Προς το περιεχόμενο

pique88

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    127
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pique88's Achievements

  1. pique88

    Anti-Fitness Thread

    Vincenzo Γλυφάδα;
  2. Ωχ, ακούω τα μαχαίρια να ακονίζονται. Προσωπικά χρησιμοποιώ και τα δύο στη δουλειά, με το Μακ τελικά κάνω τα περισσότερα.
  3. pique88

    All Star Chuck Taylor II

    Είμαι Βέλγιο για διακοπές και πήρα τα χαμηλά μπλε στα 75€. Γενικά έχουν τεράστια ζήτηση καθώς όσο ήμουν στο κατάστημα έφυγαν τουλάχιστον αλλά πεντα ζευγαρια. Φοραω όλ σταρ χρόνια και μου αρεσε πώς όντως είναι πιο μαλακά από τα υπάρχοντα, τόσο στον πατο όσο και στο πάνω κομμάτι. Δεν τα έχω φορέσει ακόμα αρκετά οπότε όποιος θέλει πληροφορίες θα μπορώ να εκφέρω γνώμη σε λίγες μέρες ή και ώρες.
  4. pique88

    Ελλάδα ή εξωτερικό;

    Επειδή είμαστε διάφοροι που σκεφτόμαστε να κάνουμε το βήμα του εξωτερικού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θα ήταν καλό να αναφέρετε και σε ποια χώρα βρίσκεστε συν το σκοπό. Δηλαδή αν είστε φοιτητές ή για εργασία εκεί πέρα γιατί όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις. Επίσης πλην του φαγητού όσες φορές και αν έχω ταξιδέψει Ευρώπη, και ειδικά στην κεντρική, το όλο κλίμα μου βγάζει ένα θετικό συναίσθημα. Εκ διαμέτρου αντίθετο με το αντίστοιχο εδώ. Να αναφέρω πως έχω ζήσει όλη μου τη ζωή Αθήνα και μάλιστα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου έδω, απλά θέλω τόσο να το ενισχύσω με νέες γνώσεις όσο και να μπω σε μια άλλη λογική ζωής και καθημερινότητας. Για μένα που δεν αντέχω το ελληνικό καλοκαίρι ειδικά φαντάζει όαση αυτό το έτσι και έτσι καλοκαιριού σε πολλές χώρες.
  5. pique88

    Στρατός

    1 χρονο πριν ησουν Γυθειο? Τι σειρα εισαι? Οσον αφορα τους μαγειρες να προσθεσω πως ειναι καθαρα θεμα ενδιαφεροντος και καθημερινης τριβης. Στο Γυθειο λογω ποστου πρακτικα δεν εμαθα τιποτα απο μαγειρικη και οταν εφτασα στη μοναδα( Αθηνα ) ειπα στους τοτε μαγειρες πως δεν ηξερα να σπαω ουτε αυγο, που ηταν αλλωστε αληθεια. Με τον καιρο και με το κινητρο του ποστου οχι απλα εμαθα να σπαω αυγο, αλλα εγινα μεχρι και αρχιμαγειρας κανοντας πολλες φορες φαγητο πολυ παραπανω απο τα προβλεπομενα στανταρ του Στρατου. Με τα παιδια απλα ασχοληθηκαμε αρκετα, πολλες φορες αφου πειραματιστουμε και το αποτελεσμα ευτυχως ηταν πολυ καλο. Πιστευω ειναι απο τις ελαχιστες ειδικοτητες που μπορεις να μαθεις κατι χρησιμο για τη ζωη σου, ευτυχως γιατι μου εμεινε μια γλυκια γευση.
  6. pique88

