Προς το περιεχόμενο

dadfever

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    145
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dadfever

  • Ημερομηνία γέννησης 26/05/1971

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΧΑΛΚΙΔΑ
  • Ενδιαφέροντα
    λιγο hardware λιγο gamer λιγο music

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dadfever's Achievements

  1. πολλές μπαρούφες για το τίποτα...όλες οι εταιρίες βγαζουν καλά προϊόντα ,για την τσέπη και τις ανάγκες του καθένα!Τα συμπεράσματα περί σκουπιδιών και για πέταμα είναι τουλάχιστον γελοία.Πρέπει να προσέχεις και λίγο τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς και θα σου βγάλει χρονιά!Shapphire R290 reference κοντεύει τα τέσσερα χρόνια υδρόψυκτη κανένα πρόβλημα και δείχνει ακόμα δόντια!!
  2. μεχρι την εποχη που λες εκανε μια επανασταση με τις trinitron...και μετα αντε γεια ..τι να πει κανεις για τα πανελ της pioneer η της panasonic η της LG ακομα και η samsung..τωρα που κολλαει η sony???
  3. Καλά οι οθόνες sony από που προκύπτει ότι έχει τις καλύτερες οθόνες να λέμε την γνώμη μας αλλά όχι ..μπαρουφες
  4. αξίζει για αυτούς που γνωρίζουν και έχουν τα χρήματα...τα υπόλοιπα χρυσά κουμπιά και επίχρυσα βύσματα είναι μια ιστορια που έχει σχέση καθαρά με τις συσκευές hi-end όπως και η συγκεκριμένη.Τα περί γυφτιάς και τα σχετικά..είναι θέμα γούστου.Προσωπικά την βρίσκω πολύ όμορφη συσκευή και σίγουρα το αποτέλεσμα στην ποιότητα ήχου θα ειναι μοναδικό αφού υπάρχει και τροφοδοσία μέσω μπαταρίας!! το βινύλιο είναι μια άλλη ιστορία με πολλές προεκτάσεις και αρκετά ακριβές ...αλλά το αποτέλεσμα απλώς τέλειο!
  5. καλα ποτε προλαβε να δει το ολες τις σειρες και να βγαλει...και ποσοστα???Μαλλον για αστειο το γραφει η να τρολαρει!!
  6. ειμαι συνδρομητης 4 μηνες περιπου μια χαρα εχει υλικο για ολα τα γουστα και τουλαχιστον την ωρα που το θες το εχεις!!Τωρα τα σχολια και οι κριτικες ειναι σχετικες για τον καθενα!
  7. Έχω ακυρώσει αρκετές παραγγελίες από public μέχρι και δύο μήνες αναμονή .ένα θέμα με χρεωστική με είχαν διπλό χρεώσει και πήρα μετά από μήνα τα χρήματα μου.Οτι ναι Αμαζόνες της αγοράς είναι να μην μπλέξεις.. σκέψου να στραβωσει κάτι άντε γειά..
  8. μετα απο τα σχετικα επιθετα με το τεχνικο τμημα ...αλλαξα μοντεμ(tplink 99700) και ολα ειναι μια χαρα ..τελικα το zte H168N ηταν σαπιο αλλα αυτοι οι τυποι στο τεχνικο τμημα μουγκα!!Τελος καλο ολα καλα!!
  9. οκ σε ευχαριστω να δουμε μπας και βγει καποια ακρη Link Status Up Modulation Type VDSL2(Vectoring) Actual Rate(Up/Down) 4999/41596 kbps Attainable Rate(Up/Down) 5358/49772 kbps Noise Margin(Up/Down) 9.3/8.9 dB Line Attenuation(Up/Down) 10/21.2 dB Output Power(Up/Down) 6.8/14.5 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 8/2078 Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/2350 FEC Errors(Up/Down) 0/32769 HEC Errors(Up/Down) 0/0 Showtime Start 3 h 41 min 3 s αυτα ειναι αυτα πυ γραφει το zte ZXHN H168N πως σας φαινονται??
  10. τι να πω εχω καταναλωσει εργατοωρες να εξηγω στο τεχνικο τμημα το προβλημα εχουν ερθει δυο φορες τεχνικοι σπιτι αλλα παντα φταιει κατι αλλο εκτος απο το zte και την wind.! μου λεει το τεχνικο τμημα, κατεβασατε τοσα GB ανεβασατε τοσα GB λογικο ειναι να μαζευει λαθη μια επανεκινηση οτι πρεπει.Ακομα και ακριβοτερο να ηταν και cisco που λεει ολογος το ιδιο θα συνεβαινε.Τα τελευταια ειναι λογια του τεχνικου τμηματος.Δηλαδη του λεω εγω μου λες οτι καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινησει???Ναι μου λεει!Τωρα εγω ποιον να βρισω...εμενα που εμπλεξα με wind το μαλακα απεναντι η την κακη μου τυχη??
  11. δεν αλλάζουν τίποτα γιατί θεωρούν φυσιολογικό κάτι τέτοιο βάση της χρησης δεδομένων που κάνω.Δεν ξέρω πως νατο χειριστω
  12. δεν εχω τετοια δυνατοτητα....αν υπηρχε θα το ειχα κανει!! το θεμα ειναι οτι καθε περιπου 24 ωρες θελει reboot αλλιως δεν πιανει το μαξιμουμ της ταχυτητας! να αγορασω καποιο αλλο ρουτερ αξιιζει η θα πεταξω απλως χρηματα??
  13. δεν ειναι οτι κανω επανεκινηση για να μην τα βλεπω κανω επανεκινηση γιατι πεφτει η ταχυτητα της γραμμης απο 37000kbps στα 7000kbps και αν δεν κανω επανεκινηση σταματαει το ιντερνετ.Το εχω αναφερει στο τεχνικο τμημα της wind αλλα αυτοι θεωρουν φυσιολογικο να συμβαινει αυτο με τετοια κινηση δεδομενων.Εδω σε θελω!!
  • Δημιουργία νέου...