Προς το περιεχόμενο

Mixail-1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    253
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Mixail-1

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Mixail-1's Achievements

  1. Αν ενδιαφερεται κανεις για αγορα λευκης συσκευης απο πατρα μου στελνει..εγω κοιταω για στεγνωτηριο τιμη 700-800....
  2. Σχεδον ολοι οι παροχοι ειναι γελοιοι και κινουνται στα ορια της παρανομιας εξαπατοντας τον κοσμο και αυτο γιατι το ιδιο το κρατος τους εχει αφησει να κανουν οτι θελουν.Εγω θελω να αναρωτηθουμε ποιος ο λογος που εδω και καποιους μηνες τρεχουμε δεξια και αριστερα σε παροχους, συμβολαια, ρητρες κτλ και πληρωνουμε το ρευμα καμια 10αρια φορες παραπανω, επειδη.... καποιοι μας επεισαν οτι πρεπει να πληρωνουμε το ρευμα σε τριπλασιες τιμες επειδη αυτη την τιμη διαμορφωσαν σε ενα χρηματιστηριο ενεργειας..
  3. Καλησπερα συμφορουμιτες. Εκδοθηκε ο λογαριασμος εκκαθαρισης απο elpedison Γ21 25ΚVA για διαστημα ΟΚΤ-ΔΕΚ (μετα πηγα ΕΛΙΝ) και στον λογαριασμο βλεπω αυτα Χρ.Ημέρας ΟΚΤ22 411 kWh x 0,6079€/kWh = 249,85 Χρ.Ημέρας ΝΟΕΜ22 1542 kWh x 0,3946€/kWh = 608,47 Χρ.Ημέρας ΔΕΚ22 1388 kWh x 0,3643€/kWh = 505,65 Πίστωση Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης 411 kWh x 0,398 €/kWh= -163,58 1542 kWh x 0,2 €/kWh= -308,40 1388 kWh x 0,034 €/kWh= -47,19 Δηλαδη τον Δεκεμβριο η επιδοτηση αντι για 0,183 ειναι 0,034? Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βαση ΦΕΚ μειωθηκε η επιδοτηση τελικα για το εν λογο διαστημα και πηγε στο 0.034.. Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο? Επισης δεν μου εβαλαν ποτε καμια εκπτωση συνεπειας παρολο που το προγραμμα εχει... Παρακαλω αν καποιος γνωριζει κατι ας απαντησει! Ευχαριστω!
  4. Καλημερα! Μια συσταση και σε εμενα αν μπορει καποιος...και....καποια γνωμη για επιλογη TEREA (μεχρι στιγμης καπνιζω 10-12 τσιγαρα marlboro lights pocket). Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μου εστειλε συσταση!
  5. Παιδια μηπως ξερει καποιος για το διαστημα ιανουαριος 2022 με δεκεμβριο 2022 ποια ειναι η επιδοτηση που επρεπε να λαμβανει καποιος ανα μηνα σε παροχη Γ21 κατω απο 35kVA? Δεν μπορω να βρω σε καποια σελιδα το υψος της επιδοτησης να συγκρινω με τους λογαριασμους και εκει στον ηρων στους λογαριασμους που τσεκαρα μου φαινεται οτι δεν μου εχουν βαλει ολη την επιδοτηση.Ευχαριστω!
  6. οποιος απο πατρα και περιχωρα θελει κινητο οποιασδηποτε αξιας και με αποφορολογηση ας μου στειλει πμ να κανουμε αγορα παρεα
  7. Χρεωστικη Να την πεταξουμε απο το παραθυρο δηλαδη ακομα δεν την πηραμε..?
  8. Εκανα αρχικη αγορα μεσο ιντερνετ και αυτοματα εβαζε κουπονι που δεν μπορουσε να αφαιρεθει εκπτωσης 10 ευρω..τελικα πηγα καταστημα και μου ειπαν οτι ισως υπαρχει προβλημα μιας και οταν ειναι να κανουν την επιστροφη παιρνουν την τιμη αγορας απο μια λιστα με συγκεκριμενες τιμες ( μου την εδειξε) και αν δεν βρουν το ακριβες ποσο θα εχω ενα θεματακι αλλα λογικα θα λυθει..καλου κακου ακυρωσα την παραγγελια και εκανα αγορα στο καταστημα και τα μεταφορικα τα εβαλαν ξεχωριστα (1 ευρω) με αποτελεσμα οταν πληρωσα να παρω αμεσα την επιστροφη 20%.Για οποιον θελει να το κανει νομιζω οτι οπως το περιγραφω ειναι ο καλυτερος τροπος για να ειναι σιγουρος! Οποιος θελέι να κανει αγορα απο καταστημα Πατρας πμ να τον βοηθησω. Να στε καλα παιδια νομιζω πολυ καλη προσφορα για τελευταια μοντελα!
  9. εκανα την αγορα μεσο ιντερνετ αλλα δεν φανηκε ουτε το 1% αμεσως..να ανυσηχησω? μου ειχε ενα κουπονι εκπτωσης 10 ευρω παρκαρισμενο απο αλλη αγορα λετε να φταιει αυτο και ενα εχω θεμα?
  10. Mixail-1

