Προς το περιεχόμενο

cssrodos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με cssrodos

  • Ημερομηνία γέννησης 16/01/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    N/A

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.983 προβολές προφίλ

cssrodos's Achievements

  1. Χρυσές δουλειές για τους δικηγόρους, δεν θα προλαβαίνουν τα διαζύγια. Ας μην εξαιρέσουμε τα κεφάλια που θα ανοίξουν από τα ιπτάμενα κινητά 😂😂😂😂😂
  2. Άντε πάλι αγοραπωλησίες!!! Μα δέν θα μας αφήσουν ποτέ ήσυχους!! Ακόμη δέν έχω χαρεί καλά καλά το phantom μου!!
  3. Ότι πρέπει για ένα minimal desktop gaming pc για αυτούς που δέν τους αρέσει να κρέμονται καλώδια!
  4. Διάβασα πως η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει πουθενά εκτός την χώρα παραγωγής. Φυσικά σε διάφορα ασιατικά site κυκλοφορεί το xiaomi 3 tv box 4k αλλά δεν εχω βρεί πουθενα μέχρι στιγμής τουλάχιστον το enhanced edition.
  5. Πώς τα έχασα? Θα σου απαντήσω μονολεκτικά. Παντρεύτικα!!! Το είχα δεί αυτό στο eshop αλλά έρχεται ίσα ίσα. Αν τελικά δεν βρώ κατι μακρύτερο μπορεί να καταλήξω εκεί. Απλα το ήθελα λίγο πιο μακρύ για το κρλύψιμο.
  6. Παιδιά έχω φάει την Ελλάδα να βρώ ένα καλώδιο PCIe που μου λείπει και δεν μπορώ να χαρώ την νέα μου καρτούλα. Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοιο καλώδιο. Θα μπορούσα να βάλω 2 4pin να βγάλω ενα 6pin άλλα αυτή η λύση δέν μου αρέσει καθόλου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  7. Τι γίνεται με την αύξηση θερμοκρασίας? Το τηλέφωνο κυριολεκτικά ψήνετε,η μπαταρία αδειάζει λεπτό με λεπτό και κάνει επανεκκίνηση όταν η θερμοκρασία φτάσει στο μέγιστο.
  8. Τι γίνεται με την αύξηση θερμοκρασίας? Το τηλέφωνο κυριολεκτικά ψήνετε,η μπαταρία αδειάζει λεπτό με λεπτό και κάνει επανεκκίνηση όταν η θερμοκρασία φτάσει στο μέγιστο.
  9. Τι γίνεται με την αύξηση θερμοκρασίας? Το τηλέφωνο κυριολεκτικά ψήνετε,η μπαταρία αδειάζει λεπτό με λεπτό και κάνει επανεκκίνηση όταν η θερμοκρασία φτάσει στο μέγιστο.
  10. Επιτέλους αυτή η πολυπόθητη ενημέρωση!!! Σαν πρώτη εντύπωση ταχύτητας γιατι ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει σε πολλά θέματα παρατήρησα οτι η κάμερα αργεί λιγάκι περισσότερο να ανοίξει. Xperia Z
  • Δημιουργία νέου...