Προς το περιεχόμενο

pgmank

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    294
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pgmank

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1990

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Computers and Tennis
  • Απασχόληση
    Student

pgmank's Achievements

  1. Και σε εμένα το ίδιο βγάζει στο Speedport W 724V Type Ci router (COMSOTE VDSL).
  2. EddieObscurant, αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω. Προφανώς ήξερα ότι κατα μεγάλη πιθανότητα έτσι θα έφτιαχνε (διότι τώρα το δοκίμασα και όλα ΟΚ) αλλά το ζήτημα είναι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μετατροπή ώστε να μπορούν να διαβαστούν τα USB Enclosure controller formatted δεδομένα... doctorC Φίλε μου, τώρα το είδα το ποστ, αλλά γενικά ο τίτλος "Πρόβλημα με εξωτερικό.Έχασα όλα μου τα άρχεια..." δεν ήταν τόσο κατατοπιστικός ώστε να πέσει εκεί το μάτι μου την ώρα του ψαξίματος. Ελπίζω ο δικός μου τίτλος να είναι πιο κατατοπιστικός για κάποιο συμπάσχοντα. -Επίσης υπάρχει κάτι πιο "επιστημονικό" ως εξήγηση για αυτή τη περίπτωση ? -Τελικά υπάρχει τρόπος διόρθωσης του προβλήματος χωρίς format ? P.S: Ευχαριστώ EddieObscurant και doctorC για τις απαντήσεις σας
  3. Κάνε boot από τα Ubuntu σου, πήγαινε στο Ubuntu Software Center και εγκατέστησε το GParted. Το top open source partition manager. Κάνει παπάδες (και extend partition :-P) !
  4. Αγόρασα πρόσφατα τον WD Green WD30EZRX και τον τοποθέτησα αρχικά στην HD Enclosure της CN Memory, ώστε να μεταφέρω κάποια αρχεία και ύστερα να τον εγκαταστήσω σε υπολογιστή μέσω SATA. Τον δίσκο τον έκανα format NTFS σε 1 ολόκληρο partition 3ΤΒ και φυσικά partiiton table GPT. Μετέφερα τα αρχεία μου και τον σύνδεσα μέσω SATA στο PC. Από εκεί και έπειτα είναι το πρόβλημα. Δοκιμασμένο και σε 64bit και 32bit Windows 7, WIndows 8.1 αλλά μέχρι και Ubuntu ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται. (Προφανώς δεν είναι ένα το PC που το δοκίμασα :-P). Λέγοντας αναγνωρίζετε, εννοώ ότι δεν βλέπει το partition που έφτιαξα, αλλά το χωρίζει σε τρία πιο μικρά, λες και είναι MBR το partition table. Μόνο στο Ubuntu το βλέπει ως ένα partition αλλά unallocated. Που σημαίνει ότι δεν έχω την δυνατότητα να δω τα δεδομένα μου. Όταν τον ξανα τοποθέτησα στην θήκη, όλα μια χαρά. Υποψιάζομαι ότι μάλλον το κάνοντας format και δημιουργώντας καινούριο partition table μέσω USB έχει διαφορά από ότι σε SATA, αλλά αυτή η εκδοχή φαίνεται κάπως παράλογη. Καμιά ιδέα η παρόμοια εμπειρία ?
  5. Άντε σιγά σιγά να ακολουθήσει και το Google Finace κανένα ριζικό update μαζί με αυτά του GMail, Drive και Calendar και τώρα Maps μπας και γίνει επιτέλους χρήσιμη...
  6. Τυχαίο που Skype και Hangouts αναβάθμισαν ταυτόχρονα τις εφαρμογές τους ?
  7. Τελικά, πήρα τηλέφωνο την Olympic Air και μου είπαν πως γίνεται να πάρω το λαπτοπ ως δεύτερη χειραποσκευή, χωρίς να χρεωθώ παραπάνω. Βέβαια αυτό που δε ρώτησα είναι αν σε αυτή τη περίπτωση το όριο βάρους είναι τα μικτά κιλά και των δύο χειραποσκευών... Αλλά δε νομίζω...
  8. Και εγώ την ίδια απορία έχω, μονάχα που ταξιδεύω με αεροπλάνο της Ολυμπιακής μέσω της Aegian (τώρα πως γίνεται αυτό, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, καθώς επίσης δεν ξέρω). Έχω μία χειραποσκευή που ξεπερνάει για περίπου 2-3 εκατοστά το επιτρεπόμενο μήκος, και μέσα θα βάλω ρούχα, λάπτοπ και τάμπλετ. Τη ζύγισα και είναι 7.7 κιλά. Τώρα αυτό που με φοβίζει έιναι μήπως δεν μου τη δεχτούν λόγω όγκου.
  9. Ευτυχώς είχα κάνει, και γενικά πάντα κάνω backup. Πλέον που όλα τα σημαντικά έγγραφά μας αποθηκεύονται ως δεδομένα σε μία συσκευή που έχει "ημερομηνία λήξης" και όχι σε χαρτί (και αυτό λήγει, αλλά πιο αργά ;-Ρ) είναι απαραίτητο να τα φιλάμε-κάνουμε backup σε ένα μέσο που ξέρουμε ότι θα αντέξει περισσότερο.
  10. Καλή κίνηση marketing το λανσάρισμα νέας σειράς δίσκων, αλλά ελπίζω εκεί στην OCZ να επικεντρώνεστε και στην αξιοπιστία των SSD, ακόμη περισσότερο από τώρα. Όσοι έχουν μείνει με χαλασμένο OCZ SSD στο χέρι (ιδίως με σημαντικά δεδομένα) με καταλαβαίνουν...
  11. pgmank

