Προς το περιεχόμενο

anafleksh

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    97
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με anafleksh

  • Ημερομηνία γέννησης 06/12/1994

anafleksh's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ φίλε μου καταρχήν για την απάντηση σου. Στην αρχή του θέματος εξήγησα πως "δούλεψα" το index.data analyzer και δεν το κατάφερα. Έαν σου περισσεύει χρόνος, εξήγησε μου βήμα βήμα πως να προχωρήσω, θα σου είμαι υπόχρεος.
  2. Καμία πρόταση παιδιά? Συγνώμη και για το bump αλλά επίγει το ζήτημα.
  3. Καλησπέρα παιδιά, είδα το megathread απο πάνω και δεν περιλάμβανε το πρόβλημα μου. Πρίν λίγες ώρες, το ιστορικό του google chrome σβήστηκε (του τελευταίου χρόνου...) Ήταν χαζομάρα μου απ'τη κούραση δεν το πρόσεξα. Προσπάθησα να κάνω επαναφορά συστήματος 2 μέρες πριν, τίποτα. Χρησιμοποίησα το Index.data Analyzer (δεν το πολυκατάλαβα το εργαλείο...) Ακόμα και το History Viewer (για κάποιο περίεργο λόγο μου εμφανίζει το ιστορικό απ'τις 22/10/2011 έως και 28/7/2012, Σαν η σημερινή μέρα να μην υπήρχε...) Το History Viewer αποτελούσε την μοναδική μου ελπίδα...αλλα αφού και εκείνο δεν έβγαλε αποτέλεσμα, απευθύνομαι σε εσάς. Τί μπορώ να κάνω για να ανακτήσω το ιστορικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. anafleksh

    Diablo III Topic v1

    και το AH σκεφτηκα αλλα ελα που μολις τα εβαλα του λεω "μπες και παρτα γρηγορα" ειχαν ηδη βγαλει φτερα. θα δω μηπως μπορω να τον κανω invite σε ενα public game ή κατι αν τα εχει ξεκλειδωσει τα Acts... (Δειξτε κατανοηση ακομα "προσαρμοζομαι" στο παιχνιδι)
  5. anafleksh

    Diablo III Topic v1

    Ααα μαλιστα για αυτο το παιχνιδι με ειχε προτρεξει στα Quest. Εκει τα ειχα χασει λιγο δεν καταλαβαινα τι γινοταν απλα ακολουθουσα τους αλλους χαχα. Ωραιος σε ευχαριστω πολυ Πρεπει να εχω γινει σπαστικος, αλλα εχω μια τελευταια ερωτηση και ειμαι καλυμμενος. Υπαρχει καποιο συστημα ας το πουμε να στελνω mail in-game σε καποιον αλλον? Θελω να βοηθησω ενα φιλαρακι ειτε με λεφτα ειτε με καποια αντικειμενα που δεν θελω να του τα δινω.
  6. anafleksh

    Diablo III Topic v1

    Δημοσίευση Χθες, 11:14 καλημερα παιδια, εχω 2 ερωτησεις Οταν εκανα το Install μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο internet και θα πρεπει να συνδεθω (μπορουσα ομως να σερφαρω κανονικα) και μου εβγαλε ενα παραθυρακι που ελεγε συνδεση με το τηλεφωνο,συνδεση ευρειας ζωνης και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι. Με τα πολλα πατησα συνδεση ευρειας ζωνης, μετα ομως οταν μπηκα στο παιχνιδι καθε 15 περιπου λεπτα κατεβαινε το παραθυρο και μου ελεγε οτι σταματησε η συνδεση και ειχε απο κατω 2 κουτακια που ελεγαν "Αποσυνδεση τωρα" - "Ξανασυνδεθειτε" Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? πρωτο φορα το παθαινω σε παιχνιδι. Και κατι αλλο, στην αρχη Questαρα μονος μου μεχρι το 7 lvl μετα ομως μπηκα Public games και συναντησα κατι αλλους τυπους. Το θεμα μου ομως ποιο ειναι, οταν μπηκα με τα αλλα παιδια με εβγαλε σε εντελως διαφορετικο σημειο απο οτι ημουν οταν επαιζα μονος μου και τωρα οταν παω να παιξω μονος μου μετα το public με βγαζει στα Quest που ειχα με το Public. ελπιζω να το εξηγησα καπως καλα. Παιδια μια εξηγηση εδω παρακαλω! Οσο για το παιχνιδι, πρωτη φορα παιζω Diablo και μπορω να πω οτι χαλαλι τα 60 ευρω - εχει το κατι που εμενε με ικανοποιει σαν gamer. Ακουσα και για PvP System μακαρι να ισχυει να γελασουμε λιγο χεχε
  7. anafleksh

