Προς το περιεχόμενο

Crowdance

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    17
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Crowdance

  • Ημερομηνία γέννησης 14/06/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ιστοσελίδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Crowdance's Achievements

  1. Playthrough of the opening track "Inside my head" of the new album! https://youtu.be/QN54f74TivU
  2. Το 2ο album των "One step from the edge" με τίτλο "The Deafening Silence" κυκλοφόρησε όπως και ένα video για το κομμάτι "Crushing around you"! https://www.youtube.com/watch?v=0K0qwur8CXE&list=PL3ogbtWLkEyFDvm4XH1zALTPLQvzYf0C0&index=2
  3. Το τρίτο video των "One step from the edge" για το κομμάτι "Ashes" από το 2ο full length album με τίτλο "The Deafening Silence", recorded, mixed and mastered από τον Αχιλλέα Καλαντζή στα "Suncord Audiolab" studios κατά τη διάρκεια του 2019-2020.
  4. Οι “One step from the edge” ηχογραφούν το δεύτερο full length cd τους που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019! Μέχρι τότε μπορείτε να ακούσετε το πρώτο κομμάτι από το cd εδώ: https://youtu.be/Gou8ivLCGOU Please give us a like to support us for our new album! Thank you in advance! Stay mental!
  5. 1500 views in 15 days! Help us spread the disease even more! https://www.youtube.com/watch?v=Gou8ivLCGOU
  6. Καλησπέρα από τα Ιωάννινα! Είμαστε οι “One step from the edge” και μόλις κυκλοφορήσαμε το κομμάτι “Believe” από το επερχόμενο δεύτερο cd μας που θα κυκλοφορήσει το 2019. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://youtu.be/Gou8ivLCGOU Stay mental!
  7. Crowdance

    Smartphone 300-400 ευρώ

    Τελικά, αφού αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα σε G2, G3, alpha και Ζ3 compact και μελετώντας κυρίως τις αρνητικές κριτικές για το καθένα, η ζαριά έπεσε στο G3 αν και η μπαταρία δεν είναι η καλύτερη...Χρήστες που κάνουν μέτρια χρήση γράφουν για 1μιση με 2 μέρες. Θέλω να πιστεύω ότι τόσο θα κρατάει και στη...νονά! Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας
  8. Crowdance

    Smartphone 300-400 ευρώ

    Δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω πολύ, γιατί είναι δώρο για τα βαφτίσια προς τη νονά...πρέπει να κάνω αγορά μέχρι το τέλος του μήνα...Πάντως, δεν έχεις άδικο για τις τιμές και τα capital controls...
  9. Crowdance

    Smartphone 300-400 ευρώ

    Ευχαριστώ Αλέξανδρε. Το μεγάλο αρνητικό που διάβασα για το lenovo και το Alpha είναι ότι η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μια μέρα. Επειδή η κοπέλα συχνά δουλεύει εκτός γραφείου, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο να μένει από μπαταρία... Εγώ από τότε που πήρα το L90 ησύχασα...Από εκεί που με το προηγούμενο κινητό φόρτιζα κάθε μέρα, με το νέο 1 φορά την εβδομάδα... Με το Z3c εννοείς το compact?
  10. Crowdance

