Προς το περιεχόμενο

pontiaras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    140
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pontiaras

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    tech enthousiast

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.508 προβολές προφίλ

pontiaras's Achievements

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και την υποστήριξη παιδιά. Ελπίζω να τα καταφέρω και να σας βγάλω ασπροπρόσωπους
  2. Καλησπέρα και πάλι παιδιά. ΟΤΕ έχει το γραφείο . Προσπαθώ να το στήσω μέσω wan μιας και όπως αναφέρατε και εσείς και οι περισσότεροι στο ίντερνετ είναι πιο επαγγελματικο. Εχω ως υπόδειγμα το παρακάτω https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1000118180?currentPartNo=j006&togo=content Και πανω σε αυτό προσπαθώ να χτίσω . Στο route-static έβαλα το 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.0.1 (gateway) Απλά δε μπορώ να φτιάξω το νατ μιας και χάνομαι . Όσο περνανε οι μέρες και διαβάζω θα το καταλαβαίνω καλύτερα πιστεύω . Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  3. Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έκανα τον τρόπο με το lan και δούλεψε. προσπαθώ να πετύχω τον τρόπο με το nat τώρα. Στο ρούτερ του οτε δε μπορώ να πειράξω το νατ για κάποιο λόγο . Άρα να υποθέσω ότι πρέπει να το εφαρμόσω στο firewall και αυτό?
  4. απενεργοποιησα του ρουτερ το dhcp και ενεργοποιησα του firewall. Χρειάζεται να ειναι και σε bridge για να παιξει?
  5. καλησπερίζω το φόρουμ. Τον τελευταίο καιρό εργάζομαι πάνω σε ένα πρότζεκτ στην εταιρεία που δουλεύω και προσπαθώ να βγάλω άκρη . Εδώ θέλω τη βοήθειά σας. θέλει το αφεντικό να συνδεθεί ένα firewall usg6000e series στο δίκτυο της εταιρείας, κάτω από το router και αντί να δίνει dhcp το router να το κάνει το firewall. έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα αλλά τίποτα δε δίνει ίντερνετ στο εσωτερικό δίκτυο. Απενεργοποίησα το dhcp απο το router του παρόχου . ενεργοποίησα το dhcp στο firewall, δημιούργησα ένα πουλ από όπου θα παίρνει τις ip .έκανα και το routing για να μπορέσει να βρίσκει το interface με το Internet .Τέλος δημιούργησα και μια acl για να επιτρέπει μόνο τις ip που μου έδωσαν και ήθελαν να μείνουν ανεπιρέαστες από το dhcp. όσο για το dns χρησιμοποιούμε της google. Παρακαλώ πολύ την καθοδήγησή σας. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει. Σίγουρα κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά αλλά είτε με τον οτε που μιλάω είτε με τη huawei οι απορίες μου μεγαλώνουν αντί να μειώνονται. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ στην εταιρεία . Με "βάφτησαν " τεχνικό και προσπαθώ να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορώ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
  6. χρησιμοποιειται και ως οπλο αυτοαμυνας σε περιπτωση ληστειας!!!
  7. Εγώ για τα σχόλια ήρθα ! Έφερα και ποπ κορν .continue !!
  8. 5500mAh????Δηλαδή και με τον νέο kirin μιλάμε για κινητό 2-3 ημερών βαριάς χρήσης???? huawei rules guys!
  9. pontiaras

    Creative Stage 2.1 Ηχόμπαρα Review

    Κάθε review και καλύτερες εντυπώσεις .Μπράβο στα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά και η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη.
  10. Και εγώ που νόμιζα ότι το φονικό όπλο τελείωσε στο νούμερο 4!!!αχααχαχχααχαα
  11. pontiaras

    DJI Mavic 2 Zoom Review

    Ωραίο review. Συνεχίστε την όλο και καλύτερη δουλειά παιδιά!
  • Δημιουργία νέου...