Προς το περιεχόμενο

soulfire

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με soulfire

  • Ημερομηνία γέννησης 27/04/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

soulfire's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Αφοσιωμένος
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλήμερα παιδιά, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση το pc της υπογραφής μου να κράτησή καμιά 2ετια ακόμα για τα καινούργια games που έρχονται όπως το witcher 3 και γιατί δεν υπάρχουν και πολλά φράγκα για καινούργιο. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντεπεξέλθει μόνο με μια αλλαγή της κάρτας γραφικών η θα θέλει αλλαγή mobo και cpu. Αν είναι μόνο για κάρτα γραφικών μια με γύρω στα 300 ευρώ είναι καλά η είναι υπερβολική για το υπόλοιπο σύστημα? Θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Στα μέσα Αυγούστου με είχαν πάρει τηλ. από τον οτε να μου δώσουν μία προσφορά με otetv την οποία αποδέχτηκα. Έκανα αίτηση φορητοτητας στον οτε και την έστειλα με φαξ. Τέλος Αυγούστου με πήραν από τη forthnet για αντιπρόταση για να παραμείνω την οποία και αποδέχτηκα για ήταν πιο συμφέρουσα. Μου είπαν να γράψω σε μία φωτοτυπία της ταυτότητας μου ότι ακυρώνω την αίτηση φορητοτητας προς τον οτε να την υπογράψω και θα στέλνανε κουριερ μαζί με το συμβόλαιο όπως και έγινε. Μάλιστα βιαζόντουσαν μη τυχών πάρει τη γραμμή ο οτε. Ήρθαν μετά από μία βδομάδα συνδέσανε και τη νοβα όλα καλά μέχρι εδώ. Πριν από δύο μέρες με περνούν από οτε τηλ. για να μου στείλουν λέει το ρούτερ! Τους λέω ότι εδώ και 1,5 μήνα έχω συμβόλαιο με την forthnet και έστειλα την ακύρωση της φορητοτητας στη σε αυτήν. Μου λέει ότι έπρεπε να τη στείλω σε αυτούς και μου ζητάει να ξαναστειλω το φαξ. Δεν πρόλαβα να το στείλω την επόμενη και εχθές μου κόβουν το ίντερνετ και τη nova. Περνώ τη forthnet τους φάνηκε παράξενο πως μετά από 1,5 μήνα ενώ έχω συμβόλαιο έγινε αυτό κτλ. Με τα πολλά αφού μίλησα και σήμερα μαζί τους μου είπαν θα στείλουν από δευτέρα κουριερ με την ίδια προσφορά που μου είχαν κάνει για να ξεκινήσει και η διαδικασία να ξαναπάρουν την γραμμή από τον οτε και ότι θα κρατήσει καμία 10αρια μέρες. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να ζητήσω και κωδικούς από τον οτε για να έχω ίντερνετ μέχρι να ξανασυνδεθω αλλά είμαι επιφυλακτικός μην τυχών και ζητάει τίποτα φραγκα ο οτε μετα μιας και δεν έχω συμβόλαιο μαζί του. Πιστεύετε ότι θα πρέπει να κινηθώ διαφορετικά απέναντι τους μιας και πιστεύω ότι τη βλακεία την έχει κάνει η forthnet η έτσι είναι η διαδικασία και δεν γλιτώνω το 10 ήμερο στη καλύτερη; Να πάρω τους κωδικούς από οτε; Συγνώμη αν σας κούρασα με το σεντόνι.
  3. Γνωρίζετε αν θα χρεωθώ το πρόστιμο και τις επιπλέον ήμερες από την ενεργοποίηση η από τη μέρα που υπογράψω το συμβόλαιο? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Με πήραν και έμενα για την προσφορά του οτε και τους είπα οκ και θα μου στείλουν κουριερ αύριο στο σπίτι. Το πρόβλημα είναι οτι το συμβόλαιο με τη Forthnet τελειώνει τον Αύγουστο και δεν ξέρω αν θα χρεωθώ το πρόστιμο για διακοπή πριν το 12μηνο. Επίσης ο κουριερ θα έχει το συμβόλαιο η την αίτηση φορητοτητας? Αν υπογράψω θα μπορώ να το διακοψω αν με πάρει η Forthnet για καλύτερη προσφορά?
  • Δημιουργία νέου...