Προς το περιεχόμενο

sgi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    61
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.030 προβολές προφίλ

sgi's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. sgi

    Garmin Forerunner 235 Black

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 07:56 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα του. Σε καλη κατασταση,εκτος εγγύησης +ένα έχτρα λουρακι

    50 €

  2. Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και είμαι ψιλό άσχετος! Σκέφτομαι να κάνω αλλαγή πααρωχουν και θέλω να μου πείτε αν συμφέρει και αν ναι ποια εταιρεία να πάω .είμαι στην ΔΕΗ με τριφασικό και νυχτερινό και οι κατανάλωση μου είναι περίπου 500kw το 4 μηνό , αξίζει να αλλάξω η να παραμείνω στην ΔΕΗ?
  3. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τσεκαρω το υπόλοιπο εγγύησης από μια go pro με το s/n γιατί δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς!?
  4. sgi

    Ψάχνω για...

    Ψάχνω για ssd 250€ του σε προσφορά που να αξίζει ενόψει black friday υπάρχει? Είχε έναν sandisk το πλαίσιο αλλά δεν τον πρόλαβα.εχει δει κανείς τπτ άλλο?
  5. ποια ειναι η γνωμη σας για τον HP Deskjet Ink Advantage 3636 ? το εχει κανεις να μου πει εντυπώσεις? για οικιακή χρήση το θελω κυρίως με νοιάζει να εχει φθηνα μελάνια.τα μελανια του επαναγεμιζοται?στα 49ε αξιζει? εχει να μου προτείνει κανεις τπτ αλλο αντίστοιχο καλύτερο μεχρι 70ε?
  6. επειδή εχω μπερδευτεί μπορει καποιος να μου εξηγήσει τις βασικες λειτουργικές διαφορες αναμεσα στις 2 καμερες του τιτλου? κ μετα αν υπάρχουν εμφανισιακες διαφορες ώστε να ξεχωρίζει η μια απο την αλλη σε αγορα μεταχειρισμενης! κ αν γνωρίζει καποιος ας μου πει σε τι τιμες κοιμάται η καθε μια με το βασικο εξοπλισμό για μεταχειρισμενη μιλαμε παντα! περιμένω τα φωτα σας!;-)
  7. Καλυτερα να παρω 2 με το απλο pip! :-P Μπορεις να μου πεις πως γίνεται αυτο με τον αποδεικωποιητη κ αν αξίζει να το κανω?
  8. Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβως κανει το pip αλλα σίγουρα δεν κανει αυτο που θελω εγω, δλδ να μπορω να βλεπω πχ mega σε μεγάλη εικόνα κ αντ1 σε μικρη σε μια γωνια! Πως λέγεται δλδ αυτο που ζηταω, ποια ορολογία να το ζητήσω? Θεωρούσα οτι δεν ειναι κατι τοσο δύσκολο αυτο που ζητησα μιας κ το εχω δει κ σε παλια τν (τά μπαουλα) κ θεωρουσα οτι θα ειναι σταντατ! Δεν εχω πρόβλημα να αναφέρω το site ειναι το avclub Εφόσον μετα λύπης καταλαβα οτι δεν μπορω να εχω, τα οποια δεν ειναι κ τοσο ουαου, κατα τη γνωμη μου. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορώ να το κανω αυτο με εναν εχτρα απλο αποδικωποιητη? Να δω αν μπορώ να το κανω κ με συμφέρει η οχι? Εσυ θα μου προτινες να το κανω η οχι? Αξίζει?
  9. ειναι σιγουρο οτι δεν εχει pip γιατι σε αλλο σιτε που ρωτησα μου ειπαν οτι το εχει κ αυτο! οπως επεισεις το γραφει κ εδω οτι εχει pip http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr
  10. Από τι κατάλαβα ολα, σωστα?
  11. δυστυχώς δεν μπορω οποτε μιας κ δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο παμε στην 32 F5500?
  12. αυτο θελω να ααποφυγω να παρω καποιο απο τα δυο κ μετα να το μετανιωσω γι αυτο ρωταω για να γνωριζω πριν παρω τι ειναι καλυτερο! μιας κ τα λεφτα ειναι πανω κατω τα ιδια! μαλλον θα παω στην 32 την samsung την 5500 μιας κ αποτι καταλαβα δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο σε 37 η 39 ινστες σωστα?
  13. 40αρα ειναι το ανώτερο οριο που έθεσα! Κ 32 η 37 η 39 δεν με χαλαει αρκεί να εχει ολα οσα εγραψα! Κ μια διαφωτίσει στο τι με συμφέρει περισσότερο απλη led με media player η tv tongle η καλύτερα smart tv?
  14. 1)θελω αν ειναι πανω απο 32'' μεχρι 39-40'' 2)θελω να εχει PIP(δλδ να βλεπω κ δευτερο καναλι αυτοχρονα σε μικρο παραθυρακι) 3)θελω να εχει PVR (δλδ να μπορω να κανω καταγραφη προγραμματων κ να τα βλεπω οταν μπορω) 4)θελω να συνδεεται με wifi στο ιντερνετ(πρεπει να παω οποσδηποτε σε smart tv ή μπορω να παω σε περισσοτερες ιντσες(ενοω πανω απο 32'' αλλα παντα μεχρι 40'') αγοραζοντας μια απλη Led παιρνωντας καποιο εχτρα media player η tv dongle σαν αυτο πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572259 +οτι θα μπορω να εχω με το συγκεκριμενο κ παιχνιδια κ εφαρμογες android στην τν ??? τα media player με wifi παντα η το tv dongle ειναι συνβατα με ολες τις τηλεορασεις led?? παρακαλω πολυ διαφωτηστεμε τη να κανω γιατι εχω μπερδευτει! προτινετε μου μοντελα συγκεκριμενα η και συνδιασμους αν αποκιτε για απλη led me kapoio tv dongle εχωντας παντα κ τα 4 πραγματα που ζηταω! κ με μπατζετ μεχρι 400e!!!
  15. sgi

    Αγορα απο E-bay

    θελω να κανω καποιες αγορες μεσο του ebay αλλα δεν εχω ξανααγορασει τπτ κ το ψηλοφοβαμε το θεμα υπαρχει κανεις που να ειναι προθυμος να με βοηθησει απο κοντα ωστε να μην κανω καμια βλακια! μιας κ τα αγγλικα μου δεν ειναι κ πολυ καλα! επισεις δεν ξερω τι παιζει με τις φορολογιες οταν περναει το δεμα απο το τελωνιο κ θα ηθελα να με ενημερωστεται τι ακριβως παιζει?!!!σε καθε περιπτωση απο αγορα εντος ευρωπης κ απο εκτος ευρωπης! μενω νεα σμυρνη αν υπαρχει καποιος που θελει κ μπορει να με βοηθησει εστω απο κοντινη περιοχη ας μου πει!!!!
  • Δημιουργία νέου...