Προς το περιεχόμενο

Marria

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    492
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Aθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

14689 προβολές προφίλ

Marria's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. Εκανα και εγω εγγραφη και καλη επιτυχια σε ολους
  2. Marria

    Λειζερ στα ματια

    Kαι ομως γινεται : http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&articleID=14383&ct=17 Συγκεκριμενα ο συγγενης μου που εκανε λειζερ , του πηρε μονο μιση ωρα ολη η επεμβαση (ασχετα αν μετα ειχε αλλο προβλημα αλλα αυτο ειναι και μεμονωμενη περιπτωση).
  3. Marria

    Λειζερ στα ματια

    Laser για καταρρακτη γινεται (εχει κανει συγγενης μου) αλλα του δημιουργησε καποιο προβλημα μετα. Ποσα πληρωσε δεν γνωριζω αλλα πηγε μεσω του ταμειου του.
  4. Εφ΄οσον υπαρχει επιλογη για encryption στο utorrent δεν εχεις να φοβασαι κατι, να φοβοσουν αν εμενες σε καμια Αμερικη οπου εκει ψαχνουν πιο πολυ τι κατεβαζεις. Το transmission αν θυμαμαι καλα εχει γινει ban απο πολλους private trackers γιατι εδινε ψευτικα στατιστικα πισω.
  5. Και εγω στον Αγιο Δημητριο ειμαι αλλα πιανω γυρω στα 15 Mbps, η καλη γραμμη δεν ειναι (παντα) θεμα παροχου αλλα αν εισαι κοντα στο Α/Κ, οι καλωδιωσεις και αλλα..γενικα ειναι λιγο λαχειο που θα πεσεις
  6. Το καλυτερο ειναι το uTorrent και παιζει και με αποκρυψη.
  7. Google is your friend Δες στον παρακατω συνδεσμο.. http://www.ecdl.gr/el/contact/Pages/contact.aspx Εχει και τηλ για Εξυπηρετηση Συνεργατων, καλυτερα παρε εκει να ρωτησεις οτι αποριες εχεις.
  8. Oχι δεν δουλευω με trados, αν και το ζητανε πολλοι, πρεπει να το αγορασεις και ειναι ακριβο για εμενα. Προσωπικα εχω κανει ολων των ειδων τις μεταφρασεις και αναλογα με το ειδος και της μεταφρασης, ειναι αναλογα και η αμοιβη. Αλλα εξαρταται και την γλωσσα, οσο πιο σπανια ειναι μια γλωσσα, τοσο και πιο μεγαλη η αμοιβη. Αλλη χρεωση πχ θα ειναι μια μεταφραση για τα κινεζικα και αλλη για τα ισπανικα (που ειναι πιο κοινη γλωσσα). Ακομα μετραει η εμπειρια, οι συστασεις που εχεις και πολλοι σου δινουν να κανεις και ενα μικρο τεστ πριν σου δωσουν την μεταφραση (για να δουν αν κανεις μηχανικη μεταφραση), α και μεγαλο ρολο αν εισαι native person της συγκεκριμενης γλωσσας. Ελπιζω να βοηθησα
  9. Επειδη δεν κανω μονο μεταφρασεις, ναι εχει καλο εισοδημα, απλως επειδη ειναι και freelancer δεν ειναι κατι μονιμο. Ειναι οποτε σε ζητησουν οι πελατες , οποτε πρεπει να εχεις και μια καβατζα για κατι πιο μονιμο Αν και δεν ασχολουμαι συνεχεια με μεταφρασεις, οποτε κανω και αλλα πραγματα ταυτοχρονα.
  10. Δεν με ενδιαφεραν οι Πανελληνιες, ονειρο μου ηταν να σπουδασω εξω, πχ στην Αγγλια. Η σχολη που ηθελα τοτε ηταν Διεθνων και Ευρωπαικων Σπουδων με σκοπο μετα να γινω δημοσιογραφος. Τελικα πηγα σε ενα ιδιωτικο ΙΕΚ , Διοικητικο & Οικονομικο Στελεχος Επιχ/σεων. Ουσιαστικα ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο το αντικειμενο και οτι εμαθα το εχω ξεχασει πλεον. Μετα απο πολλα σεμιναρια, πιστοποιησεις ,για καποιο διαστημα ειχα παει και στο ΕΑΠ Πληροφορικης. Τωρα ασχολουμαι ως freelancer με μεταφρασεις αλλα και με αλλα διαφορα αλλα με ξενους πελατες. Το μελλον πλεον ειναι στην τηλε-εργασια και πως μπορεις να εκμεταλευτεις το διαδικτυο προς οφελος σου.
  11. Πολυ καλη προσπαθεια απο 2 κορυφαια πανεπιστημια. Επομενο βημα ειναι να γινουν online free courses απο τα δικα μας ελληνικα πανεπιστημια. Μου αρεσει και να ονειρευομαι....
  12. Marria

    Πρόταση για νέο router

    Ακυρο το fast path, γιατι η hol δεν δινει fast path.
  13. Στο Udacity εχει αποκλειστικα δωρεαν σεμιναρια, που στο τελος σου δινουν και πιστοποιηση οτι το εχεις παρακολουθηση. Αναλογα δωρεαν εκπαιδευση σχετικα με IT, εδωσε πριν λιγες μερες και το MIT. Περισσοτερες λεπτομερειες δες και εδω
  14. Marria

    Κολλέγια και Δίδακτρα

    Πρεπει να ειναι καποιο κολλεγιο? Σχολες τυπου Le Monde , Les Chefs, Alpine Center .. ακομα και μερικα προσφερουν σπουδες σε Τουριστικες Σπουδες.
  • Δημιουργία νέου...