Προς το περιεχόμενο

Labfrog

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    287
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Labfrog

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Labfrog's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Θα ήθελα να χαρήσω και γω κάτι που δεν θα το χρησιμποιήσω. Είναι ένα εκπτωτικό κουπόνι 5€ από πατατάκια και το εξαργυρώνετε μέσω του travelplanet24. Λήγει στις 30 Σεπτέμβρη. Εαν κάποιος το χρειάζεται ας ποστάρει εδώ και μετά ας κάνει ένα κόπο παραπάνω να μου στείλει ένα pm και θα του στείλω τον κωδικό.
  2. Να ευχαριστήσω και γω τον christos_0b για τον κωδικό
  3. Labfrog

    Safari και Google πρόβλημα

    Οκ στα καλά του καθουμένου τα αποτελέσματα του Google δεν μου εμφανίζουν τις λεπτομέριες? Πείραξα κάτι και δεν το κατάλαβα? Αυτό συμβαίνει μόνο από Safari. Δοκίμασα Chrome και είναι όλα εντάξει. Έχει κανείς ιδέα τι πείραξα? Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα. Κάντε κλικ εδώ για να καταλάβετε τι εννοώ... http://cl.ly/E12X EDIT: Το βρήκα τι έφταιγε. AdBlock extension.
  4. Ok, δεν έχω πρόβλημα και για SSD. Απλά και πάλι δεν ξέρω τι παίζει οπότε χρειάζομαι προτάσεις εαν γνωρίζει κανείς. To θέμα με τον αισθητήρα όπως είχα γράψει είναι ότι είχα διαβάσει ότι πρέπει να ψαχτείς λίγο για κάποιες ρυθμίσεις αλλιώς θα χεις κάποια προβληματάκια.
  5. Σήμερα ξεκίνησα να ακούω κατά διαστήματα περίεργους ήχους θανάτου από το σκληρό δίσκο του mbp μου. Επειδή δεν το χω ψάξει το θέμα καθόλου, έχει κανείς να προτείνει κάνα νέο σκληρό να του βάλω? Το λέω γιατί υποτίθεται ότι αυτοί που χρησιμοποιεί η Apple έχουν αυτό το lock when drop feature ή πως λέγεται τέλος πάντων και έχει τύχει να διαβάσω παλιότερα ότι εαν πάρεις σκληρό που δεν το υποστηρίζει, μπορεί να έχεις προβλήματα or something. Οπότε έχει κανείς να προτείνει κανέναν? ( το mbp είναι προ unibody εποχής, early 2008 αν και δεν νομίζω ότι κάνει διαφορά).
  6. Αυτό με τα ακουστικά το έπαθα και γω και φρίκαρα να σου πω την αλήθεια. Είναι άλλο να κοπεί ή να φθαρεί και άλλο να λιώνει στα δάκτυλά σου...
  7. Λοιπόν χθες η μπαταρία μου άρχισε να φουσκώνει. Το μηχάνημα είναι ένα mac book pro 17 του 2008 early. Προφανώς κάτι μέσα στην μπαταρία έχει αρχίσει να διογκώνεται. Το θέμα είναι ότι το αλουμίνιο απ' έξω έχει αρχίσει να κάμπτεται και δεν μπαίνει καλά στην υποδοχή από κάτω η μπαταρία. Στα discussion boards της Apple είδα ότι έχει πολύς κόσμος το ίδιο πρόβλημα με μένα, κυρίως στα παλιά 17ρια. Τώρα εαν ήμουν σε μέρος που είχαμε Apple Store, θα το πήγαινα και θα μου έδιναν καινούργια μπαταρία όπως έχουν κάνει στο εξωτερικό σε όποιον είχε πρόβλημα. Εδώ δεν νομίζω να δώσει κανείς τσάμπα μπαταρία γιατί τους χτυπάνε ωραία τα 120 ευρά. Προσπάθησα να πάρω τα κεντρικά της Apple σε δύο τηλέφωνα που είχα: 127240382 και 00800441454417 που υποτίθεται ότι είνια εξυπηρέτηση πελατών της Apple or something. Αυτά να καταλάβετε μου τα χαν δώσει παλιά οι της Rainbow. Αλλά τώρα κανένα δεν δουλεύει. Μπας και ξέρει κανείς τα σωστά νούμερα ή έχει καμιά ιδέα με το τι να κάνω? Γιατί δεν έχω όρεξη να δώσω έτσι 120 ευρώ σε κάνεναν για κατασκευαστικό λάθος της Apple.
  8. Στο trailer του όμορφου κόσμου, ξέρει κανείς πιο κομμάτι είναι που λέει "nae nae e eeee" κλπ?
  9. Labfrog

    Amazon & απεργίες

    Δεν έχω ιδέα γι' αυτό είπα να ρωτήσω. Σ'ευχαριστώ πολύ.
  10. Labfrog

    Amazon & απεργίες

    (Πιθανών ηλίθια ερώτηση, προσοχή ) Θέλω να κάνω μια αγορά από το amazon το αγγλικό αλλά τώρα με τις απεργίες των τελωνιακών περνάει τίποτα Ελλάδα? Δηλαδή υπάρχει εναλλακτικός τρόπος να έρθει ή θα περάσουν τα προϊόντα μόλις οι τελωνιακοί σταματήσουν τις απεργίες?
  11. Ξέρει κανείς το όνομα αυτού του τραγουδιού? Audio Recording
  12. Να ευχαριστήσω τον φίλτατο chris333 που όχι μόνο μου έδωσε ένα κάρο awesome βιβλία, μου τα φερε και στο σπίτι.
  13. Ξέρει κανείς το τραγούδι που έχουν βάλει στον γερμανό? Αυτό που λέει μέσα σε όλα? Που είναι ένας τυπάς που τραγουδάει και βγάζει μια κραυγή κάθε λίγο.
  • Δημιουργία νέου...