Προς το περιεχόμενο

zisis13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.223 προβολές προφίλ

zisis13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

104

Φήμη

  1. Συμφωνώ με όσα λες. Μία διόρθωση όσον αφορά την Αφροδίτη. Δεν βράζει γιατί είναι πιο κοντά στον Ήλιο. Βράζει γιατί έχει την ατυχία να έχει όλο της το CO2 σε μορφή αερίου στην ατμόσφαιρά της, με αποτέλεσμα να είναι το τέλειο παράδειγμα του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Ένα παράδειγμα προς αποφυγή, που η ανθρωπότητα ακόμα δεν κατάφερε να κατανοήσει. Παίρνοντας ότι βρίσκουμε μπροστά μας και το μετατρέπουμε με καύση σε αέριο CO2 σε βάθος χρόνου θα δεις πως η Γη θα γίνει Αφροδίτη παρόλο που θα έχει μείνει στην ίδια απόσταση από τον Ήλιο.
  2. Σαν τώρα θυμάμαι την χαρά που είχα και εγώ Αυγουστιάτικα όταν μπήκε καμπίνα VDSL κάτω από το σπίτι μου ακριβώς στο Περιστέρι. Ένιωσα την ίδια χαρά με εσένα, "επιτέλους είπα"....και τώρα γράφω εδώ αγανακτισμένος που έφτασε Αύγουστος και το μόνο που άλλαξε από τότε είναι κάτι άθλια graffiti πάνω στην καμπίνα. Πολλές φορές έχω σκεφτεί... "Δεν μπορεί....θα βάλω μόνος μου ρεύμα σε αυτή τη γ@μωκαμπίνα...." Δεν γίνεται να μπήκανε καμπίνες και οπτικές σε τόσο μικρό διάστημα και να κολλάμε σε ένα γ@μωκαλώδιο.... ΕΛΕΟΣ.
  3. Κανείς τεχνικός δεν ξέρει πότε θα ενεργοποιηθούν. Εμένα μου είπε όταν τον είχα ρωτήσει ότι από μεριάς ote είναι όλα έτοιμα. Η ΔΕΗ με τις απεργίες της κλπ δεν έχει δώσει ρεύμα. Ένα ντου έκαναν πριν κάτι μήνες και πλέον δεν κινείται φύλλο. Θα μου πεις, ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο. Θα σου πω ότι με αυτά που βλέπω είναι ξεκάθαρο ποιος κοιμάται όρθιος. Όταν είδα τον ΟΤΕ να αλλάζει όλες τις καμπίνες τη μία μετά την άλλη. Να σκάβουν για οπτικές τσάκ μπαμ. Και δεν είδα ποτέ να έρθει να δώσει ρεύμα η ΔΕΗ... δεν θέλει ιδιαίτερη εξήγηση ποιος κόλλησε το έργο.
  4. Έρχεται ο Ιούνιος...Τραγικό το πως πάγωσαν τα έργα γιατί η ΔΕΗ δεν δίνει ρεύμα στις καμπίνες (Περιστέρι). Έτσι μου έρχεται να πάω να σκάψω μόνος μου. Τόοοοοοσο δύσκολο πια να προχωρήσει ένα έργο σε αυτή τη χώρα. (Συγνώμη για το rage αλλά πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου. Κάθε μέρα τσεκάρω το topic και ποτέ δεν παίρνω ένα καλό νέο )
  5. zisis13

    Pokémon GO - Official Thread

    Αν ήσασταν σε αυτά τα χιλιόμετρα τότε δεν άλλαξε τίποτα. Από 40 και κάτω τα παίρνεις κανονικά,άντε να χάσεις κανένα λόγω κακού υπολογισμού ταχύτητας του gps.
  6. zisis13

    Pokémon GO - Official Thread

    Ξέρει κανείς περιοχή στην Αθήνα που να έχει bulbasaur spawn; Είναι θέμα συμπάθειας αλλά εκτός από το αρχικό μου δεν έχω συναντήσει ποτέ!
  7. zisis13

