Προς το περιεχόμενο

Antoniskts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Antoniskts

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.664 προβολές προφίλ

Antoniskts's Achievements

  1. Ήταν used. Γι' αυτο τόσο "καλη" τιμή.
  2. Να βάλω και εγώ ένα δικό μου. Έχει να δώσει λίγο ακόμα η κάρτα και σίγουρα ο επεξεργαστής. Δεν έχω βρει ακόμα σωστά settings για cpu και ram. https://www.3dmark.com/spy/18241050
  3. Τελικά το Amazon ήταν γρήγορο. Παραδόθηκε σήμερα αντί για μέσα Φεβρουαρίου
  4. Χμμ μόλις παράγγειλα μια Asus Strix 3080 OC από Amazon στα 964 και παράδοση μέσα Φεβρουαρίου. Ελπίζω να μην ακυρώσουν την παραγγελία. Παω να παίξω ένα joker και έρχομαι. 😆
  5. Antoniskts

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Μήπως μπορεί να ακυρώσει το refund! Δεν παίζει έτσι?
  6. Antoniskts

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Πριν μερικές μέρες αγόρασα κάτι από το ebay αλλά τελικά δεν ήταν αυτό που ήθελα Έτσι ρώτησα τον seller αν μπορεί να κάνει cancel order και δέχτηκε με ένα μικρο ποσό βέβαια αλλά δεν πειράζει . Ο τύπος μου έκανε partially refund το ποσό που συνεννοηθήκαμε αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να δεχτώ να ακυρώσω την παραγγελία χωρίς να έχουν μπει τα λεφτά στην τράπεζα βέβαια στο paypal λέει ότι έγινε το refund. Τι να κάνω να ακυρώσω από τώρα ή να περιμένω να βεβαιωθώ ότι τα λεφτά μπήκαν στην τράπεζα? Αν πατήσω cancel από τώρα μπορεί να μου κάνει καμιά μαιμουνιά?
  7. Antoniskts

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Site: http://www.amazon.co...DWRQ67CAM''>[/url] Tera 3.80 ευρο Site: "]http://www.amazon.co...FFNP0WHW0'] Football Manager 2013 22.80 φθηνότερο και από διάφορα cd key sites!!
  8. Antoniskts

    Diablo III Guest Pass

    Υπάρχει κάνα guest pass και για εμάς??
  9. Γεια σας και καλος σας βρηκα! H SAMSUNG εβγαλε 23'' LED, ονομαζεται XL2370 και κοστιζει κοντα στα 365e στιν Ελλαδα. Την ειχα στα υποψιν αλλα τελικα πηρα την NEC EA231WMi απο PCBUYIT γιατι κοστιζει να ιδια λεφτα και εχει IPS panel!
  • Δημιουργία νέου...