλογη ειναι να κατσω Ελλαδα, να διαβαζω παραλληλα δουλευοντας 10ωρα για να αποκτησω εργασιακη εμπειρια καθε μερα για τις πιστοποιήσεις και μετα απο χρονια ισως μετακομισω UK η πιανοντας δουλια σε ελεγτικη, ισως παρει και μια δεκατετια. και η αλλη η επιλογη ειναι να μετακομισω στην Γερμανια και να ξεκινησω εκει απο την αρχη μαθαινοντας την γλωσσα, αποκτωντας εμπειρια και αλλους παραγωντες που δεν γνωριζω ακομα ? Οι γονεις μου αυτη την στιγμη μενουν στην Γερμανια... Τι λετε να κανω, ειμαι μπερδεμενος αυτη την στιγμη και χρειαζομαι μια τριτη γνωμη?
  10. Σοβαρα ?φοβαμαι μηπως του πουνε και αλλα ατομα περιμενουν κυριε, υπαρχει σειρα προτεροτιτας( σε ενα γνωστο μου προσωπο το εχουν πει αυτο)
  11. Καλησπέρα πέδες, έχω ένα πρόβλημα Ας πούμε, περιμένω εδώ και περίπου 10 μήνες από το δημόσιό ένα εγγραφώ, απαραίτητο για ένα περιουσιακό μου στοιχείο, ο νομός λέει ότι πρέπει να εκδίδει εντός 2 μηνών, όταν επικοινωνία μαζί του μου λένε συνέχεια δικαιολογίες, μπορώ νομικά με τον δικηγόρο μου να κάνουμε κάτι για να εκδοθεί άμεσα το έγγραφο?
  12. Παιδια εως αυριο τ βραδυ πολυ πιθανον θα εχω αγορασει καποιο απο αυτα τα 2, αν εχετε να προσθεσετε κατι θα ηταν ευχαριστω
  13. Οποτε καταληγω σε αυτα τα 2 Acer Iconia Tab 8 W, http://www.msystems.gr/index.php?category=1111&product=19073HP STREAM 7 5700NY, www.pc1.gr/showitem.php?ID=200027997
  • Δημιουργία νέου...