    Smartphone 300-400 ευρώ

    Καλημέρα. Δεν είμαι ειδικός στα smartphones, αλλά πρέπει να κάνω δώρο ένα σχετικά καλό κινητό, περίπου στα χρήματα που αναφέρονται στον τίτλο του topic. Η φίλη (μέλλουσα νονά της δεύτερης κόρης μου...) που θα το πάρει θα θέλει : 1. αξιοπιστία 2. όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία 3. καλές ταχύτητες στο διαδίκτυο 4. καλή κάμερα Αποκλείεται να το φορτώσει με παιχνίδια ή άλλες απαιτητικές εφαρμογές. Η χρήση του θα είναι : τηλέφωνα, μηνύματα, νετ, φωτογραφίες, άντε και καμιά μουσικούλα σε σπάνιες περιπτώσεις. Μέγεθος τριγύρω στο 5. Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στο skroutz διαβάζοντας τις κριτικές και εντελώς βιαστικά "ξεχώρισα" τα ακόλουθα : http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html#reviews http://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/5246521/Samsung-Galaxy-Alpha.html αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης ζητάω και τη δική σας γνώμη που μπορεί να περιλαμβάνει κι άλλες προτάσεις. Εγώ π.χ. έχω το LG L90 που είναι σαφώς φτηνότερο με μπαταρία που κρατάει το λιγότερο 5 μέρες με πολύ μέτρια χρήση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από ταχύτητα και από αξιοπιστία και από φωτογραφίες και από ήχο (μουσική με ακουστικά, όταν τρέχω). Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλω να της πάρω κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια
  11. Crowdance

    Μεταφορά από ΟΤΕ σε HOL

    Χθες έγινε η σύνδεση. Όλα καλά. Οι ταχύτητες μου φαίνονται πολύ καλές. Χθες κατέβαζα 6-7 ταινίες και ορισμένες έπιαναν και 160 ή και 180 kb/sec. Σε σχέση με την ταχύτητα που υπάρχει στο Πανεπιστήμιο δε βλέπω μεγάλες διαφορές. Καμία αποσύνδεση, άνετο σερφάρισμα και download. Το τηλέφωνο σίγουρα θέλει φίλτρο. Είχε μόνο ένα μέσα η συσκευασία ενώ στο σπίτι υπάρχουν 2 συσκευές. Σε αυτή που δεν έχω βάλει φίλτρο ακόμη υπάρχει πολύς θόρυβος, αλλά θα το φροντίσω ίσως και σήμερα. Ευχαριστώ όλους ξανά!
  12. Crowdance

    Μεταφορά από ΟΤΕ σε HOL

    Θα το κοιτάξω σήμερα το βραδάκι όταν γυρίσω σπίτι. Φαντάζομαι θα βγάζει επιλογή για αλλαγή κωδικού κάπου ε;
  13. Crowdance

    Μεταφορά από ΟΤΕ σε HOL

    Problem solved Ξέθαψα από τα βάθη του υπογείου τους drivers και η κάρτα είναι πλέον Ok όπως και το local area connection έτοιμο στη θέση του... Το μπαλάκι πλέον στην πλευρά της HOL ;-)
  14. Crowdance

    Μεταφορά από ΟΤΕ σε HOL

    Λοιπόν, χθες το ξανακοίταξα και τα πράγματα έχουν ως εξής. Προφανώς δεν έπρεπε να είχα κοιτάξει στο pc για wireless. Στο laptop που επίσης έχω σπίτι όλα έχουν συνδεθεί σωστά και έκανα και τα βήματα που έχει στο εγχειρίδιο η HOL και όλα είναι έτοιμα για μόλις ενεργοποιηθεί η σύνδεση. ΑΛΛΑ: στο pc μου στα network connections δεν μου βγάζει επιλογή local area connection. Πήγα λοιπόν στο Device Manager και είδα ότι η κάρτα μου Ethernet έχει το γνωστό κίτρινο θαυμαστικό και δεν είναι εγκατεστημένη. Δοκίμασα να εγκαταστήσω drivers αλλά τα windows δε βρήκαν κάποιον. Τώρα βρήκα ένα προγραμματάκι (το 3DP Net v.11.05) που υποτίθεται ότι σου βρίσκει την κάρτα σου για να κατεβάσεις εν συνεχεία drivers. Θέλω να πιστεύω ότι θα κατορθώσω να εγκαταστήσω την κάρτα και μετά ελπίζω να υπάρχει η επιλογή local area connection. Να πω ξανά ευχαριστώ σε όσους απαντούν και δίνουν πολύτιμες συμβουλές.
  • Δημιουργία νέου...