    Diablo III Topic v1

    καλημερα παιδια, εχω 2 ερωτησεις Οταν εκανα το Install μου ελεγε οτι δεν ειμαι στο internet και θα πρεπει να συνδεθω (μπορουσα ομως να σερφαρω κανονικα) και μου εβγαλε ενα παραθυρακι που ελεγε συνδεση με το τηλεφωνο,συνδεση ευρειας ζωνης και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι. Με τα πολλα πατησα συνδεση ευρειας ζωνης, μετα ομως οταν μπηκα στο παιχνιδι καθε 15 περιπου λεπτα κατεβαινε το παραθυρο και μου ελεγε οτι σταματησε η συνδεση και ειχε απο κατω 2 κουτακια που ελεγαν "Αποσυνδεση τωρα" - "Ξανασυνδεθειτε" Ξερει κανεις τι παιζει με αυτο? πρωτο φορα το παθαινω σε παιχνιδι. Και κατι αλλο, στην αρχη Questαρα μονος μου μεχρι το 7 lvl μετα ομως μπηκα Public games και συναντησα κατι αλλους τυπους. Το θεμα μου ομως ποιο ειναι, οταν μπηκα με τα αλλα παιδια με εβγαλε σε εντελως διαφορετικο σημειο απο οτι ημουν οταν επαιζα μονος μου και τωρα οταν παω να παιξω μονος μου μετα το public με βγαζει στα Quest που ειχα με το Public. ελπιζω να το εξηγησα καπως καλα.
  8. anafleksh

    Diablo III Topic v1

    Καλησπερα παιδια, θα ηθελα παρακαλω πολυ οποιος εχει ενα guest pass και του ειναι ευχερο να μου το πει για το λογο οτι αυτη τη στιγμη 60 ευρω δεν κατεχω για το παιχνιδι και θα ηθελα παρα πολυ να το δοκιμασω. Ελπιζω να μην φανηκα σαν ζητουλας και ειπαμε οποιου του περισσευει διαφορετικα υπομονη μεχρι τελη Ιουνη. Ευχαριστω πολυ. Μαλιστα θα ηθελα να ρωτησω κιολας, εχω ενα bnet account απο παλια που επαιζα WoW. Ειδα οτι καποιοι μπορουν να παιξουν το Diablo III τσαμπα εχοντας ενα account. Ξερει κανεις τι γινεται με αυτο?
  9. anafleksh

