Προς το περιεχόμενο

zmaskos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    300
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.312 προβολές προφίλ

zmaskos's Achievements

  1. Ειναι για ιδιωτη αλλα εχω και οψεως. ΤΑ εκανα ολα μεσω εφαρμογης της eurobank στο Iphone οχι μεσω webbanking. Εχει επιλογη στις ρυθμισεις για IRIS payment και IRIS payment bussines.
  2. Στην Eurobank το QR Code εχει επιλογη να το κατεβασεις μεσω της εφαρμογης των κινητων. Το κατεβασα, το τύπωσα, του εκανα και μια πλαστικοποιηση.
  3. Γιατι δυσκολευουν την κατασταση με POS. Προσωπικά εχω βγαλει QR code το εχω ετοιμο στο γραφειο διπλα στην ταμειακη και οποιος θελει απλα το σκαναρει.
  4. zmaskos

    Πρόβλημα με ΕΝΦΙΑ

    οταν ενημερωθει το συστημα θα φυγει η προσαυξηση
  5. Το ίδιο ειχε συμβει και σε μενα. Υπηρχε τσιμεντενια ραμπα μπροστα στο μαγαζι χρονια πριν το νοικιασουμε. Καποια μερα ηρθαν απο τον δημο και μου ειπαν να ξηλωσω την ραμπα γιατι ειναι παρανομη. Να επισημανω οτι σε ολο το μηκος του δρομου υπαρχουν τετοιες ραμπες. Οταν τους το ανεφερα μου ειπαν οτι ηταν καταγγελια και επρεπε να ενεργησουν. Την ραμπα την ξηλωσα με δικα μου εξοδα, εφτιαξε ο μαστορας ενα χαμηλο πεζοδρομιο γιατι υπηρχε κλιση, ενημερωσα τον δημο, εκαναν αυτοψια και ολα καλα, δεν με ενοχλησαν ξανα. Μετα απο απο 10 χρονια που ειναι η ιστορια οι αλλες τσιμεντενιες ραμπες στον δρομο υπαρχουν ακομα.
  6. Παιζει ο Holland να ειναι ο μονος λευκος στην ταινια.
  7. Ολα καλα, τερμα το αγχος, ηρθε σημερα ο τεχνικος και εγινε η διασυνδεση σε μια incotex 777 me pos cs50c της Viva. 5 λεπτα υποθεση.
  8. ΓΤΠ κατασταση και σε μενα ο τεχνικος δε δηλωνει ραντεβου στην ΑΑΔΕ. Μου ειπε η λογιστρια να δοκιμασει αυτη να δηλωσει εαν δεν γινει μεχρι αυρι η δαισυνδεση.
  9. Την Κυριακή στο Πήλιο τραβηγμένη με IPhone 11 Pro
  10. γενικα η Viva μαλ@κ...αι. 27 Φεβρουαριου σημερα και ακομα δεν εχει ανεβασει οδηγιες για το CS50C Ciontek στην ΑΑΔΕ φαινεται αναβαθμισμενο εδω και μερες, αλλα δεν εχει ερθει ακομα email.
  11. zmaskos

    Helldivers 2 [PC]

    χτες το βραδυ παντως εμπαινε κανονικα στο παιχνιδι, δεν ειχε τα προβληματα των προηγουμενων ημερων
  12. Καλημέρα, μια που αναφερθηκε το xbplay . Ποιο ειναι καλητερο για τοπικο streaming απο xbox αυτο ή το greenlight; Εχει δοκιμασει κανεις; Το greenlight το εχω εγκαταστησει αλλα αρνειται να παιξει εκτος απο desktop mode.
  • Δημιουργία νέου...