Προς το περιεχόμενο

LASERPEWPEW

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    231
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.315 προβολές προφίλ

LASERPEWPEW's Achievements

  1. Γράφετε για τον Γιάννη στην Καλλιθέα και είπα να τον δοκιμάσω. Πήρα κεμπάπ μερίδα και πατάτες οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τα υπόλοιπα. Δεν ξερώ εάν ήταν γιατί πήγα με τις καλές κριτικές στο μυαλό αλλά σε γενικές γραμμές απογοήτευσε. -Κεμπάπ μικρό, αδιάφορο στη γεύση αλλά ζουμερό. Η μερίδα ήταν μικρή, σε άλλα κεμπατζίδικα που με δυσκολεύουν στου Γιάννη μπορούσα να φάω και κάτι παραπάνω οπότε το VFM πάει περίπατο. -Πίτα φτηνή χάλια λασπωμένη, το μεγαλύτερο Χ από μένα -Πατάτες τις πλασάρει σαν φρέσκιες που δυσκολέυομαι να το πιστέψω μιας και ήταν πολύ κοντά με προκατεψυγμένες. Ναι είναι καλύτερος από τύπου τουριστόπαγίδες στο Μοναστηράκι αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο τομέα κεμπάπ όπως η Παληά Γειτονιά στη Πέτρου Ράλλη, Νίκαια, Αϊβαλί στη Νίκαια & Κορυδαλλό και ο Πρόεδρος.
  2. έχω τον ryzen 1700(OC 3.6ghz) πάνω στη μητρική Asrock AB350 Gaming-ITX/ac (Nuvoton NCT6792D) με 16γβ ραμ στα 3200mhz & GPU 5700 και διερωτώμαι αν αξίζει να αλλάξω το cpu στο συγκεκριμένο μικρό build ή να μαζέψω χρήμα και να φτιάξω καινούριο build από την αρχή. Χρήση emulators & gaming 1080p ( Tarkov κυρίως). Τι θα κάνατε στη θέση μου;
  3. εγώ απλά θα πω ότι το 35-40% των δολλαρίων που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο εκτυπώθηκε τον τελευταίο χρόνο. Τα συμπεράσματα δικά σας
  4. καλύτερα για σας κοιτάξτε σε ποιο εργονομικές σε τέτοια τιμή
  5. Καλημέρα, Θέλω να βάλω μία συσκευή άνω πάγκου Έπειτα από μελέτη του θέματος καταλήγω στο συμπέρασμα για Καλλιθέα σε αυτές τις επιλογές: 1)https://www.skroutz.gr/s/21763351/Doulton-HCP-Λευκό-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-Doulton-Ultracarb-0-5-μm.html 2)https://www.skroutz.gr/s/22918446/Doulton-Filtadapt-P-με-Ανταλλακτικό-Φίλτρο-BioTect-Ultra-SI-M12-0-2μm.html 3)https://thepanda.gr/oikiaki-hrisi/filtra-nerou/amerikaniko-filtro-neroy-me-antallaktiko-cerametix-me-keramiko-nanosilver-aquametix-kai-zeolitho-aquacera-hcs-inox/ 4)https://www.solarlight.gr/product/αμερικάνικο-φίλτρο-νερού-με-ανταλλακ-2/ 5) Ανταλλακτικό https://www.primato.gr/proionta/antallaktika-gia-filtra-nerou/filtra-energou-anthraka/cerametix-w9512600-el.html θα ήθελα την άποψη σας σε ποιο να καταλήξω και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μου διέφυγε, ευχαριστώ.
  6. LASERPEWPEW

    AOC 24g2u 169E

    Δοκιμάστε και αυτά που προτείνουν στο hardware unboxed https://gyazo.com/8f9774b1d0be25e5e3616e702dbe0764 overdrive αναλόγως τα fps που τρέχει το game
  7. LASERPEWPEW

    AOC 24g2u 169E

    Η οθόνη τα σπάει τελικά, αφότου χαμήλωσα το brightness που ήταν στο θεό πλέον δεν έχει/φαίνεται ips glow/backlight bleed.
  8. LASERPEWPEW

    AOC 24g2u 169E

    Αυτό, όσα IPS panel έχουν περάσει από τα χέρια μου έχουν από αυτό, σε μαύρες οθόνες με χαμηλό φωτισμό κάνει μπαμ, σε περιβάλλον παιχνιδιού/game δεν το καταλαβαίνεις. Εάν δεν εμφανίσει κάποιο θέμα με πίξελ δεν θα την γυρίσω.
  9. LASERPEWPEW

    AOC 24g2u 169E

    Στις γωνίες, κυρίως κάτω αρίστερα έχει περισσότερο.
  10. LASERPEWPEW

    AOC 24g2u 169E

    Παρέλαβα από τι δείχνει καινούρια, είχε και εμένα μελάνι από μαρκαδόρο(?) κάτω από την βάση. Από πίξελ είναι κομπλέ αλλά έχει υπερβολικό IPS glow. Χρώματα φαίνοντε πολύ ωραία.
  11. Μπορεί να εμπνευστείς από όχι και τόσο γνωστές προσωπικότητες της Ελληνικής Ιστοριάς, πάρε παράδειγμα τον Φιλανθρωπινό όπου δεν είχα διαβάσει για την ύπαρξη του πριν παρά χάρη σε αυτό το βίντεο έμαθα ποιος ήταν:
  12. Σαν την φραπελιά δεν έχει
  • Δημιουργία νέου...