Προς το περιεχόμενο

basiliose

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    77
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με basiliose

  • Ημερομηνία γέννησης 23/04/1967

basiliose's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. basiliose

    Επιλογή Android TV Box

    Παιδιά Και εγώ με το beelink gt1 2 32 και ένα έτοιμο kodi build και την 17 μια χαρά είμαι.
  2. basiliose

    Tv box?

    Πάρε το alfawise ή το beelink gt1 ( Εγώ αυτό έχω) από Κίνα μέσω ευρωπαϊκής αποθήκης και θα το έχεις σε 3 μέρες.
  3. basiliose

    Ποιό TV Box να πάρω;

    http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/lenovo/η-lenovo-αποκάλυψε-το-500-multimedia-controller-r13298
  4. basiliose

    Επιλογή Android TV Box

    40 μέρες για το beelink gt1. Ευτυχώς ήρθε παραμονές Χριστουγέννων του έβαλα και ενα έτοιμο build ,μπράβο στα παιδιά και το απολαμβάνω.
  5. basiliose

    Ποιό TV Box να πάρω;

    Στο κρεβάτι το χρησιμοποιώ και εγώ και είναι ενα τούρμπο Χ των 16€ .Νομίζω όλα τα λεφτά είναι το έτοιμο Greek kodi forum build.
  6. basiliose

    Ποιό TV Box να πάρω;

    Εγώ πηρα το beelink gt1 2 32 που σε συνδυασμό με ενα ασύρματο ποντίκι και ενα έτοιμο Greek kodi forum build και σε 15 λεπτά είσαι έτοιμος.
  7. Εγώ εχω μια 42αρα plasma Panasonic u10 με φοβερή εικόνα μετα απο 5'Χρόνια και μια samsung plasma 51e6500 με χειροτέρευση οθόνη Και εδώ και 2 μήνες μου έβγαλε 2 κάθετες γραμμές δεξιά ένα πόντο απο το πλαίσιο αλλά βαριέμαι να την ξεπεράσω απο τον τοίχο και δεν ξέρω αν συμφέρει η επισκευή της.
  8. basiliose

    Επιλογή Android TV Box

    Υπάρχουν και έτοιμα Greek kodi build που έχουν κάνει τα παιδιά εκπληκτική δουλειά και σε συνδυασμό με ενα ασύρματο ποντίκι είσαι έτοιμος σε 15 λεπτά.
  9. basiliose

    Επιλογή Android TV Box

    Έχω παραγγείλει το gt1 από gearbest με NL POST απο 19/11 και ακόμη ούτε Ελλάδα δεν έφθασε.
  10. Φοβερό αλλά τα huawei δεν χάνουν και αξία γρήγορα για να το πάρουμε αργότερα.
  11. Ευχαριστώ πολύ Zacharis1955 .Εγώ είμαι ο gadgetakias και η κόρη μου πέρασε στην Κομοτηνή και η χρηση είναι για internet ,κοινωνικα δίκτυα,,movies ,καμία εργασία .Οπότε σκεφτόμουνα μεταξυ αυτών των δύο που πρότεινες παραπάνω πιο είναι το best value for money στα λεφτά αυτά.Μια επιφύλαξη είναι η ανάλυση της οθόνης. .Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση και το διαμοιρασμό των γνώσεων .
  12. Μεταξύ https://www.germanos.gr/product/laptop-dell-5559156i54gb500gb-hdd/20333307 και αυτού http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comlen00361/lenovo-laptop-80q700nfi7-6500u15-68gb500gbradeon-m330-2gbwin-10 για φοιτητή από πλευράς δυνατοτήτων για φοιτήτρια με πατέρα gadgetakia τι θα επιλέγατε?
  13. basiliose

    OnePlus 2 Review

    καλημέρα και εγώ θεωρώ ότι το asus zenphone 2 Με 64 gb και τον 3580 φοβερη επιλογή που με μια πτωση τιμής θα είναι bvfm
  14. basiliose

    Προτάσεις βιβλίων

    Καλημέρα.Το συγκεκριμένο βιβλίο (ο πόλεμος των στρατηγών) αναφέρεται σε εκφρασμένες απόψεις ,σχόλια ,αντιπαραθέσεις μεταξύ στρατηγών όπως Αιζενχάουερ ,Μοντγκόμερι, Πάτον, Ντεγκόλ, κλπ και γιαυτό έχει την αξία του. Τα τελευταία (ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ (PHILIP KERR) ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ (LAURA HILLENBRAND)) είναι αληθινή ιστορία το ένα (έγινε και ταινία unbroken με σκηνοθέτιδα την Ang Jolie) και αστυνομικό μυθιστόρημα το άλλο, που συνήθως δίνουν το κλίμα της εποχής. Ο ξεχασμένος στρατιώτης περιγράφει τον πόλεμο όπως τον έζησε ένας 17χρόνος της βέρμαχτ ,ενώ υπάρχει και αντίστοιχο από την πλευρά των Ρώσων.
  15. basiliose

    Προτάσεις βιβλίων

    O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ (DAVID IRVING) .O ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ (GUY SAJER) ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ(ANTONY BEEVOR), ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ (PHILIP KERR) ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ (LAURA HILLENBRAND)
  • Δημιουργία νέου...