Προς το περιεχόμενο

alexdelpiero

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    41
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alexdelpiero

  • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΧΑΛΚΙΔΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΤΑΙΝΙΕΣ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.401 προβολές προφίλ

alexdelpiero's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

131

Φήμη

  1. alexdelpiero

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Εγω εχω μισο σεντερ τον βαλενσιουνας.Ο Μαγκι βγκηκε ανυρπακτος.Ο Μιλσπ εχει καταπληκτικο σερι.Ο Χεντερσον καλο τελευταιο ματς,ο Αριζα σε σουπερ κατασταση αλλα ποσο να αντεξει, χαμαλης ο Μακρομπερτς προσφερει,ο Νταλαμπερτ κατι κανει,ο Ρουκι των σιξερς μου εχει βγει λιρα εκατο που δεν θα τον αποκτουσα αμα δεν χτυπαγε ο γκαρντ των τζαζ.
  2. Διαλεγω Nate Robinson (Ντενβερ) επομενος sentoner
  3. alexdelpiero

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Εγω την Πεμπτη επειδη θα λειπω Αθηνα θα σου δωσω μια λιστα με 5 ονοματα να μου παρεις σε παρακαλω τον πρωτο απο αυτους που θα εχει μεινει.Το ειχαμε κανει και περυσι Νικο αμα θυμασαι.
  4. alexdelpiero

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Eγω εκτιμω οτι απο την αρχη θα επρεπε να ειχαμε βρει μια ημερομηνια,να ειχαμε συμφωνησει ολοι να μαζευτουμε να κανουμε το ντραφτ και σε δυο ωρες να εχει τελειωσει η ιστορια.Τωρα λεω να γινει αυτο που λες εσυ στο προηγουμενο σου ποστ,αλλα με πολυ λιγοτερες ωρες.Καθε 3 ωρες οποιος δεν εχει διαλεξει ,να επιλεγει το συστημα αναλογα με την υψηλοτερη βαθμολογια των παικτων που εχουν μεινει. Και κατι αλλο.Δικιο εχεις και εσυ και ο Πατρικ που τα λετε...Ολοι εχουμε υποχρεωσεις,αλλα επειδη εχουμε στο μυαλο μας οτι αλλοι 15 μας περιμενουν να διαλεξουμε,μπαινουμε και διαλεγουμε. Τωρα να πω και την αληθεια το αλλο να μπουμε ελευθερα,να διαλεγουμε παικτες δεν με ψηνει, γιατι ετσι θα δημιοργηθουν διαφορες στα ροστερ.
  5. Ατρομητος-Λεβαδειακος 2-0 στο ημιχρονο. μεγαλο πρωταθλημα κανει φετος ο Ιγκλεσιας.Εκπληκτικος και σημερα. Επισης σπουδαια εμφανιση ο Ουμπιντες χαφαρα. Εχω ξαναπει οτι ο Καραγκουνης του Ατρομητου θα παιξει στην εθνικη.κανει σημερα ενα κοντρολ υπεροχο. Καφενειο ο Λεβαδειακος.
  6. Andrei Kirilenko(Νετς) επομενος θοδωρης
  7. Michael Carter-Williams (Σιξερς) Επομενος Sentoner
  8. alexdelpiero

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Παει ο Burke δυο μηνες εξω...Ξεκινησε η ατυχια μου...
  9. alexdelpiero

    ΝΒΑ Insomnia Fantasy League

    Θα συμφωνησω...Δεν κανουμε ενα ντου να παρουμε απο πεντε παικτες ο καθενας με το συστημα snake κανονικα, να τελειωνουμε?Ετσι και αλλιως απο εδω και κατω οι παικτες θα ειναι αναλωσιμοι.
  10. #101 Gerald Henderson (CHA) επομενος thodwris91
  11. Trey Burke ( Τζαζ) επομενος sentoner
  12. Δερμιτζακης τελος απο τον ΟΦΗ...Επρεπε να ειχε γινει καιρο αυτο καθως το θεαμα που παρουσιαζε ο ΟΦΗ ηταν θλιβερο.
  13. #69 JaVale McGee (Den) επομενος thodwris91
  14. Στην αρχη μπορει να εκραζα τον Αναστασιου,που επαιζε πολυ επιθετικα,που επαιζε για οσα πανε και οσα ερθουν αλλα για να ειμαι δικαιος απο το ματς με τον ΟΦΗ και μετα εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Δεν παιζει με την αμυνα στηο κεντρο,και προσεχει πιο πολυ την αμυνα του.Παιζει πιο πολυ ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας. Χθες στην Τουμπα μου αρεσε η τακτικη του Αναστασιου αλλα και ο τροπος που επαιξε ο Αναστασιου.ΑΠο τα δυο του στοπερ εχασε το ματς.ΑΠο εναν τραγικο στο δευτερο μερος Σιντεφελντ και ενα κακο Ρισβανη που κανει ενα χαζο πεναλντι.Πολυ καλος ο Τριανταφυλλοπουλος,καλος αμυντικα ο Νανο,ανεβηκε πολυ στο δευτερο ημιχρονο ο Λαγος,ο Ντινας απο την αλλη εκτος τοπου και χρονου,ο Ζεκα πολυ καλος βοηθουσε και ανασταλτικα αλλα βοηθουσε και στην παραγωγη παιχνιδιου,ενω μ αρεσει και ο Μπεργκ. Ο ΠΑΟΚ δεν μ αρεσε.Ο Κατσουρανης χανει τον Μπεργκ στο γκολ,ο Βιτορ δεν εμπνεει εμπιστοσυνη,ο Τζιολης αμυντικα ανυρπακτος,ο Λαζαρ με λαθη,ο Νινης δυο ωραιες καθετες που βγηκαν ευκαιριες αλλα τιποτα αλλο,ο Σαλπιγγιδης ταλαιπωρουσε τον Ρισβανη και ο Αθανασιαδγς για ακομα ενα ματς μπαστακας.Μ αυτον θα παει μπροστα ο ΠΑΟΚ?Δεν λεω το γκολ το εχει αλλα δεν εχει τιποτα αλλο
  • Δημιουργία νέου...