    Το Dropbox εξαγοράζει το Droptalk

    Από ότι φαίνεται ολόκληρο το team αποτελείται από ινδούς. Καθόλου περίεργο, έχοντας ως γνωστή τη μεγάλη επιρροή και δύναμη που έχουν οι ινδοί πάνω στον τομέα της πληροφορικής.
  12. Παλιά χρειαζόταν ντετέκτιβ για αυτή τη δουλειά. Τώρα το Foursqare (και όχι μόνο...) το κάνει "τσάμπα" !
  13. Αν και άργησα λίγο (4 μέρες ) να δω τα "καινούρια" , μηνύματα, θέλω και εγώ να πω ένα γκραν μερσί στον washcloud για τα καλά του λόγια: Πάντως χαίρομαι που τελικά λύθηκε όποια παρεξήγηση υπήρχε και πως τελικά, και εγώ αλλά και ο washcloud καταλάβαμε ο ένας τον άλλον.
  14. Όλα καλά λοιπόν Πάντως ρε παιδί μου, αυτό το pc μου έχει βγάλει τον αδόξαστο ! Τώρα πραγματικά σου έχει τύχει κάτι τέτοιο ? Ασχολούμε χρόνια με υπολογιστές και έιναι το μόνο desktop που έχω σκεφτεί να σουτάρω από το Empire State Building (αν βρω κάποιο τρόπο να το πάω εκεί ) Γενικώς μου έχει εμφανίσει και άλλα προβλήματα. Δηλαδή τι να πω ... Για αυτό ρωτάω αν όντως ισχύουν τα συμπεράσματα που έβγαλα ή αν συμβαίνει κάτι πιο απλό.
  15. Φίλε washcloud ότι είπα δεν το είπα ειρωνικά. Αν μη τι άλλο. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου η εικόνα που ανέβασες και μάλιστα μου άρεσε - είχε πλάκα. Το θέμα όμως είναι ότι ξεφεύγει λίγο του θέματος. Επίσης συμφωνώ ότι αυτά που έγραψα είναι ανθρωποδιωκτικά, αλλά άμα σου έστελνα pm λέγοντας αυτά θα νόμιζες πως τα έχω βάλει μαζί σου. Δηλαδή θα διαγράψω αυτά που έγραψα : Επίσης: α) Δεν λέω αυτά που έγραψες ανθρωποδιωκτικά, αλλά περιττά. Με την έννοια ότι όταν κάποιος προσπαθήσει να βρει μια εξήγηση θα αναγκαστεί να κοιτά δυο-τρεις σελίδες από απαντήσεις.(Όχι ότι τώρα το θέμα έχει πιάσει 2-3 σελίδες, ακόμα στη μία σελίδα είναι, αλλά αν κάποιος που γνωρίζει κάτι, απαντήσει, μπορεί να βρίσκεται στην 2η σελίδα η απάντηση και ο αναγνώστης να ψάχνεται). β) Όταν λέω τρολ λέω το "παιχνιδιάρικο" αστείο όπως το εννοείς εσύ και όχι το προσβλητικό. γ) Όντως όλο αυτό το ουρανοκατεβατό που έγραψα, το περισσότερο μέρος του είχε πολλές λεπτομέριες για αυτό και το έβαλα τώρα σε spoiler. δ)Όσον αφορά για την ιστορία, σε πιστεύω ότι σίγουρα κανείς δεν ενοχλήθηκε με τον τρόπο που γράφεις. Αλλιώς τώρα θα ήσουν banned και δεν θα είχες 11203+ μηνύματα. ε) Προφανώς ούτε έκανα ούτε και θα κάνω γιατί δεν υπάρχει τέτοιος λόγος αλλά ούτε και είμαι τέτοιος άνθρωπος που έχει την αναφορά ώς ένα απλό κλικ. Τελος πάντων, πάντως πιστεύω να συμφωνείς και εσύ, αλλά το συγκεκριμένο θέμα (δηλ. το θέμα το τίτλου) είναι περίπλοκο και δύκσκολα βρίσκετε μία τεκμηριωμένη απάντηση-εξήγηση. Αυτά από εμένα και ελπίζω να λύθηκε όποια παρεξήγηση υπήρξε και από τις δύο πλευρές.
  • Δημιουργία νέου...