Προς το περιεχόμενο

DIMSAV

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    38
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

DIMSAV's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Και αντε δεν βαλανε τουλαχιστον 8g καμερα δεν βαλανε και 16g rom, τουλαχιστον αυτες τις τρυπες του usb και των ακουστικων δεν θα επρεπε να τις ειχαν καλυμενες; ετσι που ειναι ορθανοιχτες τι εμπιστοσυνη να δωσει ο καταναλωτης για τις δυνατοτητες του ως προς την σχετικη αδιαβροχοποιηση που διαθετει εστω και γι'αυτο το λιγο χρονικο οριο στον λιγο χρονο που υποσχεται;.
  2. Το θεμα δεν ειναι μονον να κλεινουν κανονικα οι δισκοι η WD ειχε και ενα αλλο θεμα και ηταν το οτι ειχε μονο μια usb και αυτη δεν δεχοταν usb hub.
  3. DIMSAV

    Καταστήματα Skroutz

    Καθε φορα που θα θελεις να αγοραζεις κατι απο σκρουτζομαγαζο ριχνε μια ματια στις αξιολογησεις των πελατων και αποφασιζε,νομιζω οτι αυτος που θα εχει τις καλυτερες κριτικες ας εχει και κατι ψιλα παραπανω.......παντως εγω που αγορασα αρκετες φορες και απο διαφορους δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ουτε στο προιον ουτε στην παραδοση.
  4. DIMSAV

    Αγορά tablet

    Προσοχη η διαφημηση του κωτσοβολου για το Α 3000 της lenovo ειναι μουφα. η διαφημηση βγηκε χθες, εγω πηγα σημερα πρωι και δηθεν δεν υπηρχε. Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ι.
  5. DIMSAV

    new smartphone

    H δικη μου αποψη ειναι να πας s4 να γουσταρεις.
  6. DIMSAV

    Smartphone VFM μεχρι 300Ε

    Nα παει ανετα σε s4 mini το κινητο ειναι πολυ καλο, με τεραστια διαφορα απο αυτο που ειχε και θα μεινει και ευχαριστημενη και απο το μεγεθος της οθονης,αφου ηταν αλλωστε συνηθησμενη σε μικροτερο μεγεθος.και απο σκρουτζ ανεπιφυλακτα.
  7. DIMSAV

    Πρόταση android

    Μια καλη και αξιοπιστη λυση ειναι το s2 plus δεσ'το.
  8. Για ρωτησε τον μπορει να το υπογραψει αυτο που σου ειπε με την σφραγιδα της lg;;;
  9. DIMSAV

    Sound Card

    Δεν βελτιωνεται με την καρτα ηχου που εχεις πρεπει καινουρια και μαλιστα με ASIO drivers που μπορεις να εχεις ελαχιστο latensy.
  10. Αμα εχει το λαπτοπ ηχο ενσωματωμενο στο motheboard πρεπει οταν κανεις επαννεκινηση να μπεις στο bios και να απενεργοποιησεις την καρτα ηχου της μητρικης εν συνεχεια στην διαχειρηση συσκευων να ενεργοποιησεις αυτην που αγορασες και μολις την δειξει κανε τις ρυθμισεις που θελεις και οκ.
  11. Υπαρχει το μοτορολα χτ fire 530 στα 119ευρω
  12. Mηπως υπαρχει ρε παιδια το dvr studio;ελευθερο η εστω να το αγορασω.
  • Δημιουργία νέου...