Προς το περιεχόμενο

hashashin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    210
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με hashashin

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1989

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

hashashin's Achievements

  1. hashashin

    Μουντιάλ 2022

    Η εθνική Αργεντινής πάντα αχωνευτη και αντιπαθητική ήταν απλά πάντα θα είχανε κάποιον παιχταρά που λόγω εκείνου θα είχανε φιλάθλους σε όλο το κόσμο βλέπε Μαραντόνα, Μέσι κτλ. Αγωνιστικά θέλω να δω το κέντρο της Αργεντινής πώς θα τα πάει με της Κροατίας. Πολύ δύσκολο η Κροατία να σκοράρει γενικά είναι ακίνδυνη επιθετικά. Ελπίζω σε έναν τελικό Αγγλία Αργεντινή εκεί θα έχουμε τη μητέρα των μαχών. Όπως μητέρα των μαχών είναι και το Αγγλία Γαλλία τρομερή διασταύρωση και είμαστε τυχεροί που θα την παρακολουθήσουμε.
  2. hashashin

    Μουντιάλ 2022

    Θέλω να το σηκώσει ο κοντός το Μουντιάλ αλλά η αλήθεια είναι μετά το σημερινό και της συμπεριφοράς του και της ομάδας του στο ματς αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετα αρχιζουν και γίνονται αντιπαθητικοί .
  3. Καλησπέρα ψάχνω για ένα λάπτοπ για γενική χρήση και ελαφρύ gaming.Επειδη μένω Λονδίνο θα προτιμούσα από amazon η κάτι αντίστοιχο.Θα προτιμούσα να μην έχει gaming design.Μπατζετ max £700.
  4. @jeandoumpier αξιζει στο συστημα που μου προτεινες η http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-RADEON-RX-580-NITRO-8GB-11265-01-20G.htm και να βολευτω με καποια περιφερειακα και οθονη που εχω προς το παρον ..
  5. Ποσό που διαθέτουμε :900-1000 ευρω Χρήση υπολογιστή :gaming και απλο σερφαρισμα Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. χρειαζομαι οθονη Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι,ακουστικα και όχι ηχεια.Περιφερειακα σχετικα φθηνα όμως . Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?απο διαφορετικα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει από εμενα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . όχι εχω ηδη τα windows
  6. Ψαχνω laptop μεχρι 650 ευρω για φοιτητη. Θελω να παιζει αψογα LoL απο κει και περα θα εχει απλη χρηση ταινιες,σερφαρισμα κτλ.
  7. hashashin

    World Of Warcraft Topic v1

    Ρε παιδια ξερετε κανενα site για να κανω pre-purchase γιατι εχω μπερδευτει και μερικα γραφουν pre-order φοβαμαι μην κανω λαθος..
  8. Κατι παραπανω ξερανε οι Γαλλοι και ο Σαρκοζι....Αυτη ειναι η ΜΟΝΗ λυση.
  9. Καθε χωρα εχει δικαιωμα να κλεισει τα συνορα της σε οποιον γουσταρει.Ανθρωπινα δικαιωματα και κουραφεξαλα ας γελασω.Καθε κρατος χρωσταει μονο στους πολιτες της σε κανεναν αλλο.Ολοι αυτοι τωρα στην Ελλαδα θα παραμεινουν κανεις δεν θελει τους προσφυγες και καλα κανουν.Εδω αρνηθηκαν τροφιμα και βοηθεια του ερυθρου σταυρου επειδη ειχε τον σταυρο πανω στα κουτια.Μιλαμε για τετοιο επιπεδο "ανθρωπων".
  10. Εμενα αν με βαραγε γυναικα εγω θα ανταπεδιδα,τουλαχιστον ενα χαστουκι γιατι δεν ειμαστε και μλκες να καθομαστε να τις τρωμε και να λεμε και ευχαριστω.Για μικρα παιδια δν το συζητω,ουτε για γερους εκτος αν τους εχει λασκαρει και κρατανε καμια καραμπινα/μαχαιρι και πρεπει να αμυνθω.Για αδεσποτα εγω προσωπικα εχω βαρεσει αδεσποτο που εχει επιτεθει οποτε δεν καταλαβαινω γιατι οχι.Γενικα οποιος ειναι αποδεκτης βιας απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και δεν αντιδραει ειναι αξιος της μοιρας του-κοινως χαλβας.
  11. hashashin