    Στρατός

    Ο,τι καλυτερο θα ζησεις.Προσωπικα περασα 3 εβδομαδες εκει περυσι το Νοεμβρη σα νεοσυλλεκτος και χωρις υπερβολη ηταν καλυτερα και απο κατασκηνωση. Τρομερο κλιμα μεταξυ φανταρων και ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γελιο.Εξαιρετικη εισαγωγη στο στρατο που χαλασε μονο τη μερα των μεταθεσεων καθως εβλεπες αλλους για Εβρο και αλλους για Αθηνα. Εχει το κρυουλακι του αλλα ειναι ωραια να βρισκεσαι σε θαλαμο 20 ατομων με 2 τουαλετες και ντους.Καμια σχεση δηλαδη με αλλα στρατοπεδα των θαλαμων με 50 ατομα και 3 κοινες τουαλετες.
  7. Γελαει ο κοσμος με την Apple που σε καλυπτει στην εγγυηση ακομα και με ενα καμενο pixel οταν οι αλλοι δε δεχονται κατω απο ορισμενο αριθμο. Αλλα για αλλη μια φορα σε ενα αρθρο που αφορα τη Sony γιατι εμπλεκετε την Apple.? Παιδια δυστυχως παραεχετε παθος σε καποια πραγματα , χαζοhaters εχετε καταντησει και οι περισσοτεροι απεχετε μιλια απο τα δεδομενα που επικρατουν στην παγκομια αγορα. Η Sony πληρωνει τα λαθη της, δεν ειναι τυχαιο πως επιχειρει να αλλαξει αρδην τη στρατηγικη της με χαρακτηριστικο την αποχωρηση απο το PC κομματι ενω και στα κινητα ,που πια εχουν μεγαλο μεριδιο αγορας, ακομα δεν εχει ξεκαθαρη στρατηγικη. Παραυτα εχω μια συμπαθεια στην εταιρεια, ενας απο τους λογους ειναι και το PS και μακαρι να βρει τη θεση της. Μεγα φαουλ οπως εγραψε και φιλος παραπανω η αποχη της απο το business κομματι. Τελος, ερχονται και για αλλες εταιρειες καμπανες και ειδικα απο Κορεα μερια(Samsung).
  8. http://techingreek.com/nexus-6-i-proti-fora-pou-i-google-exi-sxedio-gia-ti-motorola/
  9. Θελει φιλος μηχανικος λαπτοπ μεχρι 650 για autocad και αλλο ενα, το spss. Κοιτουσα το HP που προτεινει στα 539 ο Zacharis1955 αλλα νομιζω σε αυτο το περιθωριο των 100 ευρω κατι καλύτερο θα παιζει. Τι προτείνετε;
  10. Ειχα παραγγειλει για την ξαδερφη μου το συγκεκριμενο lenovo αλλα με την καθυστερηση ειχε απηυδησει καθως το βιαζεται και τελικα παρηγγειλα το 2ο ΗP στα 409 το οποιο θα παει μαλιστα και σπιτι της στην Πατρα.Ολα καλα λοιπον
  11. pique88

    Στρατός

    Βρωμα αρκετη, λιγο μπαχαλο απο οσο θυμαμαι. Απολυθηκα προσφατα απο αλλη μοναδα του ΓΕΣ, τι ειδικοτητα έχει;
  12. Δεν ειδα πως ηταν freedos οποτε για να μην ξεπερασουμε συνολικα τα 400 θα κλεισω αυτο που μου προτεινες. Και παλι ευχαριστώ http://www.e-shop.gr/lenovo-essential-g500-59-418318-156-intel-core-i3-3110m-4gb-1tb-amd-radeon-hd8570m-1gb-free-dos-p-PER.910324
  13. Καθολου δεν ενδιαφέρουν, ταινιες, εργασιες κπ. Τα τελειως προβλεπόμενα απο ενα κοριτσι 20 χρονων που δεν ειναι τρομερη χρήστης.
  14. Zacharis1955 μηπως αξιζει και αυτο στα 400 που ειδα σε προηγούμενη σελιδα; http://www.cosmodata.gr/product/186285/
  15. Zacharis1955 απο τα 2 του eshop κατω απο τα 400 προτεινεις καποιο συγκεκριμένα ή δεν εχουν καποια διαφορά; Επισης με το λειτουργικό ποια θα ηταν η λιγότερο κοστοβορα λύση; Αξιζει να βρω κατι αλλο που δεν ειναι free-dos?
  • Δημιουργία νέου...