Προς το περιεχόμενο

dxdydz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dxdydz

  • Ημερομηνία γέννησης 22/11/1986

dxdydz's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. καλησπέρα σε ολους! έχω έναν projectora απο την acer P1320w και μια φίλη έχει μια lg smart tv την 42lb650v. και τα δύο υποστηρίζουν 3d. έχετε να προτείνετε κανα γυαλί; υπόψιν θέλουμε ξεχωριστά γυαλιά, δηλαδή δε ψάχνω γυαλιά που να είναι συμβατα ταυτοχρονα και για τις 2 συσκευες. η αγορά θα γίνει απο εξωτερικό αφού δε μένουμε ελλάδα. οπότε αν γίνετε να προτείνετε ο,τιδήποτε απο amazon ευρώπης, ebay, κτλ κτλ.. (δε με νοιάζει να ναι μάρκα) απλά να δουλεύουν ικανοποιητικά! Ευχαριστω!!
  2. αν παει κανεις πείτε μου αν πιάνει και τα ποδήλατα...
  3. στειλε μου το mail σου.. ωραίο εύρημα!!!!!
  4. dxdydz

    ALEXPAK 50% στα παντα

    ξέρετε αν παίζει κανα ποδήλατο σε κανά μαγαζί alex pak στην αθήνα? ζητάω πάρα πολλά ε???
  5. το έχω. το πουλάνε γύρω στα 80$ με μεταφορικά απο κίνα. είναι αργό με RESISTIVE οθόνη. αλλά παίζει πράγματι ταινίες με 720p. αν το θέλει κανείς για να βλέπει ταινιούλες καλό είναι. αλλιώς ας πάρει κάτι αλλο.
  6. dxdydz

    Galaxy s 249 euro (Media markt)

    α ωραία, δε το ξερα. απλά κατεβάζω δλδ το adobe flash 10.3 απο market?
  7. dxdydz

    Galaxy s 249 euro (Media markt)

    στο site της εταιρίας έχει τα τηλέφωνα των καταστημάτων. πάρτε ένα πριν ξεκινήσετε. στο περιστέρι το καλάθι με τα galaxy S ήταν άδειο και μου το φερε η τύπισσα από το stand της. πάρα πολύ καλή τιμή.. που δεν υποστηρίζει flash λογικό καθώς είναι λίγο παλιό.. αυτό που δε καταλαβαίνω πάντως είναι το εξής.. ένα λαμπάκι για φλας στην κάμερα, κόπο τους έκανε να βάλουν;; η οθόνη πάντως, ό,τι καλύτερο έχω δει σε κινητό!!!
  8. κατάλαβα, ωραίο φαίνεται απλό και ελαφρύ, αλλά μέχρι να γίνει διαδεδομένο και μόνο για όσους έχουν πακέτα data ή εκείνη τη στιγμή να είναι συνδεδεμένοι στο wifi... δε το βλέπω να γίνεται πολύ χρηστικό για τα ελληνικά δεδομένα..
  9. κι εγώ 2.2 τρέχω σε zte blade άρα δε φταίει η έκδοση του android. περίμενε μερικές μέρες μήπως το βγάλανε πρώτα στις μεγαλύτερες αναλύσεις..
  10. να υποθέσω πως και ο άλλος χρήστης θα πρέπει κι αυτός να το χει ανοιχτό το πρόγραμμα για να τον πάρεις και να του στείλεις. και απευθύνεται μόνο σε iphone android, άρα δεν είναι καλύτερο το skype, fring που μπορείς να μιλήσεις και με υπολογιστή και με symbian???? αν κάνω κάπου λάθος εξηγήστε μου γιατί κι εγώ δε κατάλαβα μάλλον..
  11. dxdydz

    Πλαίσιο stock house

    κοιτα. εγω ειχα παρει πριν 5 χρονια περιπου εναν εξωτερικο 3.5" 200gb που τοτε καναν κανα 80αρι, τον πηρα κανα 30αρι ευρο. η θηκη του εξωτερικου ειχε ενα κλιψακι σπασμενο κ του βαλα μονωτικη για να το χω κλειστο. κατα τα αλλα ακομα δουλευει αψογα. μην ακους τον καθενα μας. αφου ειναι στο δρομο σου περνα. απλα κρατα μικρο καλαθι γιατι γενικοτερα εχει αρκετα μεγαλυτερη πιθανοτητα να ειναι ελατωματικο ενα προιον. αλλα οπως και να χει πηγαινε και παρτο.
  12. dxdydz

    MSI WIND U100 Plus

    σε ευχαριστω. εγινα μελος και εκανα ποστ στο thread mac. ελπιζω να παρω απαντηση απο κει. να σαι καλα. συντομα αν ειναι θα το περασω οποτε θα πω και εντυπωσεις. να σαι καλα!
  13. dxdydz

    MSI WIND U100 Plus

    σ'ευχαριστω πολύ! εψαξα λιγο τα roots στα windows μου και βρηκα το re_drive στο c windows. το ανοιξα και με ρωταγε αν θελω να κανω factory defaults. αρα αυτο πρεπει να ναι το partition. απλα επειδή αν μετανιώσω τα μακ μετα θα είναι ισως δυσκολο να βρω τα ακριβή windows για να τα ξαναπεράσω που να αναγνωρίζουν ολες τις λειτουργίες και να ναι official, λέω σε πρωτη φαση τουλαχιστον να κρατησω τον c και να περάσω mac στο D. ξέρεισ αν γινεται αυτο? επισης αν δε γίνεται, και πρεπει να περασω τα mac σε ολοκληρο το σκληρο, μετα με parallel η κανοντας format με windows για netbook θα μπορω μετα να τρεξω to re_drive για να τα ξαναφερω στην αρχική κατασταση? ξερω πως πιθανα δε θα ξερεισ κι εσυ, απλα αν κατι παει στραβα, θελω να χω την εναλλακτικη να γυρισω πισω..
  14. dxdydz

    MSI WIND U100 Plus

    μπραβο ρε γκαγκαριν! ωραια νεα! σορυ για την αργοπορια, τωρα την ειδα την απαντηση. θα το κανω το patch γιατι έχω μακ και βολεύει απιστευτα. να σε ρωτήσω όμως. επειδή δε θελω να χασω και τα windows σε ποιο partition βρισκονται? στο c στο d η εχει κι αλλο? εσενα σου λειτουρούν ολα κανονικα? και ηχεια και μικροφωνα κ ακουστικα? με εψησες!!! επίσης κανα multitouch ποντικι δεν εχεις δοκιμασει σαν το speedlink ε? και κανει κ updates?
  15. dxdydz

    MSI WIND U100 Plus

    ναι ρε παιδια πειτε αν ξερει καποιος τι παιζει για mac. επίσης δεν περιειχε cd με τα windows xp. απ οσο ξέρω βρισκονται μεσα στο σκληρο. να φανταστώ οτι τα windows βρισκονται στο 2ο partition του σκληρου; αν κανουμε εγκατασταση απο flashaki και φορματ του πρςτου partition σε φατ32 θα εξακολουθουμε να εχουμε τα windows στο 2ο partition για να το επαναφερουμε; tyyy
  • Δημιουργία νέου...