Προς το περιεχόμενο

gambit84

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gambit84

  • Ημερομηνία γέννησης 06/05/1984

gambit84's Achievements

  1. Διαθέσιμο budget: around 500 Απόσταση και γωνία θέασης:2.3m(με ανοικτο ενδεχομενο με αφαιρεση επιπλου να παει στα 2.8)ευθεια Χρήση: gaming Καλο θα ηταν να ειναι smart,κ να εχει καλο ηχο για να μη χρειαστει να αγορασω ηχεια.thanks για το χρονο σας.
  2. δοκιμασα κ με τον τροπο του φιλου akefaloskavalaris αλλα παλι τπτ
  3. τπτ παλι Ισως πρεπει να κατεωασω νεοτερη εκδοση του play store αλλα κ αυτο ειναι δυσκολο.
  4. Ετσι το περασα κ εγω αλλα οταν απο το google store παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη αφου πατησω accept στην εφαρμογη "freezarei"
  5. Παιδια κατεβασα κ εγω με τον παραπανω τροπο σε ενα redmi το google play αλλα παω να κατεβασω οποιαδηποτε εφαρμογη και πατωντας install κ accept απλα κολλαει εκει.Any ideas plz?...
  6. τι λετε για αυτο? http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/139041-toshiba-40l2433dg σε αυτα τα λεφτα υπαρχει κατι καλυτερο?
  7. παιδια επειδη αντιμετωπιζω πανω κατω το ιδιο προβλημα( ενα χρονο πριν το λαπτοπ ετρεχε μια χαρα το LOL κ τωρα κολλαει ακομα κ στα λοου σετινγκς,ακομα κ μετα το φορματ), υποθετω οτι μια λυση οπως ειπε ενας φιλος ειναι να αλλαχθει η παστα. Καποιες λεπτομερειες επ αυτου? γινετε μονο σε καπιον ειδικο?
  8. gambit84

    League of Legends Topic v1

    updates τα εχω κανει ναι..Kαθαρισμο εκανα μονο στο ανεμιστιρακι, windows 7 εχω
  9. gambit84

    League of Legends Topic v1

    Βασικα στο defaulti λεει οτι το ανοιγει το game απο την GEforce, πως γινεται να μπερδευεται με την μαμισια?tnx κ απλι για το χρονο σου
  10. gambit84

    League of Legends Topic v1

    απο σενα περιμενω να κανεις κατι μαγικο και να μου μεταμορφωσεις το λαπτοπ μου σε NASA pc.Λες δηλαδη να επαιζε παντα ετσι και να ξυπνησα σημερα και ειπα να δω τι τρεχει?
  11. gambit84

    League of Legends Topic v1

    παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps... (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη?
  12. οπως προειπα..πως αλλαζεις rom?
  13. παιδια επειδη ειμαι λιγο μπαγλαμας τι ειναι rom k πως την αλλαζω?
  14. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο για να το κανω αλλα ειμαι απελπισμενος με το Newman N2. 1.wifi δουλευει οποτε του καπνισει 2. η οθονη αναβοσβηνει χωρις λογο 3. η μπαταρια "αδειαζει" αποτομα χωρισ λογο(π.χ απο 98%-55% μεσα σε 1 λεπτο). plz help γιατι θα το πεταξω απο το παραθυρο
  15. "Μετά από πολλές αλλαγές ρομ κατέληξα στη miui" Αν σε ρωτησω τωρα τι ειναι ρομ κ miui θα με βρισεις?
  • Δημιουργία νέου...