Προς το περιεχόμενο

zHsHs_87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    283
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με zHsHs_87

  • Ημερομηνία γέννησης 26/08/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΞΑΝΘΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.259 προβολές προφίλ

zHsHs_87's Achievements

  1. παιδια έχω το ίδιο θέμα και φαίνεται να χάθηκε σημαντική δουλειά σε ένα αρχείο word!! μπορει κάποιος να βοηθήσει?????? !
  2. zHsHs_87

    προβλημα απο windows 8 σε 7

    καλημερα παιδια σας ευχαριστω ολους τελικα το φορματ ηταν η καλυτερη λυση!!!!! εκανα φορματα εσβισα ολα τα παρτισιον και εγινε ι εγγατασταση κανονικα απλα εχασα τα εργαλει επαναφορας της vaio!!!!!!
  3. zHsHs_87

    προβλημα απο windows 8 σε 7

    μα το ποβλιμα ειναι οτι πιγα να βαλω και το 8 παλι αλλα δεν μπαινουν για τον ιδιο λογο!!!! δνεμπορω να καταλαβω τι γινετε!!!!! επειδη εχει μεσα το recovery και αν τα σβησω ολα θα το σβησω και αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν εχει windows key απο κατω οπτε χανω το αυθεντικο
  4. zHsHs_87

    προβλημα απο windows 8 σε 7

    ειμαι στο παραθυρο με τα παρτισιον απ τα 7αρια αλλα δεν εχει καπου επιλογι για ntfs απλα λεει ανανοωση διαγραφη διαμορφωση δημιουργεια αι τετοια επησης τωρα εχει 4 παρτισιον 1λεει sonysys το αλλα ειναι windows re tools to all to keno poy ekana diagrafi και το αλλο recovery
  5. zHsHs_87

    προβλημα απο windows 8 σε 7

    καησπερα παιδια εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα εχω ενα λαπτοπ με 8aria και θελισα να βαλω 7 λοιπον μαπινω στο bios πατησα legacy εκανα save και εβαλα το dvd των 7 ξεκιναει ι εγγατασταση κανονικα επιλεγω γλωσσα και φτανω στα να διαλεξω διαμερισμα λοιπον εχει εχει μερικα διαμερισματα εγω ηθελα να κρατισω το recovey λοιπον εσβησα το διαμερισμα με τα 8αρια παω να βαλω τα 7 αλλα δεν μπορω να πατησω συνεχεια μου λεει "τα windows δεν ειναι δυνατο να εγγατασταθουν σε αυτο το δισκο . ο επιλεγμενος δισκος ειναι στυλ διαμερισματος GTP " πως το αλλαζω και τι μπορω να κανω σε αυτη τι φαση???
  6. καλησπρα παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω το παρπανω λαπτοπ κυριος !!!! για χρηση ιντερνετ ταινειες και τετοια!!! το εχει κανεις αξιζει να δωσω μερικα λεφτα γαι αυτο το λαπτοπ!!! μιλαμε παντα για μεταχειρισμενο!!! ι αν ξερετε γαι τι επεξεργαστη αν ειναι πολυ αργος η τρωει κολιματα και τετοια!!! σας ευχαριστω πολυ επισης αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο ανταυτου!!! http://www.skroutz.gr/s/293025/Asus-Lamborghini-VX6.html
  7. zHsHs_87

