Προς το περιεχόμενο

periklik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    24
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με periklik

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.440 προβολές προφίλ

periklik's Achievements

  1. Πήρα το μαύρο από το e-shop στα 84,90€
  2. Σε αυτό είχε μπει ήδη παραγγελία, αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. Πάει για τέλος του μήνα, το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Είδα και το άλλο από e-lenovo και μου μπήκαν δεύτερες σκέψεις. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.
  3. Ανάμεσα στο https://www.e-lenovo.gr/e-lenovo-gr/laptops-and-ultrabooks/ideapad/ideapad-1-3-series/lenovo-ideapad-3-15-fullhd-ryzen7-5700-power-12gb-ssd512-w10-arcticgrey.html και στο https://www.amazon.com/gp/product/B08YKHGKTV τι επιλέγουμε; Η χρήση θα είναι εφαρμογές γραφείου. Το ξέρω ότι και τα δύο είναι too much αλλά πάμε για ορίζοντα 10-ετούς και βάλε χρήσης. Σαν ζητούμενα, θέλουμε καλή οθόνη και πληκτρολόγιο.
  4. Με tracking έβαλα δύο τεμάχια. Δοκίμασα το ένα και είναι λες και τα πήρες από τον κάδο! Δηλαδή ούτε για 1-2 ευρώ. Το δεύτερο δεν μπήκα στο κόπο να το δοκιμάσω. Οκ δεν περίμενα να είναι όπως αυτά των 10-15 ευρώ, αλλά κουνάς λίγο το βύσμα και δεν ακούγεται τίποτα! Χάνεται ο ήχος... Μακάρι σε κάποιους να μην είναι του κιλού!
  5. Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης του mclein! Μου έστειλε άμεσα και άψογα πακεταρισμένο το πακέτο που συμφωνήσαμε, σε άκρως δελεαστική τιμή! Τοποθετήθηκε ήδη. Ευχαριστώ κι από εδώ!
  6. Δεν ήταν mul-t-lock, θα το θυμόμουν γιατί ρώτησα γι' αυτή την εναλλακτική. 'Ηταν κάποιες "'αγνωστες" σ'εμένα φίρμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ήταν επώνυμες-ισάξιες. θυμάμαι πως άνοιξαν κάτι μεταλλικά βαλιτσάκια που ήταν τοποθετημένες για να μου τις δείξουν. Όταν άκουσα τελική τιμή γύρω στα 550, αυτόματα ο εγκέφαλος έκανε erase... Στο θέμα μας πάντως οι περισσότεροι ζητούν εργασία γύρω στα 100-120€ (με απόδειξη εννοείται). Συνεπώς το βλέπω δύσκολο να έχω το παραπάνω σύνολο στα 300€. 490€ δεν δίνω για τα παραπάνω. Αν δεν βρω κάποια λογική τιμή, θα παραγγείλω τα υλικά από e-shop και θα ζητήσω από κάποιον (κλειδαρά) να μου κάνει την εγκατάσταση. Εντέλει υπάρχει κάποιος άλλος προτεινόμενος συνάδελφος στην Πάτρα;
  7. Πήγα ήδη στα παιδιά στη Ζαΐμη, αλλά δεν εμπορεύονται - τοποθετούν τα εξής: Cisa Revolution Pro Cisa Rs3s Disec Monolito Rok Μου πρότειναν άλλες λύσεις αλλά όπως λες είναι ακριβότερες και δεν επιθυμώ να φτάσω τόσο ψηλά. Πήγα και σε άλλο κεντρικό κατάστημα στην Φιλοποίμενος (ίδιο επώνυμο με Ζαΐμη) αλλά ακόμα τους περιμένω για να έρθουν να μετρήσουν πόρτα για να προχωρήσουμε... Οι δε τιμές που μου έδωσαν δίνουν σύνολο με εργασία μέσα 490€ για τα παραπάνω, που θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι χαμηλότερο.
  8. Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει μέσω πμ έναν κλειδαρά στην Πάτρα; Θα προτιμούσα κάποιον δοκιμασμένο-αξιόπιστο. Ευχαριστώ
  9. periklik

    Φακοί (Flashlights)

    Παρήγγειλα από banggοod τον Nitecore MH20 NW στα 46$ περίπου. Έκανα χρήση του κωδικού 2933c1 που βρήκα στα Question & Comments τους! http://www.banggood.com/Nitecore-MH20-CREE-XM-L2-1000LM-Neutral-White-EDC-LED-Flashlight-p-1001135.html?cur_warehouse=CN Νομίζω είναι αρκετά καλή τιμή, που είχε ξαναπαίξει στο παρελθόν.
  10. Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Αφου θα γίνουν που θα γίνουν εγκατάσταση σε άλλο partition, μπορώ και να κάνω και ένα εβδομαδιαίο test drive! Και πάλι ευχαριστώ
  11. Ερώτηση, αν κάποιος γνωρίζει: έχω δύο κομπιούτερ που έχουν νόμιμα 7άρια αλλά δεν επιθυμώ μετάβαση στα 10άρια, ούτε για δοκιμή. Υπάρχει η δυνατότητα μέχρι το τέλος Ιουλίου να κατεβάσω κάποιο iso για clean install με τα σχετικά (καινούρια ?) κλειδιά αναβάθμισης; Το θέλω σε περίπτωση που για κάποιο λόγο στο μέλλον θελήσω να πάω στα 10άρια, να μην πληρώνω για κάτι που τώρα είναι δωρεάν.
  12. Αν σου έδωσε κουπόνι ο αυστριακός, πες σε τι περίπου τιμή σου βγαίνει. Αν είναι καλή να του στείλω ένα mail κι εγώ.
  13. Πού έχει επιλογή αυτό το site να κάνουμε διαγραφή το λογαριασμό μας? Δεν το βρίσκω αυτό το μενού...
  14. Μόλις παρέλαβα με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 18/2. Ευτυχώς ο ταχυδρόμος μου χτύπησε το κουδούνι. Πάνω στο πακέτο γράφει personal computer item και την αξία του (γύρω στα 100€)… οπότε εύκολα μπορεί να κάνει φτερά! Πάλι καλά!
  • Δημιουργία νέου...