    Voucher 600€

    Ναξεκαθαρισω οτι δεν εγραψα κατι προσβλητικα.Νομιζω οτι την απαντηση την εδωσες μονος σου.Εμεις πρεπει να ενοχλουμαι τους αντιπροσωπους και αυτοι να κανουν αυτο που πρεπει.Εγω κατεκρινα αυτους που σκεφτονται κοντοφθαλμα και οχι το συνολο.Εξαλλου η καταργηση ηρθε μετα απο ενστασεις ορισμενων και δυστυχως οχι του συνολου οπως θα επρεπε.
  11. Mixail-1

    Voucher 600€

    Ευτυχως ενα ακομα παρτυ εις βαρος της τσεπης μας σταματησε.Τι να πει κανεις οταν βλεπει οτι μετα απο 10 χρονια μνημονιων οι ανθρωποι που κυβερνουν να εξακολουθουν να εχουν στο μυαλο τους την αρπαχτη και εν μεσο αναμπουμπουλας με τηλεγραφικη διαδικασια να σκαρφιζονται μια ωραια διαδικασια μεσα απο την οποια καποιοι θα τρελοκονομησουν...Μεγαλο φαουλ κ στους <<επιστημονες>> που αντι να μποικοταρουν την διαδικασια απλα κοιταζαν αν θα παρουν και κανενα δωρακι απο τα κεκ περαν των 600 ευρω ξεχνοντας οτι θα επρεπε να διεκδικησουν να παρουν ολο το ποσο της ενισχυσης και οχι να βαζουν συνεταιρους στα χρηματα που δικαιουνται εξ ολοκληρου.. Δυστυχως ετσι δεν παμε μπροστα και δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας.
  12. Ο ανθρωπος θα μπορουσε να πει μια καλη δικαιολογια για την αυξηση οπως..... ξερετε αναγκαστηκαμε να ανεβασουμε το κοστολογιο μιας και πηγαινουμε τα διπλα δρομολογια αφου δεν βρισκουμε τους πελατες στο σπιτι... 🙂
  13. Εδω ενα οινοπνευμα απο 0.80 πηγε 5 ευρω (αν το βρεις βεβαια) και ο ανθρωπος που αυτη την τοσο δυσκολη περιοδο για την επιχειρηση του με το πετρελαιο να εχει 20 δολλαρια το βαρελι και οι courier να ειναι μονοπωλιο να μην μπορει να τσιμπησει 0.50 ευρωπουλακι για να βγαλει τα εξοδα του.... τι να πω ντροπη μας
  14. και για να λεμε και ολη την αληθεια για τις επιχειρησεις τα μετρα ειναι τα λιγοτερα δυνατα και επ ουδενι δεν κοστιζουν οσα λενε αρχικα για τους υπαλληλους νομιζω πλην εξαιρεσεων οπως πχ πολυτεκνων οικογενειων,τα χρηματα για να καθεσε και απλα να ζησεις ειναι μια χαρα και καλα εκανε και τα εδωσε αφου απαγορευει την εργασια ομως για τις επιχειρησεις τιποτα η αναστολη που ακριβως σε ελαφρυνει οταν δεν εισπρατεις και θα πρεπει να τα πληρωσεις ολα πιο μετα?αρα τζαμπα μαγκας. μειωση ενοικιου με το ετσι θελω χρεωσου ιδιοκτητη αρα τζαμπα μαγκας ξανα για να μην σχολιασω την βοηθεια του τυπου θα σου δωσω δανειο (παιζεται και αυτο) για να πληρωσεις ολες τις υποχρεωσεις και εσυ κρατα την ζημια αλλααααα πληρωνε την με δοσεις
  • Δημιουργία νέου...