Προς το περιεχόμενο

NT1G

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.025
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Κάπου
  • Ενδιαφέροντα
    folding@home

Πρόσφατες Επισκέψεις

16.514 προβολές προφίλ

NT1G's Achievements

  1. Αφού δεν υπάρχει από την Apple τι γράφει τότε ο άλλος ότι θα πάρει κάποιος αυτή την μαιμού γιατί δεν του φτάνουν τα λεφτά για κανονικό κ.τ.λ. κ.τ.λ.
  2. Στην Αμερική το 2023 το πιο καλοπουλημενο οχημα ήταν αυτο, το δευτερο σε πωλησεις αυτο, το τρίτο σε πωλήσεις αυτό, το τέταρτο σε πωλήσεις αυτό, Μόνο αυτά τα 4 πούλησαν συνολικά 1,3 εκατομμύρια κομμάτια. Στο τοπ 25 υπήρχαν μόλις 5 σεντάν ας πούμε, Corolla, Camry, Model 3, Accord, Civic. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι αν η Rivian θέλει πετύχει σε πωλήσεις πρέπει να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό σμαρτ, ένα σεντάν και ένα μικρό πόλης...
  3. Ίσως γιατί είναι πολιτικό θέμα και κάνουν τζιζ αυτά εδώ μέσα.
  4. Εδώ και δεκαετίες μας ανησυχούν, απλά εσείς το διαβάσατε σήμερα.
  5. Ακριβώς δηλαδή όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα, σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας, ήλιου, βροχόπτωσης κ.τ.λ.
  6. Πως να γράψει κανείς αντίλογο σε μια τόσο αδιάβλητη και σοβαρή πηγή με references κ.τ.λ., μια εικόνα με έναν τύπο που κρατάει ένα χαρτί με νούμερα.
  7. NT1G

    Suv πετρελαίου ως 1800cc

    Ακόμα και με adblue να είναι στα ίδια με την βενζίνη στα NOx. Καλύτερα δύσκολο, χειρότερα πιθανό. Δεν είναι τυχαίο που η νομοθεσία είναι πιο ελαστική στα όρια NOx στο πετρέλαιο.
  8. NT1G

    Suv πετρελαίου ως 1800cc

    Εκπομπές CO2 ≠ ρύπανση από τα άλλα καυσαέρια που βγάζουν τα αυτοκίνητα.
  9. Ναι και έχουμε καινούργιο revision του Euro 6, το e, από τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται. Ισχύει ήδη για καινούργια μοντέλα.
  10. NT1G

    Suv πετρελαίου ως 1800cc

    Γιατί το κόστος εξέλιξης ενός diesel για το Euro 6e, ω ναι φτάσαμε στο e revision του Euro 6, είναι τόσο μεγάλο που δεν πρόκεται να βγάλουν τα λεφτά τους πίσω από τα μικρότερα φτηνότερα αμάξια. Οπότε δίλιτροι με 2-3 διαφορετικά επίπεδα ισχύος για τα πιο μεγάλα αμαξώματα που φέρνουν περισσότερο κέρδος.
  • Δημιουργία νέου...