Προς το περιεχόμενο

tasosuser

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    27
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tasosuser

  • Ημερομηνία γέννησης 28/08/1965

tasosuser's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημέρα σας. Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε τα σποτάκια του Καλαμίτση (του Κίτσου η μάνα, zoom-zoom);
  2. Παίδες, και εγώ που έκανα τη μ@λ@κί@ και πέρασα firmware VERSION 5.51,ούτε με PANDORA BATTERY σώζεται η κατάσταση; Aς πληρώσουμε και κάτι παραπάνω, αρκεί να γίνει η δουλειά μας. Λεφτά έχουμε:-D:-D
  3. Έχω 3004 αλλά μόλις έμαθα ότι ούτε αυτό γίνεται. Να βάλω αγγελία για πούλημα δηλαδή;
  4. Καλημέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει τίποτε νεώτερο για χακάρισμα του firmware 5.51; Μήπως εναλλακτικά θα μπορούσε να γίνει downgrede σε παλιότερο firmware συμβατό με ChikenHen;
  5. Καλημέρα παιδιά. Μήπως υπάρχει τίποτε νεώτερο για το Chikenhen στα psp με firmware 5.51; Δεν μπορεί να γίνει downgrade σε παλιότερη version που δούλευε το Chikenhen;
  6. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγόρασα και εγώ ένα Accupower MC2 600VA. Ότι δοκιμή και αν έκανα, δεν κατάφερα να το "δω" μέσα απο το Winpower Manager 3.2.0.2. Το έχω συνδέσει κανονικά σε ένα από τα δύο cpm ports του υπολογιστή μου (στο άλλο έχω βάλει ένα modem). Έχω Windows XP λειτουργικό. Aν τα κατάφερε κανένας, ας βοηθήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ.
  7. Kαι εγγύηση έχει (πριν 1 εβδομάδα το αγόρασα) και για "μπρικάρισμα" ξέρω (ας είναι καλά τα fora και τα παιδιά που μας δίνουν τις ιδέες), αλλά δεν θα το τολμήσω. Άλλωστε δε με αφήνει ο γιός μου. Για την ώρα, κατέβασα καμμία σαρανταριά demo και την έχει βρεί με αυτά (συν ταινίες συν mp3). Ευχαριστώ για την ιδέα πάντως (αν σε εννόησα καλώς) και γενικότερα για την ανοδιοτέλεια που διακρίνει τα παιδιά στο forum και πέφτουν να βοηθήσουν όλους εμάς τους "αδαείς".
  8. Απλά πράγματα βρε παιδιά. Πήγα την κονσόλα μου σε δύο εταιρείες για χακάρισμα αλλά και οι δύο μου είπαν ότι προς το παρόν δεν γίνεται τίποτα με τη Version 5.51 και ότι θα πρέπει να περιμένω. Τα γνωστά δηλαδή.
  9. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη. Α, και για όσους ενδιαφέρονται να περάσουν CHIKHEN στο firmware 5.3, ας το ξεχάσουν προς το παρόν. Πήρα επιβεβαίωση και από 2-3 εταιρείες. Αναμένεται η δυνατότητα στο... εγγύς μέλλον.
  10. Το διάβασα, δε φαίνεται δύσκολο. Διάβασα όμως και ότι δεν μπορώ ακόμα να κάνω downgrade. Οπότε, αναμονή... Thnx Δημήτρη.
  11. πρέπει να είναι σπασμένο για να τρέξει δεν το εξής σπάσει ακόμα??? τα iso και cso μπαίνουν στον φάκελο iso (αυτό και αυτό δεν είναι τα ίδια) Έχω αγοράσει την κονσόλα μόλις πριν 1 εβδομάδα και δεν έχω προλάβει να δω λεπτομέρειες. Ωστόσο δε θα μου γλύτωνε, αλλά πριν προλάβω να περάσω το "κοτοπουλάκι", έκανα την "πατάτα" και έβαλα System Software Version 5.51, γ@@@ τη S@ny μου μέσα. Αύριο θα την πάω στο γιατρό, οπότε θα δείξει η νεκροψία. Λοιπόν, καλού κακού πέρασα και τα δύο UMD Dumpers στο φάκελο Games, απλά να υπάρχουν και να τσεκάρω κιόλας αν πέτυχε το modulation. Δημητράκη, μία απορία ακόμη (ή μάλλον δύο): 1η. Λές ότι τα Iso και τα cso τα βάζω στο φάκελο ISO. Πού βρίσκεται αυτός; 2η.(Αφορά όλο τον κόσμο που έχει την καλή διάθεση και βοηθάει). Ρε παιδιά, πού βρίσκετε το χρόνο και το κάνετε φύλλο-φτερό το μηχανάκι και παράλληλα ξεστραβώνετε και εμάς τους newbies; Εμένα κοντεύει να με χωρίσει η γυναίκα μου. Μόνο τα παιδιά μου με στηρίζουνε (περιμένουνε καινούργια games, γι΄αυτό και μόνο).
  12. κατέβασε το από εδώ UMDumper, μετά κανε copy το φάκελο UMD Dumper στο psp->game και είσαι έτοιμος, σε εμενα δουλύει πάντως Ευχαριστώ Δημήτρη. Απλώς δεν ήξερα σε ποιό φάκελο πρέπει να μπεί. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και το έτρεξα αλλά εμφανίζει "This game cannot be started. The data is corrupted". Θα το ελέγξω αύριο πάλι, αφού πάω την κονσόλα για τσιπάρισμα (αν όλα πάνε καλά). By the way, κατέβασα το πρώτο .CSO αρχείο (είναι παιχνίδι). Αυτά τα αρχεία πού πρέπει να μπαίνουν;
  13. Πράγματι' date=' τώρα δουλεύει και σε μένα. Δοκίμαζα από το παλιό pc μου και μάλλον κάτι δεν πήγαινε καλά. Ευχαριστώ παιδιά για όλα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:58 ---------- Kατέβασα το 711umddump2.zip αλλά δεν διαβάζονται οι οδηγίες στο readme.txt. Βλέπω ότι υπάρχει ένα CONTACT.EXE και δύο EBOOT.PBP αλλά δεν ξέρω πως να τα χρησιμοποιήσω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
  14. Mάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο link. Σε μένα δεν δουλεύει.
  • Δημιουργία νέου...