Προς το περιεχόμενο

ATiTool

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    370
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ATiTool

  • Ημερομηνία γέννησης 30/05/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ATiTool's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

14

Φήμη

  1. ATiTool

    Κλεμμενο iphone

    Ζητάς βοήθεια για κλεπταποδοχή?
  2. ATiTool

    Αγορά router

    Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα καλύτερο router απο αυτό που δίνει ο OTE. Αυτά που θα ήθελα απο αυτό είναι τα εξής: Να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και λιγότερες αποσυνδέσεις. Να μπορώ να κάνω set το bandwith της κάθε θύρας και του wireless έτσι ώστε ο κάθε συνδεμένος υπολογιστής να παίρνει το ποσοστό της σύνδεσης που εγώ θα ορίσω. Αν θα μπορούσα να ελέγχω σε τι ταχύτητες θα κλειδώνει ή να κάνω κάποιο target το SNR Margin ώστε να βελτιώσω την σταθερότητα και να πάρω την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα θα ήταν φανταστικά. Ένα υποτυπώδες wireless. (Αυτό που δίνει ο ΟΤΕ ας πούμε είναι okay) Οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να βελτιώσει την σταθερότητα της σύνδεσης ή και να χαμηλώνει το ping για online games θα με ενδιέφερε. Η σύνδεση που έχω είναι ADSL2+ / Annex A (Κάπου στα 4Mbp/s - 5Mbp/s είναι τα όρια μου ) Τι θα μπορούσα να πάρω ρε παιδιά? Ευχαριστώ!
  3. Το έχω δώσει βλάβη στον ΟΤΕ 10 φόρες, πότε δέν μου είπανε οτι είδανε κάποιο πρόβλημα. Ο τεχνικός που είχε έρθει εδώ και καλά για να ελένξει όταν ξανα έβαλα ΟΤΕ σύνδεση πρίν ένα χρόνο, απλά έβαλε στην πρίζα το μηχάνημα του και έβγαλε πόρισμα οτι είναι όλα καλα. Είπα και προηγουμένος οτι τα φιλτράκια κ.τ.λ. τα έχω όλα ελέγξει, όλα δείχνουν να είναι "okay". Ανεβάζω επίσης στατιστικά όπου έχω συνδεθεί στα 4.7Mbp/s και είναι uptime 3 ώρες τώρα χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα.
  4. Είσαι σε πολύ καλύτερη μοίρα απο εμένα Το SNR Margin διπλασιάστικε τώρα... Αυτές η τεράστιες αυξομιώσεις είναι φυσιολογικές ρε παιδιά?
  5. Αυτή ήτανε και η μεγαλύτερη διάρκεια uptime που έχω δεί μέχρι σήμερα Το margin πέφτει κάθε τρεις και λίγο στο 6 και η σύνδεση χάνετε μιά για πάντα. Για να μπορέσω να έχω internet , πρέπει να αλλάξω το ADSL2+ σε: Όπου θα πάρω αυτά τα στατιστικά:
  6. Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι προ λίγου είχα OTE conn-x 4Mbp/s η οποία σύνδεση έκανε περίπου 1-2 αποσυνδέσεις την ημέρα (ή και καμία) + κάποιες φορές lag όπου πάγωνε η σύνεση για ένα μικρό χρονικό διάστημα και επανερχόταν. Τώρα που έκανα ανανέωση, έβαλα έως 24Mbp/s, πιάνω απο 6Mbp/s έως και 9Mbp/s. Λοιπόν...με το που συνδέτε το router, κάνει αποσύνδεση ή στο καπάκι ή μετά απο λίγα λεπτά, σπάνια θα κρατήσει την σύνδεση για ώρα (to router κάνει restart). Έχω δοκιμάσει να κάνω απομόνοση όλες της συσκεύες και να δουλέψω σκέτο το router κ.τ.λ. Έχω δοκιμάσει άλλο router (ένα της πλάκας της Wind). Καμία βελτίωση. Τα καλώδια μου, ethernet και τηλεφωνικά δίχνουν όλα "okay". Παραθέτω κάποιες εικόνες, οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το θέμα θέλετε, πείτε μου και θα ανεβάσω asap. Το να πάρεις τηλέφωνο τον OTE και να δηλώνεις βλάβες...δέν κάνει τίποτα! Και εγώ δέν την παλεύω άλλο με αυτό το χάλι, θέλω να έχω μία σταθερή σύνδεση χωρίς καμία αποσύνδεση, χωρίς lag με τον Α ή Β τρόπο. Ας είναι και 2Mbps. Επίσης, διατίθομαι να αγοράσω ένα καλό, ακριβό router εάν αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει. Τί προτίνετε ρε παιδιά να κάνω???
  7. Η apple απλά πουλάει το wannabe-λίκη που ψάχνετε όλοι! Συγχωρέστε με αλλά εκτός του ότι είμαι πολύ κατα του κινητού γενικότερα, είμαι και πολύ κατά του iphone! Δέ το γουστάρω μία!
  8. ATiTool