    League of Legends Topic v1

    Καλησπερα παιδια, λοιπον θελω να σας πω το πονο μου για να μου πειτε και εσεις τι πιστευετε πριν 1μιση μηνα εφαγα ενα μονοημερο ban λογω οτι εκανα afk σε 2 παιχνιδια(υπηρχε αναγκη και επρεπε να φυγω) απο εκεινη τη στιγμη δεν εχω βρει ησυχια ουτε στιγμη. Τι εννοω. Στις αρχες Μαρτιου μου εγινε αλλο ενα ban 3μερο λογω leave(?) μετα το unban ακριβως την επομενη μερα μου εγινε ξανα suspend το account για 1 βδομαδα Δεν μπορουσα να καταλαβω τι εφταιγε και ετσι εκανα Tickets στο Support της Riot, χωρις να μου δινουν σαφη απαντηση Απο εκεινη τη στιγμη μεχρι και σημερα που σας γραφω, γινομαι suspend για 1-2 βδομαδες ανευ λογου και αιτιας. Εχω κανει πολλαπλα Tickets ρωτωντας τι συμβαινει, γιατι μου γινεται αυτο...πραγματικα δεν βγαζω ακρη 1μιση μηνα τωρα δεν μπορω να παιξω διοτι ειμαι συνεχως suspend Θελω να ρωτησω, τι μπορει να φταιει? παιζω αυτο το παιχνιδι 2 χρονια και ζητημα να εχω κανει μεχρι 10 leaves Μολις παιζω το πρωτο match μετα το unban, μου βγαζει στο Lobby παλι suspend 1μιση μηνα τωρα..... Ειναι παραλογο να μου συμβαινει αυτο και να πειτε οτι κανω flames,leaves,afks,dodge Qs να πω ενταξει...
  10. Το παιχνιδι που παιζω δεν ειναι κρακαρισμενο Τα windows 7 ειναι και μου εχει κανει ο τεχνικος κατι κολπακια ωστε τις ενημερωσεις να μην τις λαμβανει Μετα απο 2 ημερες που δουλευε σημερα παλι κολλησε στο λογοτυπο των Windows για 1 ωρα στο περιπου και μετα με εβγαλε στους χρηστες. Για να μην σας κουραζω μου φαινεται θα φερω τον τεχνικο με ενα 40αρι θα μου πει σιγουρα τι εχει.. Και εχω κανει scan τα παντα και προσεχω ειδικα σε αυτον τον υπολογιστη που μπαινω τι κατεβαζω κτλπ Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
  11. Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση σου. Ναι οντως δεν το ανεφερα, εχω windows 7. Συνεβη κατι περιεργο, αφοτου χθες το παρατησα στην ευχη του θεου μιας και μου ειχε σπασει τα νευρα, σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε μια χαρα(πραγματικα δεν ξερω τι εχει γινει) Τωρα εδω και καμια ωρα λειτουργει ομως ανα διαστηματα των 10-15 λεπτων κανει ενα σαν "Παγωμα" για 5 δευτερολεπτα πανω κατω και ξανα ερχετε στα λογικα του. Το ιδιο φαινομενο με το "Παγωμα" παρουσιαζοταν επισης και πριν βγει η μπλε οθονη...αυτη τη φορα δεν ξερω απλα κολλαει και μετα συνεχιζω κανονικα. Να προσθεσω οτι κατω δεξια μου εβγαλε ενα μηνυμα που δεν μπορεσα να το διαβασω γιατι εξαφανιστηκε πολυ γρηγορα.. κατι για την οθονη ελεγε (αν μου ξανα συμβει και μπορεσω να το διαβασω θα κανω edit το post.
  12. Καλησπερα παιδια, λοιπον σημερα καθως καθομουν στον υπολογιστη αρχισαν τα παρατραγουδα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου αρχιζε να κολλαει κτλπ με αποτελεσμα να μου βγαζει μια μπλε οθονη αυτο συνεβη 3 φορες μεχρι να αποτελιωθει... Τι εννοω...οπως ανοιγω τον υπολογιστη απ'το κουμπακι και αρχιζει να φορτωνει βγαζει 2 επιλογες Επιδιορθωση κατα την εκκινηση (συνισταται) και κανονικη εκκινηση ελα ομως που οταν εγω παταω κανονικη εκκινηση το λογοτυπο των windows δεν φορτωνει, δηλαδη αυτα τα 4 μπαλακια που εχει εκει που παν να συναντηθουν ωστε μετα απο λιγο να με βγαλει στους χρηστες, δεν γινεται ποτε! δοκιμασα και την επιδιορθωση με κανενα αποτελεσμα αφου κολλαει και εκει... τωρα μιας και ειναι γιορτιαρες μερες δεν προκειται να φωναξω τον τεχνικο..αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση να μου πειτε πανω κατω τι μπορει να φταιει? και αν μπορω να το διορθωσω χωρις να αναγκαστω να ξοδεψω τα μαλλοκεφαλα μου! Ευχαριστω πολυ και καλη πρωτοχρονια!
  • Δημιουργία νέου...