Προς το περιεχόμενο

gpapadakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    874
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gpapadakis

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.845 προβολές προφίλ

gpapadakis's Achievements

  1. Εξαρτάται τον τύπο του καναπέ - μερικοί έχουν κάλυμμα εκεί και δε φαίνονται τα πόδια.
  2. https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/kathariotita-frontida/kathariotita-rouchon/kalymmata-plyntiriou/antikradasmika-antiglystrika-pelmata-plyntiriou-o9x4cm-4-tmch._1661971/ Σηκωνουν γυρω στους 3 ποντους (εχω παρει τα ιδια απο κινεζικο μαγαζακι εδω αθηνα), και εχουν λαστιχο απο κατω να μη κανουν σημαδια και να μη γλυστρανε.
  3. Εχουν πει οτι οι επιδοτησεις κατοικιων κοβονται τα χρηματα των επιδοτησεων κατοικιων θα πανε στα αγροτικα φωτοβολταικα.
  4. https://energypress.gr/news/anisyhia-stis-bryxelles-gia-nea-anodo-stis-times-fysikoy-aerioy-i-ekpnoi-tis-roso-oykranikis
  5. Το net billing είναι σαφώς χειρότερο του net metering. Θα πληρώνεσαι 6 αλλά θα πληρώνεις στην τρέχουσα τιμή που είναι παραπάνω. Ο συμψηφισμός θα είναι σε βάρος σου. Ο χρόνος απόσβεσης θα είναι διπλάσιος και βάλε...
  6. Κοίτα το αμερικανακι, κάνει και οδηγό εγκατάστασης (αυτό το pioneer κάτι φασον κινεζικό είναι κάνα gree ή παρόμοιο).
  7. Μη ρίχνετε λίπη μέσα στο σιφώνι. Το πιάτο σας το καθαρίζετε με μια χαρτοπετσέτα από τα λίπη και την πετάτε στον κάδο. Το ίδιο κάνετε και σε τάπερ, κατσαρόλες κλπ που πρόκειται να πλύνετε.
  8. gpapadakis

    Τουρισμός για όλους

    Αυτες οι σαχλαμαρες πρεπει να κοπουν. Αν τους περισσευουν χρηματα, αντι να τα δινουν εκει να μειωνουν αντιστοιχα τους φορους/εισφορες.
  9. Να κατεβάζετε τον τιμοκατάλογο της τράπεζας και να ψάχνετε την αντίστοιχη χρέωση. Αν σας πουν κάτι διαφορετικό, τους το δείχνετε και απολαμβάνετε τη γκριμάτσα τους.
  10. Λεει εσωτερικες οθονες + κουδουνι στο διαμερισμα, αρα πληρες.
  11. Ειναι υποχρεωτικη για τα εσοδα απο το εργοσημο οπως με τους μισθωτους? Γνωριζει καποιος?
  12. gpapadakis

    Τριφασικό ρολόι

    Σορρυ για το hijack στο νημα, αλλα φιλος που εχει εξοχικο με τριφασικο και μενει 2 εβδομαδες το χρονο θελει να το γυρισει σε μονοφασικο γιατι πληρωνει τσαμπα αυξημενο παγιο. Δεν εχει τριφασικες συσκευες ουτε καποιες με μεγαλες καταναλωσεις που να χρειαζονται τριφασικο. Εχει κανεις υποψιν διαδικασιες/κοστος?
  13. Σε εμενα ειχε περασει την οπτικη η Cosmote συριζα στην κασα της ξυλινης πορτας. Οταν ηταν να βαλω πορτα ασφαλειας επρεπε να την αφαιρεσω τελειως (μου το πε και ο πορτας), γιατι σιγουρα θα κοβοταν. Αλλα δεν περνουσε απο την τρυπα αναποδα να βγει (ειχε γινει μικρη τρυπα και ο τεχνικος την κολλησε μεσα στο σπιτι). https://www.skroutz.gr/s/38456260/Goobay-Kalodio-Optikis-Inas-SC-APC-3m-Leyko-59596.html?product_id=130384974&sponsored=listing Αυτο που εκανα ηταν να κοψω και να βγαλω το καπακι (το κομματι το πρασινο που παει μεσα εξω) ελαφρα με ενα κοπιδι δεξια και αριστερα, την εβγαλα ολη την ινα εξω απο την τρυπα, ηρθαν εβαλαν την πορτα ασφαλειας, και οταν ηταν να βαλουν τα εξωτερικα πλαινα καπακια της πορτας ασφαλειας την περασαμε μαζι μεσα απο την τρυπα και εσωτερικα απο τα καπακια, και επειτα ξανακολλησα το καπακι το πρασινο και ολα οκ. Αλλιως θα επρεπε να φωναξω τεχνικο να την ξαναπερασει απο αλλη τρυπα... Το καλο ηταν κρυφτηκε και η ινα απο μεσα, για πριν ηταν σε καναλι καθετο διπλα στην πορτα...
  • Δημιουργία νέου...