Προς το περιεχόμενο

mens

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    88
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με mens

  • Ημερομηνία γέννησης 04/02/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mens's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

8

Φήμη

  1. Πως γινεται να βγαζει η ελπε λογαριασμο ιανουαριου με τιμη 0,11285 στο smart πριν τελειωσει ο μηνας αφου η τιμη κλεινει στο τελος του μηνα?
  2. Και γω ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι. Θα περιμενω μεχρι 15-20 του μηνα και μετα θα γυρισω ελπε για το 100ρικο. Ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα, και χρονικα να με παιρνει, αλλα φανταζομαι οτι και με αιτηση 31/12 το παιρνουμε το 100ρικο.
  3. mens

    Γυαλιά οράσεως ΕΟΠΥΥ

    Μια ερωτηση, εχουν περασει 4 χρονια απο την τελευταια αιτηση αλλα η ημερομηνια πρωτοκολου ειναι 04/04/19 και η ημερομηνια αποφασης 30/05/19. Απο ποια ημερομηνια και μετα θα μπορω να ξανακανω αιτηση?
  4. Μια ερώτηση. Υπάρχουν συγκεκριμένες μέρες όπως πχ στους παροχους που γίνεται αυτό? Η απλα παμε καθε δυο μήνες και δηλώνουμε εκει. Δηλαδή δηλώνουμε στους 2 απο τους 3 μήνες ανάμεσα στους εκκαθαριστικούς. Και αν γίνει ετσι, θεωρούνται εκκαθαριστικοί αυτοι οι λογαριασμοί?
  5. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει το GPay στα Apps για WearOS πως το χρησιμοποιούμε? πχ για Samsung Galaxy Watch
  6. επειδή ειμαι στην ιδια φαση περιπου. αν γινει απόλυση 1/1/19 δεν θα μπορείς να βγεις?
  7. Εχει παραλάβει κανένας που εκανε παραγγελία online? Με πήραν και εμένα τηλ οτι θα καθυστερήσει απο πλαισιο. Είναι σίγουρο οτι θα το πάρουμε?
  8. mens

    Γιάννης Αντετοκούνμπο

    Ο καλκαβουρας πρεπει να ειναι. Τι να πεις...
  9. Ακομα και ετσι γραφει οτι η καρτα εγινε primary, αλλα αν κανω ανανεωση ειναι παλι η αλλη primary.
  10. Μπορειτε να εχετε την καρτα της revolut ως primary στο paypal? Εσβησα την 2η καρτα που ειχα, την ξανασυνδεσα και παλι κανει την 2η primary χωρις να μπορω να κανω την revolut. Ακόμα και αν την επιλεξω, παραμενει η αλλη ως primary.
  11. mens

    PayPal

    Mono edit εχει και βγαζει remove αν βαλω και το 3ψηφιο, make primary δεν βλεπω σε καμια Ακυρο. Τελικα το εβγαλε οταν το ειδα στην παλια μορφη του site. Παντως με την νεα μορφη δεν μπορω να κανω κατι τετοιο. Βασικα και απο εκει απλα το βλεπω, αν πατισω στην 2η, μου γραφει οτι εγινε primary αλλα και παλι ειναι η αλλη.
  12. mens

    PayPal

    Για το ποια θα ειναι η primary καρτα που θα ζηταει λεφτα αν υπαρχουν 2, μετραει η σειρα που ειναι καταχωρημενες? Και αν ναι πως μπορω να το αλλαξω αυτο χωρις να καταργησω αυτην που εχω ηδη πρωτη και να την κανω ξανα καταχωρηση?
  13. εχω βρει καποια που θελω να δω θεσ/νικη απλα εγω δεν ειμαι απο εκει, οποτε θα παω για αυτον τον σκοπο. Δεν ξερω τι αλλες επιλογες εχω για ελεγχο
  14. Επειδη δεν μπορω να βρω κατι εδω κοντα μου, για ελεγχο του αυτοκινητου, πηγαινοντας το σε αντιπτοσωπεια μπορει να γινει ενας αξιοπιστος ελεγχος για την κατάστασή του, και ποσο κοστιζει περιπου ενας τετοιος ελεγχος??
  • Δημιουργία νέου...