    24' ips monitor για gaming\ταινιες

    Dell P2414H και απο εμένα. Φοβερό monitor και τρελό vfm.
  9. ATiTool

    Razer Mamba 2012

    Φίλε δυστηχώς έτσι είναι, τίποτα δέν είναι καλό... Όλα μα όλα χαλάνε γρήγορα, αλλά το χειροτερότερο νομίζω πλέον είναι το να πάρεις κάτι και να μήν δουλεύει καλά, και όχι τόσο ότι θα χαλάσει γρήγορα, το ότι θα χαλάσει είναι stantaraki, το να μήν δουλεύει καλά όμως είναι μαλακία. Πες μου κάτι φίλε, για να σε αποτρέψω απο κακή αγορά. Παίζεις FPS παινχίδια όπως το CS:GO? Γιατί οι avago sensores που βάζει η Logitech στα ποντίκια της έχουνε όλοι negative/positive acceleration issue, σε αντίθεση με τον sensora που φέρει το mamba (Philips Twin Eye) όπου δέν έχει καθόλου. Το μόνο θέμα που έχει ο sensoras του mamba, είναι το Z Axis tracking, όπου όταν σηκώνεις το mouse, o κέρσορας πάει κάτω δεξιά. Εφόσον αυτό δέν σε ενοχλεί, είναι okay. Και στα καινούρια razer ποντίκια, το Z Axis tracking έχει ελαχιστοποιηθεί κατα το ήμιση σε σχέση με το mamba που είχες. Για μένα αυτό δέν είναι πρόβλημα, ούτε και ενοχλητικό. Το λοιπόν. Εαν παίζεις όπως είπα FPS παιχνίδια, κοίτα το mouse που θα πάρεις να μην πάσχει απο negative/positive acceleration. Θα σου κακοφανεί να πιάσεις ένα ποντίκι όπου πάσχει απο κάτι τέτοιο εφόσον το προηγούμενο σου ποντίκι δέν είχε τέτοιο θέμα. Επίσης, πραγματικά σου συνηστώ να μήν πάρεις κανένα ασύρματο, τα ποντίκια που κοιτάς δηλώνουν ότι είσαι παιχνιδιάρης. Τα ασύρματα ποντίκια δέν είναι καλά για παιχνίδια. "Ξεκόλλα" απο τα ασύρματα και πίστεψε με ότι δέν θα το μετανιώσεις εάν πάρεις ένα με καλώδιο, δέν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να προσφέρουν, παρα μόνο βάρος και παραπάνο προβλήματα. Τέλος, το G700 μήν το πάρεις, καί απο negative/positive acceleration πάσχει, και είναι πολύ βαρύ, και πολύ άβολο (για μένα).
  10. ATiTool

    MSI GTX 970 Gaming 4G Review

    Γιατί κάνετε την ίδια κάρτα review ξανά και ξανά?
  11. ATiTool

    Razer Mamba 2012

    Όλα χαλάνε, όλα made in china είναι. Μήν το χαλάμε το post του παιδιού άλλο. Άμα θέλει να δοκιμάσει να πάρει κάποιο Logitech πάντος κακώς δέν θα κάνει, αφού "κάικε" απο την razer, τι να του πείς? Να πάρει πάλι razer? lol, εδώ θα ομολογήσω ότι δέν το χειρίστικα μάλλον σωστά να του πώ να ξανά πάρει razer. Αλλά...υπάρχουνε και άλλες επιλογές! Zowie, coolemaster, steal, κ.α πολλά! Όλα μα όλα made in china φυσικά! hahahha:P
  • Δημιουργία νέου...