Προς το περιεχόμενο

khetzal

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με khetzal

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

khetzal's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

20

Φήμη

  1. khetzal

    2xHDD | IronWolf 14tb || Skyhawk 8tb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 11:39 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται οι παρακάτω δίσκοι. Στέλνω σε όλη την Ελλάδα μετά από κατάθεση ή χέρι με χέρι Αθήνα. Quick Specs - SEAGATE IronWolf st14000ne0008 Τύπος: HDD Εσωτερική μονάδα σκληρού δίσκου: 14tb Μέγεθος σκληρού δίσκου: 3.5" Τυπική συνδεσιμότητα: SATA III Ταχύτητα μονάδας σκληρού δίσκου: 7200 RPM Μέγεθος προσωρινής αποθήκευσης μονάδας αποθήκευσης: 256 MB Τιμή - 280€ Εγγύηση έως 17-Μαΐου-2026 Quick Specs - SEAGATE Skyhawk st8000vx004 Τύπος: HDD Εσωτερική μονάδα σκληρού δίσκου: 8tb Μέγεθος σκληρού δίσκου: 3.5" Τυπική συνδεσιμότητα: SATA III Ταχύτητα μονάδας σκληρού δίσκου: 7200 RPM Τυπική συνδεσιμότητα: SATA Τιμή - 120€

    120 €

  2. Όλες οι τεχνολογίες έχουν pros & cons αντικειμενικά και υποκειμενικά. Σε άλλους αρέσουν τα φυσικά χρώματα και το άσπρο να είναι άσπρο, σε άλλους τα over saturated χρώματα. Επίσης στο παιχνίδι με τις amoled για το επόμενο iphone είναι και η japan display που είναι ήδη ένας από τους προμηθευτές οθονών για την apple και πολύ πιθανό να υπάρξει και 3ος προμηθευτής. Προσωπικά ελπίζω να μείνει μακρυά από την samsung στο θέμα οθονών γιατί θα γυρίσει πάλι σε εποχές 2010-11 όπου ο κόσμος έκραζε σε forums και όχι μόνο για οθόνες χαμηλής ποιότητας που κιτρίνιζαν και προκαλούσαν eye-strain!
  3. Μισα τα γραφει ο φιλος μας...καμια αναφορα στο battery drain bug http://www.theverge.com/2014/7/18/5914975/google-chrome-windows-laptop-battery-drain-fix
  4. "από τις βιντεοκονσόλες PlayStation 4 και Xbox One οι οποίες διαθέτουν τη δυνατότητα καταγραφής και upload gameplay video 60fps στο YouTube" Καλα μην τρελαθουμε κι ολας!! σχεδον τα μισα games τους ειναι 30fps και καποια δεν ειναι καν 1080p http://uk.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates opera 22 & firefox 29 (με και χωρις html5) max fps ηταν στα 40 ενω με chrome 60 σταθερα...κατι δεν αρεσει εδω!
  5. δες καλυτερα και στα 2 site που σου εδωσα
  6. κανεις λαθος ολη η σειρα ειναι seasonic και δεν ειχε κανενα προβλημα http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913-5.html
  7. Που κολλαει η apple σ αυτο που σου ειπα πανασχετε 17χρονε φιλε? Και ναι ειναι πιο ποιοτικη απο την samy κυριως για τ οτι δεν εχει βαλει φτηνο πλαστικο στο flagship smartphone της το οποιο θελει να το πουλαει στην τιμη του iphone οταν δεν εχει καν την ποιοτιτα κατασκευης του! Και οχι δεν εχω apple εχω HTC one mini. Εισαι μπερδεμενος και δεν γνωριζεις, ξεκινα το διαβασμα (αφου τελειωσες με τις πανελληνιες) για να μαθεις και να μην γραφεις κοτσανες, Τωρα στο θεμα μας, εχεις ιδεα τι ειναι το IGZO? Γνωριζεις γιατι η sony και η sharp θεωρουνται οι καλυτερες εταιριες κατασκευης tv?Εχεις ακουσει για μια χωρα που λεγεται Taiwan και ποιες εταιριες προερχονται απο εκει αλλα και ποσο ποιοτικες ειναι? GOOGLE IT!
  8. Δυστυχως ειναι CWT OEM θα μπορουσαν να ειναι ειτε seasonic η flextronics που ειναι μακραν πιο ποιοτικες.
  9. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ δλδ η sony και η sharp δεν πιανουν μια μπροστα στην samy ε? χααχαχααχαχαχαχαχ αρε IGZO που θελετε!
  10. Καλα απο την samy το περιμενα να πεσει κι αλλο,αλλα απο την intel οχι! Τα σαπια panels της samy τωρα και σε 4Κ, παρτε και τυφλωθειτε ΜΠΕΕΕΕΕΕ.
  11. Εχω το HTC one mini και προσφατα φιλος πηρε το one m8. Απο κοντα εχω δει το s5 και το z2 και η αληθεια ειναι τπτ δεν μπορει να κοντραρει την ποιοτιτα κατασκευης του HTC. Η οθονη ειναι η καλυτερη με διαφορα,το sense 6 απιστευτα γρηγορο,smooth & responsive,η αισθηση στο χερι και τελος το υπεροχο boomsound το κανουν να ειναι μονοδρομος προς την 1η θεση. Οσο για την καμερα αν δεν εχεις σκοπο να τις εκτυπωσεις η να τις μεγενθυνεις και τις θες μονο για το κινητο,fb και pc ειναι πολυ καλη, αν θες κατι καλυτερο (προσωπικα) πας σε ψηφιακη και τελος.
  12. Αυτη η εταιρια κανει τα παντα για να μας θυμιζει ποσο για τον π@@@@ο ειναι...Αντε να βγει να δουμε κανεναν στον δρομο να γελασουμε!
  13. Μιλαμε για το crysis 3 που ειναι ο killer τον gpu και μου θες η 760 να το παιζει και στα ultra? Ακομη και το bf4 που θεωρητικα δεν ειναι τοσο βαρυ δεν θα το παιξεις στα ultra με lock 60fps το bf3 ναι αλλα οχι το 4.
  14. Σαν κατοχος τις giga 760 μπορω να σου πω πως ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα παιζει τα games αυτα σε ultra ακομη και χωρις AA (παντα στα 60 frames) ιδικα για το crysis 3! Το bf4 θα του παιζει οριακα πανω απο 50-55 με μεγαλα drops στα 35-40 (για ultra settings παντα). Οσο για το ac4 δεν το επαιξα δεν ξερω, απλα θα προσθεσω και το cod ghosts που και εκει δυσκολα θα τα maxarei τα settings (εχει και καποια θεματα το game καποιοι λενε για πολυ κακο πορταλ στο pc). Γνωμη μου αμα θες να πας σε intel σ αυτο το budget και για gaming δεν πας σε i7 αλλα σε i5, καλυτερα τα extra ευρω να πανε σε gpu γιατι εκει θα δεις την διαφορα και οχι στο hyper threading (ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν θα δεις διαφορες στο gaming και σε μερικες περιπτωσεις εχει και τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα) gpu 770,mobo θα κοιτουσα κατι απο asus κι αν οχι giga h asrock (αν θες να κανεις oc παμε σε Z chipset αλλιως κατι σε H), psu εδω για μενα ειναι μονοδρομος σε XFX,antec και μετα corsair και τελος εναν ssd για το OS.
  • Δημιουργία νέου...