    The Forest

    Μιας και το έχεις ψάξει το παιχνίδι. Θα ήθελα να μου πεις έναν αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο νικάς τα μεταλλαγμένα (bosses) του παιχνιδιού! Να φανταστώ φλεγόμενα βέλη; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, πάντα τρέχω.
  8. Δεν θα πω οτι κανεις κατι λαθος,απλα ηρθα να σου παραθεσω την εμπειρια μου με το παιχνιδι.Ειμαι στο 2020 με παναθηναικο.Εχω γινει ο αντιστοιχος ολυμπιακος,σχεδον αητητος το πρωταθλημα.Μετρια παω στην ευρωπη.Εχω ροστερ αρκετο να καλυψω μικροτραυματισμους.ΑΛΛΑ....δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα τραυματισμων.Μικροπραγματα,αντε σε μια σεζον να ετυχε να εχω πολλους.Και το θεωρησα απλα κακη τυχη.οχι bug. Με λιγα λογια οτι περιγραφεις μου φαινεται αγνωστο,και το παιχνιδι το ευχαριστιεμαι αρκετα.θα ξεκινησω οπου ναναι και καμια Δ εθνικη αγγλιας γιατι με παναθηναικο ειναι μονοτονο πλεον.Το μονο που με κραταει ειναι οτι μαρεσει αυτο που εχω φτιαξει και θελω καποια στιγμη να δω νεο γηπεδο και να ανεβει γενικα ολη η superleague επιπεδο.Ονειρο μου δηλαδη να δω το ελληνικο ποδοσφαιρο και κυριως την ομαδα που προπονω να γινεται μεγαθηριο Ειμαι ρομαντικος με το save μου
  9. zisis13

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Ναι κανονικοτατα
  10. zisis13

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Υπαρχουν και τα spoils...δεν χρειαζομαστε τοσες πληροφοριες.Και παλι νομιζω οτι εχεις αδικο για το λευκο αυτοκινητο στον χαρτη.Σαν λευκο σου εχει τα αρχικα αμαξια των χαρακτηρων.Αυτα που αγοραζεις εσυ τα χανεις για παντα.
  11. zisis13

    Grand Theft Auto V [GTA 5][PC]

    Βιαζομαι γιαυτο απανταω οσο πιο συντομα μπορω.Το offline ειναι *** για αυτο που θες να επιδιωξεις. Στο ονλινε τα κανουμε αυτα τα πραγματα με αγορες αμαξιων.Εχω την εντυπωση πως επιτηδες το εχουνε κανει ετσι για να σε αναγκασουνε να παιξεις ονλινε.
  12. zisis13

    ARK: Survival Evolved

    Ειμαι στον official 231,δεν εχει πολλα μ@λακισμενα ο σερβερ...
  13. zisis13

    FIFA 16

    Ποιος εισαι?Αναφερσου
  14. zisis13

    ARK: Survival Evolved

    Δεν το ειπα καλα μαλλον και παρεξηγησες,εννοουσα οτι οταν βγαινεις offline (ενω ηδη επαιζες ονλαιν) οι αλλοι σου ξεπατωνουν τα σπιτια σου,τους δεινοσαυρους τα πραγματα σου,κλπ.Αυτα τα διαβασα σε σχολια στο steam.Και καλα οτι δεν γινονται tribe wars ποτε κανονικα,αλλα ολοι περιμενουνε να φανε τους αλλους οταν λειπουν.
  15. zisis13

    ARK: Survival Evolved

    Παιδες το παιχνιδι ειναι στα 16euro.Τι λετε οποιος το δοκιμασε?Αξιζει?εχω ακουσει οτι πεφτει ξενερα οταν εισαι offline. Μηπως να το αγνοησω προς το παρων?Οποιος εχει εμπειρια να ριξει τα φωτα του.
  • Δημιουργία νέου...