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    καλησπερα παιδια θελω νακανω μια ερωτηση σχετικα με αναβαθμηση σε windows 8 ετοιμαζομαι να κανω την αναβαθμηση αλλα δεν θελω να κανω καθαρη εγγατασταση θελω να κανω αναβαθμηση βασικα θα ηθελα να μη χασω τα save απο τα παιχνιδια τα προσοπικα μου αρχεια και τετοια!!! γινεται αυτο?? ξερει κανεις??
  8. βασικα υποθετω πως η ati θα ειναι καλυτερη, αλλα αν αλλαζουν αυτοματα οπως ειπες τοτε ενταξη!!! δεν ξερω που χρισιμευουν και ποτε χρησιμοποιει την μια και ποτε την αλλη!!! ακριβως αυτο δεν ηξερα οπτε δεν χρειαζετε να κανω κατι απλα γινεται η αλλαγη αυτοματα!!!!! σας ευχαριστω πολυ παιδια που μου λυσατε την απορεια!!!!!
  9. Καλισπερα παιδια !!! ηθελα να μαθω αν ξερετε εχω ενα λαπτοπ sony vaio SVE14A1S1EP λεει λοιπον οτι εχει αν καταλαβα καλα 2 καρτες γραφικων!!! Intel® HD Graphics 3000 AMD Radeon™ HD 7670M θα ηθελα να μαθω πως μπορω να επιλεξω τι μια α τις δυο τιν amd !! αν γινεται και πως?? σας ευχαριστω πολυ!!!
  10. καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα εχω 2 ssd σε raid 0 το προβλημα μοθ ειναι αν ξερεται καποιο εργαλειο που μπορει να κανει ελενχο το δισκο αν εχει καποιο προβλημα ενω ειανι σε raid μορφη!!!! το λεω αυτο γτ εχει μερικες μερες που το Pc βγαζει μια μπλε οθονη για δευτερολεπτα κανει επανεκκινηση και μετα δεν ξεκιναει απο το δισκο εννο τους αναγνωριζει εαν ξανακανω(απ το κουμπη) επανεκκινηση ολα καλα!!! ξεκιναει κανονικα και δεν μπορω να καταλαβω γτ τρωει αυτη τι φλασια!!! θελω να εξετασω τους ssd και της ραμ!!!! αν ξερετε καποιο προγραμμα θα με βοηθουσατε πολυ!!! για να κανω τα τεστ!!!! ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!! εναξ παιδια ακυρο!!!! τελικα βρηκα το προβλημα ενα καλωδειο sata δεν εκανε καλι επαφι μερικες φορες!!! οπτε ειναι οκ τωρα!!!!
  11. Σνφωνα με οσα λετε με συνφερει ποιο πολυ να παρω την 7950 γενικα δεν τρελενομαι να παιζω συνεχεια παιχνιδια και τετοια!!!απλα δεν θελω να απω να παιξω ενα παιχνιδι και να κολαει και να κανει!!!!
  12. καλημερα παιδια κλαι ευχαριστω θελω απ τι you γτ εχω επιστροφι 100 € οποτε οτι παρω ειμαι 100 κατω και σκεφτομαι nvidia γιατι κατακαιρος ακουω καλυτερα λογια, μεχρι τωρα επαιρνα παντα ati και ειπα να αλλαξω αλλα δεν ειμαι απολιτος σε αυτο γιαυτο η8ελα να ρωτισω τι μου προτινεται σε αυτα τα λεφτα περιπου!!!!
  13. αυτο εχω σκοπο να κανω για την ωρα εστειλα ενα μαιλ με το αποδικτικο οτι εχω πληρωσει τα εξοδα αποστολης και την αποδικσι απ το paypal και αυριο αν δεν βγαλω ακρικρη θα κανω απ το paypal dispute αλλα λεει σε μετα απο 45 μερες!!! νομιζω η οχι??
  14. καλισπερα παιδια προσφατα παριγγειλα ενα κινιτο απ το συγγεκριμενο site ενω πληρωσα με paypal και τι συσκευη και τα μεταφορικα με dhl courier ξαφνικα μου εστειλαν ενα μαιλ οτι δεν εχω πληρωσει τα μεταφορικα ή τα λεφτα που εδωσα για τα μεταφορικα δεν φτανουν και δεν μπορω να βγαλω ακρη εχει τυχει σε κανεναν μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω σε αυτη τη περιπτοση??? ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων
  15. καλησπερα παιδια αργησα να απαντησω γτ δεν ειχα pc !!!το συστημα ειναι mobo : p6t7 ram : 8 gb sta 1600 cpu i7 975 extreme psu 850 w soly tech οθονη 24" led full hd Ναι φιλε μ τιν 660it τη εννοεις δλδ τι θα μπορουσα να βαλω??? βασικα εχω 4 kingston sta 1600 των 2 gb εκαστη σκεφτομουνα γιαυτη http://www.you.gr/b2...F2D8CDD65838F2D
  • Δημιουργία νέου...