Προς το περιεχόμενο

kostas09

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostas09

  • Ημερομηνία γέννησης 09/09/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

kostas09's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. kostas09

    Albion online

    Καλησπέρα! Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει το παιχνίδι με paysafe?
  2. kostas09

    Diablo III Topic v1

    εχει βγαλει κανεις rift torment xiii σε κατω απο 4 λεπτα? μονος μου το πουσαρω απο δω, το πουσαρω απο κει αλλα το λιγοτερο 4:30 το χω παει :/ witch doctor (687paragon) εδω με helltooth gargantuan build. καμια προταση για το πώς να το κυνηγησω? btw, οποιος θελει βοηθεια για farming ή ο,τιδηποτε ας στειλει in-game, ειμαι ηδη στο clan (battle-tag: fullmerme#2884)
  3. kostas09

    PlayStation Vita Topic [PS Vita]

    λιγα πραγματα, αλλα μαθαινω ακομα... βεβαια το lag κι η καρτα ειναι θεματακια :/
  4. kostas09

    PlayStation Vita Topic [PS Vita]

    Γεια χαρά. Σκέφτομαι να τσιμπήσω κι εγώ ένα vita σε λίγο καιρό και με τις κυκλοφορίες που παίζουν στη μαμά Τζαπάν, με ψήνει η ιδέα του JP account, για να μπορώ να αγοράζω japan-only τίτλους από το store και να χω και ότι dlc βγαίνει. Αν λοιπόν έχω καταλάβει καλά, μπορώ σε ευρωπαϊκό vita απλά να βάλω ιαπωνικό λογαριασμό και όλα καλά ως εδώ, σωστά? Επίσης, δυο πράγματα ακόμα που δεν έχω καταφέρει να βρω απάντηση και θα ήθελα τη βοήθειά σας αν γίνεται: --> Για να αγοράζω από το JP store θα πρέπει να χω κάρτα σε yen (ή ακόμα χειρότερα με διεύθυνση στην ιαπωνία) ή μπορώ και με ευρώ (και γίνεται αλλαγή βάσει τρέχουσας ισοτιμίας την ώρα της αγοράς)? --> Αν έχω JP account, αυτο σημαίνει ότι θα μπαίνω σε ιαπωνικό server για multiplayer ακόμα και αν υπάρχει αντίστοιχος ευρωπαϊκός? Και αν ναι, ξέρουμε τι παίζει με lag? Ευχαριστώ!
  5. kostas09

    Diablo III Topic v1

    και μια ερωτηση απο ενα nooba τοσο στο 3 οσο και γενικοτερα στη σειρα...το στατιστικο που σου αυξανει την πιθανοτητα να βρισκεις μαγικα αντικειμενα εχει νοημα? με αλλα λογια,για act1 normal εχει νοημα να θυσιασεις λιγο armor για better chances ή οχι?!
  6. εχει ιδεα κανεις αληθεια ποτε ειναι να βγει η νεα φουρνια με ivy bridge?
  7. kostas09

    League of Legends Topic v1

    χαχαχα!!αρκετα καλο!! ωστοσο τον yusuke απο το yu yu hakusho δεν μπορεσε να τον βρει,χαχαχα
  8. kostas09

    League of Legends Topic v1

    thanks για τις απαντησεις παιδια
  9. kostas09

    League of Legends Topic v1

    διαφορετικο rune page θα ειναι αυτο του mage...πχ γι αυτο ενδεχομενως να χρειαζομαι ability power,mana,ability cooldown,magic penetration...
  10. kostas09

    League of Legends Topic v1

    καλησπερα,λεω σιγα σιγα να φτιαξω τα runes μου αφου και ip εχω αρκετα και 26 level ειμαι οποτε κοντευω να ανοιξω ολα τα slots. Θα ηθελα καμια προταση για dps,mage...πχ σκεφτομαι οτι για dps χρησιμα θα ηταν attack speed,armor penetration,critical chance. ευπροσδεκτα ολα τα σχολια
  11. kostas09

    League of Legends Topic v1

    nope,same here...δυστυχως δηλαδη,αλλα τις τελευταιες μερες τα πραγματα ειναι απελπιστικα.
  12. καλημερα αγορασα την 6950 και χθες την εγκαταστησαμε με ενα φιλο. το προβλημα μου ειναι πως οταν συνδεω με HDMI καλωδιο pc και τηλεοραση,η εικονα ειναι πιξελιασμενη και θολη. πειραξαμε διαφορα στις ρυθμισεις αλλα δεν βγαλαμε ακρη,οποτε αρχισε το googling,ωσπου βρηκα ενα θεμα στο οποιο ενα παλικαρι ειχε το ιδιο προβλημα με HDMI αλλα οχι με DVI, κατι που ισχυει και στη δικη μου περιπτωση. δυστυχως αυτο το θεμα δεν προχωρησε με καποια λυση,οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω εαν σας εχει συμβει κατι τετοιο ή αν γνωριζετε σχετικα. η οθονη μου ειναι η Samsung SyncMaster 2333HD. σημειωση: απο τις ρυθμισεις οταν συνδεω με dvi,μου αναγνωριζει την οθονη ως SyncMaster(2333HD) ενω με hdmi μονο ως SyncMaster. τωρα δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο,απλα το αναφερω.
  13. kostas09

    Apple iPhone 4

    γεια χαρα!με πηρε πριν απο λιγο ενας μπαρμπας μου τηλεφωνο και με ρωταγε πώς να κανει ενεργοποιηση το iphone χωρίς το itunes...να σημειωθει οτι δεν ενδιαφερεται για jailbreak και λοιπα σπασιματα.ξερει κανεις κατι ή εχει δοκιμασει γιατι δεν εχω ιδεα...?
  14. ειναι κατι και αυτο...παντως microsoft και apple δεν νομιζω να αφησουν τη google να κανει το παιχνιδι της...εισχωρει παντου οπως λεει και ενα παιδι παραπανω και αυτο θα της δημιουργησει εχθρους αν δεν λαβει τα μετρα της...
  • Δημιουργία νέου...