Προς το περιεχόμενο

Liverpool89

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.065
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.102 προβολές προφίλ

Liverpool89's Achievements

  1. 300€ απαλλαγη και 2000€ μαξ επισκευη στην HD. Τετοια σημαδια οχι δεν εχω.
  2. Liverpool89

    smartphones κ fast charging..

    Σε φορτιστη αυτοκινητου και power bank υπαρχει καμια προταση να φορτιζει σχετικα γρηγορα το τηλεφωνο(samsung);
  3. Εμενα το Σάββατο που εριξε χαλαζι, προλαβα και έβαλα το αμαξι κατω απο το στεγαστρο που εχουν τα βενζιναδικα, αλλα με τον αερα παλι το εβρισκε και λογου του υψους που εχουν αυτα τα στεγαστρα. Σημαδια δεν εχω, ουτε καποιο βαθουλωμα, αλλα αν ηταν πιο μεγαλο σίγουρα θα ειχα. Οποτε το χαλαζι με δυνατο αερα μπορει να σε χτυπησει παντου, ακομα και με τον τροπο που πηγα να το προστατεψω. Δεν ξερω αν ειχα μονο σε μια μερια θα με πιστευαν, πως το αμαξι το μισο δεν το χτυπουσε ενω το αλλο το εβρισκε. Υ.γ:Εχω καλυψη για χαλαζι αλλα δεν φαινεται κατι, για να ασχοληθω.
  4. Η HD δεν μας τα λεει πολυ καλα. Σχεδον σε ολες τις καλυψεις της εχει και κατι που σε βγαζει στην σεντρα.
  5. Ο αντρας ξερει λίγα χρωματα. Κοκκινο πορτοκαλι πρασινο. Η γυναικα ναι ξερει απαλο πορτοκαλι, σκουρο πορτοκαλι βαθυ πορτοκαλι. Τωρα ποιος θα περασει με κοκκινο δεν εχει να κανει με το φυλο, αλλα το μυαλο που κουβαλαει. Καλημερα.
  6. Και γω του φραπε ειμαι. Ειδικα στην δουλεια θα παρω μαζι μου φραπε. Αλλιως εσπρεσο διπλο. Χειμωνα καλοκαίρι. Το φρεντο δεν τον συμπάθησα ποτε. Ειναι σαν το ουισκι που βαζεις κοκα κολα. Το χαλας.
  7. Εβαλα τον αφυγραντηρα, θα το δω. Ενημέρωσα την ιδιοκτητρια και τον παραδιπλα. Θελω να με σωστος, να μην εχω μετα τραβαλα. Αλλα πρεπει κατι να κανει.
  8. Δυστυχως προσβαση εχει μονο ενας ενοικος, που ειναι και στον κοσμο του. Ειχα ξαναπαθει με παρομοια βροχη το ιδιο, τον χτυπησα και τα ειχε βουλωσει ο ιδιος του. Και τοτε και τωρα ενημερωσα την ιδιοκτήτρια, δεν ξερω ποσο νοιαζονται αυτοι αλλα εγω απο μερια μου οφειλω να τους ενημερωσω. Το θεμα ειναι απο πανω που εγω δεν μπορω ουτε να το φτιαξω ουτε να επεμβω. Θα βαλω τον αφυγραντηρα . Η σταμπα φευγει μετα καπως; ή βαψιμο;
  9. Καλημερα. Χτες εδω εριξε πολυ χαλαζι και βροχη. Πανω το διαμερισμα που νοικιαζω εχει ταρατσα(σοφιτα) κλεισμενη και σκεπη μετα. Τωρα βουλωσαν τα λουκια με το χαλαζι, ακομα δεν ελιωσε, εγινε κατι αλλο, δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω προσβαση πανω. Το θεμα ειναι πως στο μπανιο και σε ενα δωματιο πηρε νερο. Ξέρω οτι ειναι προσχερο, αλλα για να στεγνωσει απλα αεριζω το χωρο; Αν βαλω αφυγραντηρα θα ειναι καλη λυση ή θα κανει καμια σταμπα;
  10. Ο ενας λεει δυο τρια μισθωματα, ο αλλος οτι δεν τους νοιαζει τους πιο πολλους τι ενοίκιο θα δωσουν αν το σπιτι ειναι κομπλε ωραιο. Μαλλον παιρνετε μισθο πανω απο 1500€ στην χειροτερη με εξασφαλισμενα μερικα βασικα αγαθα, οπως βενζινη πληρωμενη από την δουλεια, ή αμαξι εταιρικό. Αλλιως ακομα και με 1500€ αν εχεις ενοικιο 600€ δεν βγαινεις. Ο ιδιοκτητης οπως θελει ο ενοικιαστης να ναι σωστος και να δινει τα ενοικια στην ωρα του, οταν γινεται κατι με το σπιτι να το φτιαχνει χωρις πολλα πολλα. Νοικιαζουν σπιτια με μεγαλο ενεργειακο κοστος, υγρασια,με προχηροδουλειες και μετα σου λεει ετσι το πηρες, ετσι θελω να το παραδόσεις.
  11. Liverpool89

    Bmw m3 e46

    Δεν ημουν σιγουρος. 330 ηταν.
  12. Liverpool89

    Bmw m3 e46

    Οπως ελεγε ενας καθηγητης μου αν ερθει ο αλλος και πεσει πανω σου, διχως αυριο, θα σου πω που θα πανε τα αστερια euroncap και η ασφαλεια. Μην γινει το κακο, απλα. Η 335 6κυλινδρη με την Μ3 εχουν μεγαλες διαφορες;
  13. Κατεβασα τα ορια και απενεργοποιησα τις συναλλαγες στο εξωτερικο. Αλλα εφαγα φλασια οτι θα πρεπει να τραβηξει λεφτα για το καταλλυμα καποια στιγμη το booking και εχω παγια εντολη να πληρωνεται το ρευμα. Λεω μαλλον βλακεια εκανα. Υ.γ σημερα καταλαβα οτι κατεβαζοντας τα ορια θα χω θεμα, γιατι πηγα ATM και εφαγα ακυρο, πως ξεπερασα το οριο συναλλαγων. Λεω τι φαση. Αλλα μεσω του e-banking αλλαξα το οριο και το πηρε κατευθείαν.
  14. Καλησπερα. Εχω απενεργοποιησει την συναλλαγές με την καρτα της εθνικης για το εξωτερικό. Καπου στις 20 του μηνα θα πραγματοποιηθει μια χρεωση για κρατηση ενος καταλλυματος μεσω booking. Θα υπαρξει προβλημα; Να το ξανα ενεργοποιησω;
  15. Αν βάλεις αφρο μικρης διογκωσης και το γεμισεις στο κενο μεχρι να σφηνωσει μετα να το κοψεις προσωπο και πανω εκει βάλεις σιλικονη μηπως κανει δουλεια; Να το σηκωσει πιο πανω δηλαδη και εκεί να δουλέψεις οπως πρεπει.
  • Δημιουργία νέου...