    League of Legends Topic v1

    Παιδες ποιο skill ανεβαζω πρωτο με Kassadin?Ενα παλικαρι μου ειπε E αλλα εγω νομιζω Q ανεβαζουν ολοι.
  12. Η ευκολια με τη οποια αποκαλουνται καποιοι ρατσιστες και μισανθρωποι επειδη θελουν η χωρα τους να μην καταντησει ισλαμικο τσαντιρι πραγματικα με ξεπερναει.Οπως και η κριτικη στις Ευρωπαικες χωρες οτι ταχα μου δεν εχουν βοηθησει στην ενσωματωση τους.Αληθεια βρειτε μου αλλες χωρες εκτος της ηπειρου μας που θα καλωσοριζανε με τετοιον τροπο τους προσφυγες ,Εδω σε καποιες χωρες περνουν και επιδοματα καλα με τα λεφτα των φορολογουμενων. Μαλλον η πολυ η ανθρωπια θα μας φαει.Εδω τους βρηκανε σπιτι,τροφη κτλ και λεγανε οτι βαριουνται,εχει αργο ιντερνετ λολ... Η Αμερικανοι που εχουν κλεισει τα συνορα της και παιρνουν μεταναστες μονο την αφροκρεμα απο ολο τον κοσμο ειναι χαζοι ε?.
  13. Ενοειται δεν φταιει μονο η Αμερικη.Εκανα λαθος διατυπωση αλλα αν δεν ανακατευοτανε δεν θα ειχαμε ορδες απο απολιτιστους και οπισθοδρομικου ςπροσφυγες να εισρεουν στα συνορα μας.Κακα τα ψεματα αλλα μπροστα στους Ευρωπαιους ειναι 100 χρονια πισω ολοι αυτοι. Αν και εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον Δυτικο πολιτισμο και στην ικανοτητα του να μετατρεψει τον οποιοδηποτε σε πολιτισμενο ανθρωπο αυτο θελει πολυ χρονο και δεν ξερουμε πως θα αντιδρασει ο καθενας στο πολιτισμικο σοκ οταν ερχεται στις Ευρωπαικες χωρες.
  14. Το γεγονος οτι φταιει η Αμερικη για την καταντια των χωρων τους δεν σημαινει οτι πρεπει να τους δεχτω εγω επειδη ειναι θυματα γιατι πολυ απλα ερχονται και αρνουνται σε μεγαλο βαθμο να προσαρμοστουν στο πολιτισμο μας.Οχι μονο αυτο αλλα θελουν να επιβαλλουν την θρησκεια τους και τα εθιμα τους και στους αλλους. Βρισκουν ομως πατημα και οι αλλοι και τους εκμεταλλευονται .Τους φανατιζουν με την ιδια τους την θρησκεια που απο μονο της αποτελει προβλημα.
  15. Ειναι απλο τα γατια και η σκυλοι ανηκουν στα θηλαστικα που βιολογικα ειναι πολυ πιο κοντα σε εμας απο τα εντομα.Εκει οφειλεται και το γεγονος οτι οπτικα μας φαινοντα τα πρωτα χαριτωμενα και τα δευτερα αποκρουστικα. Επισης η αξια ενος οργανισμου,πραγματος κτλ ειναι κατι πολυ υποκειμενικο.Εγω που ειμαι ανθρωπος κατατασω την ζωη ενος ανθρωπου πιο υψηλα απο ενος ζωου.Η διακριση συνεχιζεται και στο ιδιο το ειδος μας.Πχ θεωρω την ζωη του αδερφου μου πολυ πιο πολυτιμη απο ενος ξενου κτλ. Οποτε δεν υπαρχει νοημα να κρινομαστε γιατι θεωρουμε τα σκυλακια οτι εχουν πιο αξια απο τις κατσαριδες ή γιατι θεωρω οτι η ζωη ενος ανθρωπου εχει προτεραιοτητα απο αυτην ενος ζωου. Οποτε αν καποιος με ρωτησει γιατι θεωρω οτι η ζωη ενος ανθρωπου εχει μεγαλυτερη αξια απο ενος αλλου ζωντανου οργανισμου.Η απαντηση ειναι απλη.Επειδη ειμαι και εγω ανθρωπος. Επιπλεον η απωλεια ενος ανθρωπου ή κατοικιδιου εχει σχεση και με την συναισθηματικο δεσιμο που εχει ο καθενας με αυτο.Γι αυτο αν πεθανει ενας μακρινος συγγενης απλα θα στεναχωρηθω και θα παω στην κηδεια ενω αν πεθανει το κατοικιδιο που εχω εδω και 10 χρονια θα πλανταξω στο κλαμα.
  • Δημιουργία νέου...