Προς το περιεχόμενο

panagos_1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με panagos_1

  • Ημερομηνία γέννησης 09/24/1980

Πρόσφατες Επισκέψεις

3096 προβολές προφίλ

panagos_1's Achievements

  1. panagos_1

    Ζητείται S21 ultra για ανταλλακτικα

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/27/24 09:52 AM

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ζητώ να αγοράσω samsung s21 ultra με λειτουργική οθόνη ασχέτως κατάστασης του υπολοίπου. Ευχαριστώ.

    100.00 EUR

  2. Ειχα τραβηξει ενα βιντεο με το ipad (air2) περιπου 5 gb και διαρκειας 1 ωρα, το συνδεσα με pc win7 και απο το φακελο αποθηκευσης του ipad εκανα cut paste to αρχειο σε ενα φακελο στο pc, μεταφερθηκε πολυ γρηγορα ενα αρχειακι βιντεο 1 mb που δεν ανοιγει με τιποτα . Πισω στο ipad δεν υπαρχει τιποτα, η δε φαινεται τουλαχιστον .. Που πηγε το βιντεο 5 γιγα; Πως το βρισκω;;;; Αν καποιος ξερει παρακαλω ας βοηθησει!!! Ευχαριστω πολυ!
  3. και αμεσως μετα .. γιατι να ρισκαρεις να σου κλεψουν το πορτοφολι, την πιστωτικη κλπ, γιατι να κουβαλας χαρτια και ταυτοτητες.. τα κανεις εμφυτευμα.εε σορυ τατουαζ, μη φανταστει κανεις οτι η ν.τ.π. ειναι εδω και θα την πληρωσεις κι απο πανω γιατι θα ναι μοδα....! οοοχι
  4. panagos_1

    αλλαγη οθονης samsung corby

    εχει κανεις καμια γνωμη για το παραπανω θεμα?
  5. Καλημέρα! αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα τη βοηθεια οποιου γνωριζει κατι, σε ενα παλιο samsung corby εσπασε η οθονη και επειδη ειχα αλλο ενα παλιοτερο αποφασισα να την αλλαξω χρησιμοποιωντας την αλλη οθονη που ηταν καλη, εκανα την αλλαγη, ολα οκ εκτος απο το digitizer το οποιο δεν δουλευε! για να μην τα πολυλογω, εκανα καθε πιθανη τραμπα απο το ενα κινητο στο αλλο αλλα και παλι το digitizer νεκρο. αποφασισα να παραγειλω καινουρια οθονη και digitizer ωστε να μην υπαρχει αμφιβολια αν καποιο δε λειτουργει.. τα τοποθετω ολα συμφωνα με τις οδηγιες, και παλι ακριβως το ιδιο προβλημα!!!! λεω μηπως επειδη ανοιχτηκε το κινητο να χρειαζεται hardware reset για να επανελθει, αγοραζω καλωδιο, κατεβαζω το original firmware, ολα κανονικα, κανει την επανεκινηση, η οθονη τιποτα!!!!!! οπως καταλαβαινετε δεν ειναι θεμα αξιας του κινητου κλπ, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται! αν καποιος γνωριζει τι πρεπει να κανω η μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ, ευχαριστω εκ των προτερων!
  • Δημιουργία νέου...